Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikutes.na vakar jau pasidariau tyrimus kelis ir zinosiu jau antradaieni rezultatus.taip nekantrauju.noriu kuo greiciau vel bandyti pastot.pora karteliu jau bandem,taip netycia smileysex.gif lotuliukas.gif ,bet nemanau kad taip is karto ir pasiseks.labai bijau,kad tik tyrimu rezultatai butu geri,ir jau po mmm galetumem startuot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 11 07, 12:22)
sveikutes.na vakar jau pasidariau tyrimus kelis ir zinosiu jau antradaieni rezultatus.taip nekantrauju.noriu kuo greiciau vel bandyti pastot.pora karteliu jau bandem,taip netycia smileysex.gif  lotuliukas.gif ,bet nemanau kad taip is karto ir pasiseks.labai bijau,kad tik tyrimu rezultatai butu geri,ir jau po mmm galetumem startuot. wub.gif

Sirsiuke, o kokius tyrimus tu darei? Man siandien echoskopu skydliauke tikrino pasake, kad viskas gerai, bet dar reikia hormoninius tyrimus padaryti, o jau taip noriu nuo kitos savaites bandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julandz @ 2008 11 07, 15:23)
Sirsiuke, o kokius tyrimus tu darei? Man siandien echoskopu skydliauke tikrino pasake, kad viskas gerai, bet dar reikia hormoninius tyrimus padaryti, o jau taip noriu nuo kitos savaites bandyti blush2.gif

dariausi chlamidiju,ureaplazmu,mikoplazmu ir bendra tepineli,kuris parodo ivairias bakretijas.po mano persileidimo daktare sake issitirt tik del chlamidiju,bet ir tuos kelis dar dariausi.o hormonus esi kazkada anksciau darius,tai db manau ne neverta.o tu visu siu tyrimu nesidarei?
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 11 07, 21:15)
dariausi chlamidiju,ureaplazmu,mikoplazmu ir bendra tepineli,kuris parodo ivairias bakretijas.po mano persileidimo daktare sake issitirt tik del chlamidiju,bet ir tuos kelis dar dariausi.o hormonus esi kazkada anksciau darius,tai db manau ne neverta.o tu visu siu tyrimu nesidarei?

ne, as kitu tyrimu nesidariau. kazkaip daktare pasake nedaryti. Bet jau nelabai pasitikiu as daktarais tai ir galvoju pasidaryti chlamidiju ir raudoniukes tyrimus. Bet taip jau noriu kibti i drabus, kad nezinau ar istversiu, nes kita savaite bus vaisingos dienos. Zinau, kad tai lengvabudiskas poziuris, bet gal si karta pasiseks. Nors paziuresim gal ir priversiu save dar pakenteti.
Siaip kaip suprantu, tai nelabai yra prasmes darytis tuos tyrimus, nes jeigu kazkoks is siu virusu buvo nesivystancio nestumo priezastis, tada jis jau bu nebeaktyvus ir negales pakenkti vaisiui. Ar as teisingai galvoju?
Papildyta:
QUOTE(julandz @ 2008 11 08, 11:42)
ne, as kitu tyrimu nesidariau. kazkaip daktare pasake nedaryti. Bet jau nelabai pasitikiu as daktarais tai ir galvoju pasidaryti chlamidiju ir raudoniukes tyrimus.  Bet taip jau noriu kibti i drabus, kad nezinau ar istversiu, nes kita savaite bus vaisingos dienos. Zinau, kad tai lengvabudiskas poziuris, bet gal si karta pasiseks. Nors paziuresim gal ir priversiu save dar pakenteti.
Siaip kaip suprantu, tai nelabai yra prasmes darytis tuos tyrimus, nes jeigu kazkoks is siu virusu buvo nesivystancio nestumo priezastis, tada jis jau bu nebeaktyvus ir negales pakenkti vaisiui. Ar as teisingai galvoju?

Man eme tepeneli ir jisai buvo geras. Dar tikrino echoskopu ir viskas irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(julandz @ 2008 11 08, 12:43)
ne, as kitu tyrimu nesidariau. kazkaip daktare pasake nedaryti. Bet jau nelabai pasitikiu as daktarais tai ir galvoju pasidaryti chlamidiju ir raudoniukes tyrimus.  Bet taip jau noriu kibti i drabus, kad nezinau ar istversiu, nes kita savaite bus vaisingos dienos. Zinau, kad tai lengvabudiskas poziuris, bet gal si karta pasiseks. Nors paziuresim gal ir priversiu save dar pakenteti.
Papildyta:
Man eme tepeneli ir jisai buvo geras. Dar tikrino echoskopu ir viskas irgi gerai.

manau nesuk sau galvos del tu tyrimu ir startuokit.juk daktare butu rekomendavus kazka darytis,jei butu verta g.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
kur pradinge visos busimos mamytes,aūūūūūūūū biggrin.gif jau gavau tyr ats,tai jokiu bacilu nerado rimtu thumbup.gif ,tik va grybeli tai turiu,na jau seniai su juo kovoju doh.gif o dabar jau lauksiu vaisingo smileysex.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 11 11, 14:29)
kur pradinge visos busimos mamytes,aūūūūūūūū biggrin.gif  jau gavau tyr ats,tai jokiu bacilu nerado rimtu thumbup.gif ,tik va grybeli tai turiu,na jau seniai su juo kovoju doh.gif o dabar jau lauksiu vaisingo  smileysex.gif  biggrin.gif

Sėkmingo ir vaisingo tau planavimo ax.gif 4u.gif Linkiu, kad kuo greičiai taptum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 11, 17:19)
Sėkmingo ir vaisingo tau planavimo  ax.gif  4u.gif Linkiu, kad kuo greičiai taptum  nestuke.gif

aciu 4u.gif jus radau kitoj temoj isikurusias,linksmai plepat.bet kadangi man nebuvo atlikta abrazija,tai kazkaip nesijungiu i jusu rateli,nes busiu ne i tema biggrin.gif
lauksim rezultatu nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 11 11, 19:55)
aciu 4u.gif  jus radau kitoj temoj isikurusias,linksmai plepat.bet kadangi man nebuvo atlikta abrazija,tai kazkaip nesijungiu i jusu rateli,nes busiu ne i tema biggrin.gif
lauksim rezultatu  nestuke.gif   drinks_cheers.gif

Gali užsukti paplepėti. ax.gif Čia renkasi, kurios yrta praradę savo žirniukus. verysad.gif Juk tu irgi išgyvenai tą patį ką ir mes verysad.gif 4u.gif Jei persigalvosi lauksim tavęs. Draugijoje smagiau bus planuoti blush2.gif 4u.gif
O be to temutė baigiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke29: 12 lapkričio 2008 - 08:07
Sveikutes, man irgi jau kaip ir praėjo tas "pakentėjimo ir palaukimo" laikas po savaiminio..... Tad norsi kuo greičiau pradėti, tik galvoju ar reiktų prieš tai išsitirti, kad tokie dalykai nepasikartotų, ar geriau būti ramiai ir pasitikėti gamtos jėgomis? g.gif blush2.gif

Kažkaip kartais lygtai pilvo apačią sumaudžia, bet gal čia nieko tokio? Kaip manot? doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti