Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Linjus @ 2008 09 25, 17:55)
bigsmile.gif tai pala pala, tu  nestuke.gif4u.gif  na tai sveikinimai dideli  mirksiukas.gif  4u.gif
pirmiausiai tai nepergyvenk  4u.gif  svarbiausia neprisileisti blogų minčių artyn  mirksiukas.gif
antra, ką pasakė ginė, kad tave nugąsdino?  g.gif

aciuka smile.gif aj... tipo, kad vel gali but tas ptas, nes jie viena karta buvo persileidimas 50% kad bus ir antras ir va taip. o amn po persileidomo vos stogas nenuciuoze, gerai, kad vyras padeo smile.gif o siaip sestadini susituokem tongue.gif dabar esu legali nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TipsYY @ 2008 09 29, 21:33)
aciuka  smile.gif  aj... tipo, kad vel gali but tas ptas, nes jie viena karta buvo persileidimas 50% kad bus ir antras ir va taip. o amn po persileidomo vos stogas nenuciuoze, gerai, kad vyras padeo smile.gif o siaip sestadini susituokem tongue.gif  dabar esu legali  nestuke.gif  biggrin.gif

na kvaisa ta gine gun_bandana.gif beprote..
Atsakyti
QUOTE(TipsYY @ 2008 09 29, 20:33)
aciuka  smile.gif  aj... tipo, kad vel gali but tas ptas, nes jie viena karta buvo persileidimas 50% kad bus ir antras ir va taip. o amn po persileidomo vos stogas nenuciuoze, gerai, kad vyras padeo smile.gif o siaip sestadini susituokem tongue.gif  dabar esu legali  nestuke.gif  biggrin.gif

Labukas!

Kuo didziausi sveikinimai su seimos sukurimu! 4u.gif

O tu neimk i galva ka sake gine! stenkis galvoti, kad viskas bus gerai!
Ir speju tau nenustatinejo del ko pirma karta ivyko persileidimas! O kadangi nezino del ko - tai manau negali teigti kad ir vel tas pats bus!

Jei nepatinka si gine, nueik pas kita! Kuri tave palaikis, o ne smugdis!
Atsakyti
Nu gine tai biski fool.gif jokios mediko etikos.
Tipsy, sveikinu ir su vestuvemis ir su nestumu ir linkiu pas geresne gydytoja vaikscioti, akd zydetum ir dziaugtumeisi siuo laiku ir paskui mazu vaikiuku 4u.gif
Atsakyti
5dienį buvau pas savo ginę ax.gif leidimą davė nestuke.gif tyrimai geri - nei raudoniukės nei citomegalo viruso neturėjau, tik su raudoniukės virusu turėjau kontaktą... dabar tie skaičiai mažėja tai viskas ok thumbup.gif
šiaip mes jau bandome kokias 2 sav... bet vakar sulaukiau mmm verysad.gif taip nusiminiau... o jau galvojau kad nebebus mažiausiai 9 mėn unsure.gif na bet nieko, tikiu kad viska sbus gerai - vėliau ar anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 09 30, 16:11)
5dienį buvau pas savo ginę  ax.gif  leidimą davė  nestuke.gif  tyrimai geri - nei raudoniukės nei citomegalo viruso neturėjau, tik su raudoniukės virusu turėjau kontaktą... dabar tie skaičiai mažėja tai viskas ok  thumbup.gif
šiaip mes jau bandome kokias 2 sav... bet vakar sulaukiau mmm  verysad.gif  taip nusiminiau... o jau galvojau kad nebebus mažiausiai 9 mėn  unsure.gif na bet nieko, tikiu kad viska sbus gerai - vėliau ar anksčiau  mirksiukas.gif

sulauksi tu to vaikelio, bet zinau ta jausma mirksiukas.gif lauki, atrodo jau pastojai ir prasideda mmm... ziauru.

Alchemie > Man pirma karta skae, kad gimda per zemai ir tipo jei isnesiosiu tai isnesiosiu jei ne tai ne. trenkta buvo, tada kai pastojau nervu kiek buvo, baisu net pagalvot.... Dabar maniskis liepe tik lovoj gulet biggrin.gif o man taip nesinori
Atsakyti
Linjus..zinau ta nusivylimo jausma..pati ana menesi turejau..ir negana to, pasidariau NT ir pries pat mm kazkodel jis vos vos rode antra juostele (po kokios valandos, kai nebegalima vertinti rezultatu)..taigi suprantu kaip jautiesi..bet..pamatysi, atekliaus pas tave vaikiukas, juk yra tau skirtas, gal tik kol kas uzsizaide, juk ten pas Dievuli labai gera.
Zinai, kazkada gidejau tokia pasaka, kai vaikas nenorejo gimti, o Dievas jam liepe eiti i zeme. vaikasa sako: as nenoriu buti be taves
Dievas;
-as bvusiu visada salia
Vaikas:
=O kaip as zinosiu:
Dievas:
-Tu zinosi kaip mane myleti, zinosi, kad tave glostau ir palaikau, su tavim dziaugiuosi kartu, tu zinosi mano varda.
Vaikas:
-Dieve, o kaip as tai suzinosiu?
Dievas:
-Salai taves visada bus meile ir siluma, kuri tave maitins, sildys, guos ir mokins.
Vaikas:
-Dieve, o kos tos meiles vardas?
Dievas:
-ta meile visame pasaulyje vadinama MAMA.

Taigi, gal kol kas tas vaikiukas veda dialoga su Dievu apie tave.

Tipsyy, laikykis ir saugokis..reikia gulek..o mes uz tave kumstukus laikom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 02, 11:18)
Linjus..zinau ta nusivylimo jausma..pati ana menesi turejau..ir negana to, pasidariau NT ir pries pat mm kazkodel jis vos vos rode antra juostele (po kokios valandos, kai nebegalima vertinti rezultatu)..taigi suprantu kaip jautiesi..bet..pamatysi, atekliaus pas tave vaikiukas, juk yra tau skirtas, gal tik kol kas uzsizaide, juk ten pas Dievuli labai gera.
Zinai, kazkada gidejau tokia pasaka, kai vaikas nenorejo gimti, o Dievas jam liepe eiti i zeme. vaikasa sako: as nenoriu buti be taves
Dievas;
-as bvusiu visada salia
Vaikas:
=O kaip as zinosiu:
Dievas:
-Tu zinosi kaip mane myleti, zinosi, kad tave glostau ir palaikau, su tavim dziaugiuosi kartu, tu zinosi mano varda.
Vaikas:
Dievas:
-Salai taves visada bus meile ir siluma, kuri tave maitins, sildys, guos ir mokins.
Vaikas:
Dievas:

ačiū wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 02, 11:18)
Dievas;
-as bvusiu visada salia
Vaikas:
=O kaip as zinosiu:
Dievas:
Vaikas:
Dievas:
Vaikas:
Dievas:

Tipsyy, laikykis ir saugokis..reikia gulek..o mes uz tave kumstukus laikom 4u.gif

apsiverkiau..
cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 02, 12:18)
Dievas;
-as bvusiu visada salia
Vaikas:
=O kaip as zinosiu:
Dievas:
Vaikas:
Dievas:
Vaikas:
Dievas:

nepatinka man gulet, bet reik, kad vel taip pat nebutu.. ***** db persalau tai bijau eit pas daktare, nes kokiu vaistu israsys o gert taip nesinori..
Atsakyti
Tipsy, eik pas gydytoja, pasakyk, kad esi nestuke.gif gausi vaistu, kuriu galima nestukems, o gydytis reikia, nes jei liga progresuos tai gali labiau pakenkti zirniukui, nei vaistai
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 07, 16:16)
Tipsy, eik pas gydytoja, pasakyk, kad esi  nestuke.gif  gausi vaistu, kuriu galima nestukems, o gydytis reikia, nes jei liga progresuos tai gali labiau pakenkti zirniukui, nei vaistai

*****, jau spejau ligonineje pagulet, man vel gresiantis verysad.gif as jau nebegaliu verysad.gif
Atsakyti