Sveikutes
Nu tai ka ,tai ir startuojam
Linkiu kuo greiciau
Sveikutes, as irgi galvoju gal jau reiketu, bet tikriausiai reiketu dar ir folio r. pagert.
QUOTE(supermegeja @ 2008 10 24, 22:01)
Sveikutes, as irgi galvoju gal jau reiketu, bet tikriausiai reiketu dar ir folio r. pagert. 
As nusipirkau Vitakur ,ten folio rugsties yra. Viena mamyte forumiete rekomendavo. Parasyta ,kad nestukem s net galima gerti.
QUOTE(kinrozyte @ 2008 10 25, 11:51)
As nusipirkau Vitakur ,ten folio rugsties yra. Viena mamyte forumiete rekomendavo. Parasyta ,kad nestukem s net galima gerti.
Reiks tada ir man nusipirkti, pagerti truputi ir tada pirmyn, tik idomu ar is karto i desimtuka pataikysim labai noreciau.
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2008 10 25, 14:53)
sveikos ,mes startuosim gruodi ,ziuresim kas gausis ,kazi kiek laiko uztruks gaminimas 
labukas
QUOTE(*weita* @ 2008 10 25, 15:18)
as geriu pregnacari toliau ,o vakar dar nusipirkau atskirai folio rugsti ,tik nzn dabar kuriuos naudoti geriau ,ar visa kompleksa ,ar tik folio rugsty
,ir dar norejau paklausti ,ar jums neskaudejo nugaros apacios persileidimi ,nes mano skausmas darosi astresnis judant
,ir dar norejau paklausti ,ar jums neskaudejo nugaros apacios persileidimi ,nes mano skausmas darosi astresnis judant
Nu net nezinau, galima pagerti tik vien folio r. , siaip man vienas gyd. yra pasakes kad gali ir vyras gerti kartu folio r. issivalys organizmas, nezinau tik kiek cia tiesos
Papildyta:
QUOTE(supermegeja @ 2008 10 25, 15:27)
Nu net nezinau, galima pagerti tik vien folio r. , siaip man vienas gyd. yra pasakes kad gali ir vyras gerti kartu folio r. issivalys organizmas, nezinau tik kiek cia tiesos
, bet taip sake, vistiek niekas nepakenks.
o del nugaros tai liktai ir nieko neskaudejo.
QUOTE(*weita* @ 2008 10 25, 16:07)
Teisingai
Labas vakaras... priijungiau ir as pasiguosti...ka tik grizau is ligonines, gydytojai leido iki pirmadienio pabuti namie ir atsigauti psichologiskai iki pirmadienio... kadangi syrit ivyko persileidimas.... labai laukem su vyru maziuko... kai suzinojau, kad laikiuosi buvau devintame danguje.... laukiu kol pivelis dides... pasitikrinau pries tris savaites, echo rode, kad nestumas 4 savaites.....liepe ateiti po triju saviciu, nes psak ju bus septynios savaites ir maziukas geriau matysis....laukiu pirmadienio, bet.......ketvirtadieni nakti pradejau kraujuoti...ryte skubiai nuvykau pas gydytoja, pgulde i ligonine, vel persviete, gemaliukasmatesi, bet lyg nesivysto, neauga, dar jis 3-4 savaiciu...savitgali liepe paguleti skyriuje stebejimui, o pirmadieni turejo nuspresti ka daryti....suleido vaistu, bande stabdyti kraujavima, bet nakti prasidejo dideli spazminiai skausmai,kraujobuvo labai daug....vel suleido vaistu, bande stabdyti...skausmai praejo, bet ryte iskrito labai didelis kraujo kresulys, kai persviete, gemaliuko jau nebuvo.....pasake" nuliudinsim Jus persileidote",gimdoje dar liko kraujo kresuliuku, tai padare lengva valyma.... Labai sunku, vaikutis buvo laukiamas ir planuotas....po tokiu dalyku liko labai didele baime ar vel galesiu pastoti, jei pastosiu, tai ar natsitiks vel tas pats...labai sunku.....