Įkraunama...
Įkraunama...

darbų/siekių/planų/gyvenimo tikslų atidėliojimas

Nesupykit, bet kaip man smagu skaityt, kad ne man vienai taip biggrin.gif Nu nes atrodo, kad visi kažką daro, sugeba, tik aš čia viena tokia nevykėlė smile.gif

Kiek gilinausi į šitą bėdą, tai tkėtina, kad "tinginystė" slepia kažkokias gilesnes priežastis, pvz. atsakomybės baimė, kai taip bijai priimti sprendimą, kad verčiau nieko nedarai ir lauki, kad kažkas nuspręs už tave. Gal kas dar kokių variantų girdėjot, kodėl žmonės atidėlioja? Nes perfekcionizmais man akivaizdžiai netinka.

Gal radus priežastį butų lengviau su tuo kovoti.
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2010 04 16, 09:04)
Kiek gilinausi į šitą bėdą, tai tkėtina, kad "tinginystė" slepia kažkokias gilesnes priežastis, pvz. atsakomybės baimė, kai taip bijai priimti sprendimą, kad verčiau nieko nedarai ir lauki, kad kažkas nuspręs už tave. Gal kas dar kokių variantų girdėjot, kodėl žmonės atidėlioja? Nes perfekcionizmais man akivaizdžiai netinka.

Gal radus priežastį butų lengviau su tuo kovoti.

Gal dar tiktų toks paaiškinimas kai bijai kažką daryti kad netyčia nepritrauktum žmonių dėmėsio g.gif Tai geriau sėdi tyliai, plauki pasroviui, kad liktum nepastebėtas... Nežinau kaip tiksliau įvardinti doh.gif

Beje, pasigirsiu savo šiandien nuveiktu darbu-nuėjau į parodą į kurią jau senokai žadėjau nueiti (šiandien dar ir paskutinė parodos diena), bet vis būdavo nepakeliui, šalta, lyja ir visi kiti paiteisinimai kurie trukdo būti lauke. Bet šiandien teko būt pastate prie galerijos, tai nuvogiau porą valandų nuo darbo (pavadinau tai "ilgi pietūs" blush2.gif ) ir nuėjau į parodą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 04 16, 15:03)
Beje, pasigirsiu savo šiandien nuveiktu darbu-nuėjau į parodą į kurią jau senokai žadėjau nueiti (šiandien dar ir paskutinė parodos diena), bet vis būdavo nepakeliui, šalta, lyja ir visi kiti paiteisinimai kurie trukdo būti lauke. Bet šiandien teko būt pastate prie galerijos, tai nuvogiau porą valandų nuo darbo (pavadinau tai "ilgi pietūs" blush2.gif ) ir nuėjau į parodą thumbup.gif

Sveika,
šaunuolė, kad nuėjai į parodą, smagu skaityt.
O aš šiandien žiūrinėjausi darbo skelbimus (dabartinis darbas netenkina). Nieko gero neradau, bet vis kažko ėmiausi, kad ištrūkčiau iš dabartinės situac smile.gif Džiaugiuosi savim rolleyes.gif

p.s. būtų įdomu sužinoti kaip temos autorei sekasi ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiMėta @ 2010 04 17, 13:40)
Sveika,
šaunuolė, kad nuėjai į parodą, smagu skaityt.
O aš šiandien žiūrinėjausi darbo skelbimus (dabartinis darbas netenkina). Nieko gero neradau, bet vis kažko ėmiausi, kad ištrūkčiau iš dabartinės situac smile.gif Džiaugiuosi savim  rolleyes.gif

p.s. būtų įdomu sužinoti kaip temos autorei sekasi ?  unsure.gif

Dėkui 4u.gif Pati labai džiaugiuosi. Tas džiaugsmas papildomos motyvacijuos priduoda atlikt seniai užmestus darbus, kaip sakant "ant bangos dabar", tai stengiuosi nepaleist to jausmo.

Man irgi įdomu kaip temos autorė unsure.gif Norėtųsi tikėti, kad jai pasisekė su leidėjais ir dabar intensyviai dirba su savo atvirukais thumbup.gif
Atsakyti
Kaip sekasi atidėliotojoms?

Ar kam nors padeda visur siūloma "savimotyvacija", kaip už darbą save apdovanoji kažkuo? Man ne, ne aš net pramogas atidėlioju, bet gal kas rado kokį būdą?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Pamaciusi temos pavadiima iskart suglumau, tada perskaiciau kuo gyvenate ir teko pripazinti, nors tai labai jau senai zinojau, kad buvau viea is jusu, o gal dar ir esu, nes dar iki galo neisgyvendinau is savo gyvenimo to atideliojimo, kazkokiu veiksmu vengimo. Tiesa sakant ilgai miegojau, kai dabar atssuku atgal, et pakraupstu, kiek galejau sitaip gyventi, nekeisti, nepriestarauti, susitaikyti, o tiklsiau, apskritai nedaryti nieko su savo acios gyvenimu,iureti tarsi is sono, kaip kad ziurime pro langa i lengvai krentancias snaiges. Nezinau kodel visa tai pasikeite, kas atsitiko man, kad emiausi viska keisti, padariau viena diena tai spontaniskai, tada nebebuvo kur trauktis, o kai pamaciau, kad as galiu, igijau kazkokio antro kvepavimo ir iki siol imuosi visko, ilgai nesvarstau ir einu pirmyn, nera nieko, kas mane stabdytu, stabdyti galiu tik as, nes tai mano gyvenimas, as ji valdau, tik AS. Linkiu visoms atsisakyti baimiu, kaskart sau irodyti, kad gelite, uzsibrezti tiksla ir jo be greziojimosi siekti, nes viskas imanoma, viskas musu paciu rankose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 05 gegužės 2010 - 16:07
QUOTE(te verde @ 2010 05 05, 15:33)
Sveikos,  4u.gif

Pamaciusi temos pavadiima iskart suglumau, tada perskaiciau kuo gyvenate ir teko pripazinti, nors tai labai jau senai zinojau, kad buvau viea is jusu, o gal dar ir esu, nes dar iki galo neisgyvendinau is savo gyvenimo to atideliojimo, kazkokiu veiksmu vengimo. Tiesa sakant ilgai miegojau, kai dabar atssuku atgal, et pakraupstu, kiek galejau sitaip gyventi, nekeisti, nepriestarauti, susitaikyti, o tiklsiau, apskritai nedaryti nieko su savo acios gyvenimu,iureti tarsi is sono, kaip kad ziurime pro langa i lengvai krentancias snaiges. Nezinau kodel visa tai pasikeite, kas atsitiko man, kad emiausi viska keisti, padariau viena diena tai spontaniskai, tada nebebuvo kur trauktis, o kai pamaciau, kad as galiu, igijau kazkokio antro kvepavimo ir iki siol imuosi visko, ilgai nesvarstau ir einu pirmyn, nera nieko, kas mane stabdytu, stabdyti galiu tik as, nes tai mano gyvenimas, as ji valdau, tik AS. Linkiu visoms atsisakyti baimiu, kaskart sau irodyti, kad gelite, uzsibrezti tiksla ir jo be greziojimosi siekti, nes viskas imanoma, viskas musu paciu rankose.  mirksiukas.gif

džiaugiuosi dėl jūsų 4u.gif
gal galit konkrečiau, kas būtent privertė vieną dieną paimti ir atsibusti, o atsibudus vėl nebeužsnūsti.
Atsakyti
QUOTE(gur @ 2010 05 08, 18:29)
džiaugiuosi dėl jūsų 4u.gif
gal galit konkrečiau, kas būtent privertė vieną dieną paimti ir atsibusti, o atsibudus vėl nebeužsnūsti.

smile.gif 4u.gif

Manau, kad svarbiausia, begalinis noras, aiskus tikslas, kas neturi tikslo, neturi del ko pabusti, nedaro nieko. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 11 gegužės 2010 - 16:09
QUOTE(te verde @ 2010 05 11, 16:06)
smile.gif  4u.gif

Manau, kad svarbiausia, begalinis noras, aiskus tikslas, kas neturi tikslo, neturi del ko pabusti, nedaro nieko.  mirksiukas.gif  4u.gif

sutinku, be tikslo geriausiu atveju, tik trepsėsi vietoj.
Atsakyti
Nu mane jau irgi užkniso inertiškai gyventi. Sugalvojau, kad reikia VEIKTI, išnaudoti savo gabumus (kad ir ne itin išlavintus, ne itin originalius), juk kažką tai sugebu savo rankytėm padaryt. Juo labiau, kad laiko pas mane marios. Idėja - nieko ispūdingo - užsidirbti pinigėlių iš rankdarbių.
Pradžia buvo sugalvoti ką darysiu. Šitas sekėsi puikiai, nes minčių virte verda. Apsistojau ties mezgimu (pradžiai).
Antras žingsnis - žinoma medžiagos, priemonės ir pan. Čia jau keblesnis reikalas, mat gyvenu kaime, jokių prabangių siūlų parduotuvių čia nėra. Mašinos nevairuoju, nuvažiuot iki miesto negaliu. Varijantas - važiuoti autobusu g.gif . Bet miesto gerai nepažystu, tai kaip aš ten tas siūlų parduotuves rasiu. Išeitis viena - visagalis internetas. Susiradau internete siūlų gamintoją ir parašiau laiškelį. Kai atrašė, tai toks įkvėpimas pagavo. Va - galvojau - dabar tai pajudės reikalai į priekį. Aš vėl atrašiau, surašiau kas konkrečiai domina, pasiteiravau kainų ir pan. (nu kaip priklauso, aiškinausi visas smulkmenas, kaip ir ką ir kiek galiu užsisakyti)
Ir va čia mano reikalai sustojo... unsure.gif
Niekas man nebeatrašo au ketvirta diena. Nesuprantu nieko... Gal ką blogai parašiau? Vis dar tikiuosi, kad gal dar atrašys... bet va taip tas įkvėpimas kažką daryti ir prapuola. Užstringi kur nors ir regis nebėr kaip toliau judėti.
Aišku galėčiau dar paieškoti kokio gamintojo, bet man anas taaaaip patiko...
Tai vat ir vėl jaučiu kaip po biški jungiu stabžius... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 05 15, 09:12)

Niekas man nebeatrašo au ketvirta diena. Nesuprantu nieko... Gal ką blogai parašiau? Vis dar tikiuosi, kad gal dar atrašys... bet va taip tas įkvėpimas kažką daryti ir prapuola. Užstringi kur nors ir regis nebėr kaip toliau judėti.
Aišku galėčiau dar paieškoti kokio gamintojo, bet man anas taaaaip patiko...
Tai vat ir vėl jaučiu kaip po biški jungiu stabžius... verysad.gif

tai tu paklibik jį, dar kartą parašyk ar paskambink, tiesiog primink apie save.
o šiaip gi jis ne vienas tiekėjas.
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O tai kaip ta padaryti taip subtiliai, kad neatrodyčiau ikyri? ax.gif
Atsakyti