Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Nesuprantu, kas cia man uzejo, paskutiniu metu tik ir sapnuoju tokias nesamones, tai kazka nuzudau, slepiu lavona, nuo kazko begu, kazka smaugiu, slepstausi, tai mane uzpuola, vel begu, tai karas prasidejo, slepiames su vaikais, mus isduoda ir tt... suprasciau, kad butu pavieniai pasapnavimai, bet cia vos ne kasnakt.
Gelbekit verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 08 sausio 2006 - 00:39
labas rytas visoms smile.gif
noriu atsakyt jai :sapnu nereikia bijoti,o lavonai,numireliai tai tik oru pasikeitimai...
ir man atrodo,kad kazkas tavo gyvenime yra kryzkeleje...gal nevisai vykusiai issireiskiau,bet atrodo lyg turetum kazkokiu baimiu del rytdienos...bet manau viena-nieko blogo tuose sapnuose nera...
ir dar : pries uzmigdama negalvok "kad tik nesusapnuociau vel tokio sapno"-tuomet tiesiog save uzprogramuotum tam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 08, 00:37)
Nesuprantu, kas cia man uzejo, paskutiniu metu tik ir sapnuoju tokias nesamones, tai kazka nuzudau, slepiu lavona, nuo kazko begu, kazka smaugiu, slepstausi, tai mane uzpuola, vel begu, tai karas prasidejo, slepiames su vaikais, mus isduoda ir tt... suprasciau, kad butu pavieniai pasapnavimai, bet cia vos ne kasnakt.
Gelbekit verysad.gif

nesutiksiu truputi su kaspija, jeigu sapnai susije su oru pasikeitimais, tai tada moteriskos dienos irgi butu kosmaru kaltininkes..sapnai kur kas giliau, nei oru pasikeitimai, o ypatingai kosmarai. jau rasiau, kad kosmarai - tai ispejimas, kad kazka reikia keisti gyvenime, kol netapo dar blogiau, galbut laikai prisiminimus is praeities, kurie vis grizta kaip vaiduokliai i tavo sapnus ir nori tau pasakyti, kad turi tu prisiminimu atsikratyti...
Atsakyti
aš šiandien keistą sapną sapnavau g.gif sapnuoju, kad nešu daug mažų kačiukų kažkur ir dar didelę pelę rankose. Sunku nešti buvo, nes jų keli buvo, o rankos tik dvi, lsyta tie gyvuniukai man iš rankų. Šalia ėjo sesuo, o priešais mane - mano dabartinis draugas. Aš eidama kelis kačiukus palikau prie medžio, o prie to medžio buvo daug irgi mažų kačiukų. Paskui seseriai vieną daviau panešti, taigi rankose liko tik ta didelę pelė. O draugas ėjo vis tolyn, aš atsilikau. Ir tų gyvunų man nepadėjo nešti, nors aš ir neprašiau.
Aš sau tokias interpretacijas pasidariau, atseit čia koks ženklas, kad nereiktų man su draugu sieti savo gyvenimo (nors apie nekalbėjom net), nes jis eis vis tolyn, o aš vaikus ir visa kita nešiu ant savo pečių unsure.gif gal kas kitaip gali ir moka painterpretuoti ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 09 sausio 2006 - 14:08
QUOTE(Baltija @ 2006 01 09, 14:06)
Aš sau tokias interpretacijas pasidariau, atseit čia koks ženklas, kad nereiktų man su draugu sieti savo gyvenimo (nors apie nekalbėjom net), nes jis eis vis tolyn, o aš  vaikus ir visa kita nešiu ant savo pečių  unsure.gif  gal kas kitaip gali ir moka painterpretuoti  ?  ax.gif

Gal tu taip vienareikšmiškai nenuteisk šių santykių, ypač jei net nėra tam pagrindo ir tarp jūsų nėra didesnių problemų unsure.gif Čia galbūt tik slypinti pasąmonėje baimė atsispindi tavo sapne...
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 01 09, 14:06)
aš šiandien keistą sapną sapnavau  g.gif  sapnuoju, kad nešu daug mažų kačiukų kažkur  ir dar didelę pelę rankose. Sunku nešti buvo, nes jų keli buvo, o rankos tik dvi, lsyta tie gyvuniukai man iš rankų. Šalia ėjo sesuo, o priešais mane - mano dabartinis draugas. Aš eidama kelis kačiukus palikau prie medžio, o prie to medžio buvo daug irgi mažų kačiukų. Paskui seseriai vieną daviau panešti, taigi rankose liko tik ta didelę pelė. O draugas ėjo vis tolyn,  aš  atsilikau. Ir tų gyvunų man nepadėjo nešti, nors aš ir neprašiau.
Aš sau tokias interpretacijas pasidariau, atseit čia koks ženklas, kad nereiktų man su draugu sieti savo gyvenimo (nors apie nekalbėjom net), nes jis eis vis tolyn, o aš  vaikus ir visa kita nešiu ant savo pečių  unsure.gif  gal kas kitaip gali ir moka painterpretuoti  ?  ax.gif

kaciukai kaip nebutu keista, pranasauja problemytes priesaky, o priesaky eina tavo draugas g.gif sesuo tau padeda su tom problemytem tvarkytis, o draugas taip ir nueina...
ziurke reiskia abejones, pavyda ar kaltes jausma...
visai gerai issiaiskinai, labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 01 07, 03:22)
Pasiekei nauja lygi (kazko). tai turtai, sunkus darbas ir pastangos.
jeigu socialiai, tai-pasiekei statusa, galia ar svarbu tiksla.
kitu atveju- reiskia meditacija ar malda, kad eini i prieki dvasiskai.

drabuziai, tai- kokia tu esi zmonese ir kaip esi priimama. tai tavo vieta ir statusas gyvenime.
juodi drabuziai gali reiksti, kad depresuoji ar gedi...ir kiti tave taip priima...

Siaip pas mane situacija namuose nekokia, tai reiksme sapno labai tiksliai isaiskinai;)
Nes dar pries mazosios gimima suzinojau apie vyro isdavyste, tad jau kuri laika kovoju su daugeliu jausmu, ir su noru visgi , kad seima butu issaugota.O kad depresuoju tai tikrai, bet po truputi jau atsigaut pradedu, tad tikiuos sapnai bus tik grazus, o permainos tik geros;)
Dekui;)
Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2006 01 09, 15:42)
Siaip pas mane situacija namuose nekokia, tai reiksme sapno labai tiksliai isaiskinai;)
Nes dar pries mazosios gimima suzinojau apie vyro isdavyste, tad jau kuri laika kovoju su daugeliu jausmu, ir su noru visgi , kad seima butu issaugota.O kad depresuoju tai tikrai, bet po truputi jau atsigaut pradedu, tad tikiuos sapnai bus tik grazus, o permainos tik geros;)
Dekui;)

verysad.gif gris saulute ir i tavo kiema 4u.gif
Atsakyti
nu vėl prisapnavau...
lipau su kolegėmis į aukštą kalną, pukšdama šnopuodama , vaizdai - nerealiai gražūs, užlipam - grožis thumbup.gif o kita kalno pusė - nugriuvus... apačioj - vėl potvynis, vanduo užliejęs lankas, kai kur - žolė iš po vandens... (jau aptartas motyvas). kolegės nuliūdę - aš - kaifuoju.. ir kaip tęsinys einame pagal jūrą, džiugesys toks.. kažkoks kioskelis, aš matuojuosi naujus drabužius.. ir viena kolegė įtikinėja mane unsure.gif kad nauji - l. gražūs o aš aiškinu kaip toks modelis man netinka... rolleyes.gif schmoll.gif nepatinka jie man... ir nubudau... paryčiais...
Atsakyti
Mano vyriškis šianakt sapnavo mane mirusia, ką tai galėtų reikšti????
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 01 09, 16:33)
nu vėl prisapnavau...
lipau su kolegėmis į aukštą kalną, pukšdama šnopuodama , vaizdai - nerealiai gražūs, užlipam - grožis    thumbup.gif  o kita kalno pusė - nugriuvus... apačioj - vėl potvynis, vanduo užliejęs lankas, kai kur - žolė iš po vandens... (jau aptartas motyvas). kolegės nuliūdę - aš - kaifuoju.. ir kaip tęsinys einame pagal jūrą, džiugesys toks.. kažkoks kioskelis, aš matuojuosi naujus drabužius.. ir viena kolegė įtikinėja mane  unsure.gif kad nauji - l. gražūs o aš aiškinu kaip toks modelis man netinka...  rolleyes.gif  schmoll.gif nepatinka jie man... ir nubudau... paryčiais...

ei, cia tai faina thumbup.gif visada zinojau, kad lipti i kalna yra labai gerai. tai tavo uzsipyrimas, ambicijos, tikslu pasiekimas..
jura, reiskia tavo dziugias emocijas ..
apsipirkimas tavo norus ar poreikius...
ir galbut tu nori pritapti ar "besikeiciant rolei" gerai atrodyti ..
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2006 01 09, 16:48)
Mano vyriškis šianakt sapnavo mane mirusia, ką tai galėtų reikšti????

su tavim pacia tai nelabai tesusije. sapnas susijes tiesiogiai su vyru...galbut vyras zavisi tavo kai kuriom savyben, kuriu pats neturi. turetu jis pagalvoti, kas daro tave jam tokia svarbia ir ka jis tavy taip megsta. tai ir bus ta savybe, kurios jam truksta santykiuose ar aplinkybese...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 09 sausio 2006 - 17:18