sveikutes atradau sia temele ir norejau paklaust ka reiskia mano sapnas.labai daznai sapnuoju kad esu nescia su dideliu pilvu ir verkiu kad nenoriu antro vaiko sakau negimdysiu.arba sapnuoju kad katik pagimdziau vaika laikau ji rankoj ir sakau kam jis man as juk nenoriu vaiko kazkas tokio tipo?
O vat ka reiskia sapnuoti slenkancius plaukus, bet ne siaip slenkancius o atrodo pilnomis saujomis ir galvos juos emiau, dideliais kuokstais
ir labai daznai sapnuoju katinus ir juodus ka cia galetu reiksti ?

QUOTE(pandutė @ 2006 01 11, 09:36)
sveikutes atradau sia temele ir norejau paklaust ka reiskia mano sapnas.labai daznai sapnuoju kad esu nescia su dideliu pilvu ir verkiu kad nenoriu antro vaiko sakau negimdysiu.arba sapnuoju kad katik pagimdziau vaika laikau ji rankoj ir sakau kam jis man as juk nenoriu vaiko kazkas tokio tipo?
Pagal vieną iš sapnininkų tai reiškia, kad sužinosi kažką, ką nuo tavęs slėpė ir tu to tikrai nenori žinoti.
Va, aš tai dažnai sapnuoju, kaip verkiu, aiškinuosi santykius ir ...
verkiu, verkiu, nes esu labai įskaudinta.
O keliskart net pabudau po tokių žliumbimų ir šlapius savo skruostus nuo ašarų
šluosčiau.
O šianakt, tai
Žiūriu aš sapne į savo sulaižytus plaukus ogi pačiam prieky nuo kaktos i viršų iš kažkur keli "žiliai" atsiradę.
Ir dar taip čiupt, čiupt, išsigandus, nu negi tikrai pražilau
Kas man visa tai galėtų paaiškint
šluosčiau.

O šianakt, tai

Žiūriu aš sapne į savo sulaižytus plaukus ogi pačiam prieky nuo kaktos i viršų iš kažkur keli "žiliai" atsiradę.

Vat, gal zinot, ka reiskia sapnuoti giminaite, tiksliau pasakius pussesere, nescia

QUOTE(kaliause @ 2006 01 11, 10:55)
O vat ka reiskia sapnuoti slenkancius plaukus, bet ne siaip slenkancius o atrodo pilnomis saujomis ir galvos juos emiau, dideliais kuokstais
ir labai daznai sapnuoju katinus ir juodus ka cia galetu reiksti ?

1. galbut esi susirupinusi , kad nebeini jaunyn, galbut prarandi susidomejima seksualiam gyvenime. mintys tavo sukasi apie senejima ir savo isvaizda
arba... tau truksta stiprybes ir kad neuztenka jegu pasiekti ka uzsibrezei. jautiesi silpna ir pazeidziama.
2. juodas katinas- isgyveni kazkokia baime savo dvasiniam gyvenime ar tikejime savo intuicija. galbut neteisingai asocijuoji juoda katina su blogiu, bloga sekme...
QUOTE(Gyncė @ 2006 01 11, 03:57)
Kažin ką galėtų reikšti būti nėščiai? Buvau su diiiidžiuliu pilvu ir mane sesuo vežė gimdyti, o su daktarais bendravau susirašinėdama, kaip kad per messenger'į, bet ne tiesiogei, ir sesuo mane guodė...O aš labai bijojau
Aš nesilaukiu.

Aš nesilaukiu.
rodo tavo priklausomybe ir troskima, kad tavim rupintusi..
galbut bandai isvengti kazkokios atsakomybes...
QUOTE(monakas @ 2006 01 11, 17:49)
Va, aš tai dažnai sapnuoju, kaip verkiu, aiškinuosi santykius ir ...
šluosčiau.
O šianakt, tai

šluosčiau.

O šianakt, tai

1. isleidi prisikaupusias neigiamas emocijas, kuriu priezastis yra gyvenimo situacijoj. tai kelias igauti emocini balansa ir budas isleisti baimes ir nusivylimus. kasdieniam gyvenime ignoruojam ar uzspaudziam jausmus, o sapnuose musu savisaugos mechanizmas nebesergi musu ir tada isleidziam savo emocijas..
kad prabundi verkdama reiskia, kad gailiesi del savo sielos ir kad turi pakeisti budus kaip prieiti prie dalyku...
2. ka tik paaiskejo kazkas svarbaus...
QUOTE(pandutė @ 2006 01 11, 09:36)
tai velgi -dalis tavo asmeninio gyvenimo, del kurios tu labai pergyveni..ir sapne verkdama isleidi tas trikdancias emocijas..
esi pazeidziama ir bejege , taciau nebegali to pakesti..
Sapnavau savo vestuves. Supratau iš sapno, kad joms ruošiuosi, darausi makiažą, bet vestuvinės suknelės neturėjau, aplink buvo artimi žmonės: tėvai, seserys, seneliai, teta, pusbrolis. Nežinojau, net už ko teku, jaunikio nebuvau akyse mačiusi, visi kti lyg žinojo, bet nieko nesakė, o aš laukiau jo, nors bijojau, kad nebus tas, kurio norėčiau.Tai apie vieną, apie kitą gerbėją pagalvodavau.
O dar prieš tai kokį mėnesį atgal sapnavau, kad man mama atneša suknelę, aš pamatau, kad jinai visa juoda, nenoriu matuotis, bet mama lyg sako, kad nebijok, bent pabandyk užsidėtagal visai patiks. Užsidedu, labai nepatinku sau šita sunele, svečiai atvažiuoja, išeinu į lauką ir pamatau, kad ta suknele ne tokia jau baisi, kaip galvojau.Ir vėl tie patys žmonės aplink kaip anam sapne.
Abu sapnai vyksta toj pačioj vietoj, pas senelius namie.
Ką tai galėtų reikšt?
O dar prieš tai kokį mėnesį atgal sapnavau, kad man mama atneša suknelę, aš pamatau, kad jinai visa juoda, nenoriu matuotis, bet mama lyg sako, kad nebijok, bent pabandyk užsidėtagal visai patiks. Užsidedu, labai nepatinku sau šita sunele, svečiai atvažiuoja, išeinu į lauką ir pamatau, kad ta suknele ne tokia jau baisi, kaip galvojau.Ir vėl tie patys žmonės aplink kaip anam sapne.
Ką tai galėtų reikšt?
QUOTE(FDS @ 2006 01 12, 12:27)
Vat, gal zinot, ka reiskia sapnuoti giminaite, tiksliau pasakius pussesere, nescia 

reiskia kazkoki aspekta pusseseres charakterio, kuris tau pazistamas. galbut tau reiktu praleisti laiko vystant tas savybes...o jos nestumas parodo tas savybes, kurios yra- tyrumas, siltumas ir nebijojimas pradeti kazka naujo...
QUOTE(Vitulka @ 2006 01 13, 13:35)
Sapnavau savo vestuves. Supratau iš sapno, kad joms ruošiuosi, darausi makiažą, bet vestuvinės suknelės neturėjau, aplink buvo artimi žmonės: tėvai, seserys, seneliai, teta, pusbrolis. Nežinojau, net už ko teku, jaunikio nebuvau akyse mačiusi, visi kti lyg žinojo, bet nieko nesakė, o aš laukiau jo, nors bijojau, kad nebus tas, kurio norėčiau.Tai apie vieną, apie kitą gerbėją pagalvodavau.
Ką tai galėtų reikšt?
Ką tai galėtų reikšt?
ieskai balanso tarp agresyvios ir emovines pusiu.
vestuviniai drabuziai reiskia naujus draugus ir malonius ivykius, bet kadangi jie buvo juodi reiksme keiciasi- galbut del savo liudesio ar depresavimo prarandi draugus ir visus malonius dalykus...
galbut liudi del seimos dalyku ar jausmu susijusiu su ja...
seneliu namai reiskia, jog ieskai meiles, saugumo, isminties ir apsaugos...