Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Paskutiniu metu sapnu nepamenu, bet sis sukrete: kazkokie kambariai, sviesus, erdvus, ir pilni zmoniu, tiksliau graziu merginu.Ir visoms su labai astriu kardu nukertamos galvos, jos nenukrenta , lieka kur buvusios, bet zinau kad visos jau nebegyvos, kraujo nei laselio, lieka tik viena, blondine, bet su tokia bjauria sypsena, kreivais dantim.Ji taip dziaugias , kad liko viena is merginu, o jai kazkas sako, nesidzauk, saldu tikrai tau nebus.
Atsikeliu.Uzmigus vel sapnuoju, visai kitoks sapnas, labai gerai neatsimenu, tik viena fragmenta gerai:atidarius saldymo kamera randu vyro nukirsta galva.Susalusi, tartum butu nulipdyta, irgi jokio kraujo, nors juk zinau kad jis turetu buti .Brr...Ka tos nukirstos galvos galetu reiksti?Pati nerandu siu sapnu reiksmes.
Atsakyti
Jau rašiau apie tai, kad vestuvės sapnavau, ačiū tai, kuri atsakė, ką tai galėtų reikšt 4u.gif Šian vėl sapnavau vestuves ir vėl savo, visa pasipuošus laukiu jaunikio, balta suknelė ir t.t, anas ateina ir sapnas baigės Bet jau gerėja mano tie sapnai su savo vestuvių scenarijum. Vienam su juoda suknele "pasipuošus", kitą kartą jaunikis neateina, o šįkart net sapnuot patiko smile.gif
Ir dar prieš porą dienų sapnavau, kad pinigų medis kelis lapus pradėjo leist, lyg turtų pinigus reikšt, ane.Tai kitą dieną dirikas algas išmokėjo ir dar sako sapnais netikėk bigsmile.gif
Atsakyti
nugis, ką tai galėtų reikšti?
sapnavau, kad važinėju su savo skyriau vedėja. lygtai dviračiais, lygtai paspirtukais, arba viena dviračiu, kita paspirtuku, įkaitę, uždusę, laimingos... staiga rodau - man kažkaip netaip, pakeliu nuo žemės - nėra priekinio rato. ir jos draugas, ar vyras (lyg Maratas) aiškina - užtat kad per stora esi (tiesa sad.gif ) ir vėl lekiam, nes tai kažkokia estafetė, varžybos, mus išskiria į skirtingas grupes, lekiam kiekviena skirtingai, aš nesuprantu kaip pakliuti į savo grupę, tada kažkas rodo kad ant kaklo turiu pakabuką su raidėm ir skaičiais, pagal juos lekiu, lyg ir autobusas, bet jis man netinka, mus tris veš tokiuose plastmasiniuose boksuose (panašūs į biotualetus), atsiranda dvi merginos, joms didesnė erdvė, mane grūda į mažesnę ir iš to siaubo pabudau...
Atsakyti
ką reiškia sapnuot kelionę? Sapnavau, kad su mama autobusu važiavom į Paryžių, tik aišku pabudau ir likau nepamačius eifelio bokšto biggrin.gif
Atsakyti
Svbeikutes.Gal zinote ka reiskia sapnuoti kad pas vailiuka maza isdygo nauji dantys? 4u.gif
Atsakyti
sianakt sapnavau kad mano mama norejo uzmust mano mergyte blink.gif , oi baisu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 02, 21:35)
Svbeikutes.Gal zinote ka reiskia sapnuoti kad pas vailiuka maza isdygo nauji dantys? 4u.gif

naujus giminaičius?
Atsakyti
Sapnavau savo vyrą su kita. Žodžiu skirybos, jis išeina pas kitą. Toks klaikus sapnas, keistas jausmas pabudus. unsure.gif
Kažin ką galėtų reikšti vyro neištikimybė, skirybos???

Nors šiaip aš visada manau, kad sapnai tik atspindi tavo praeitos dienos mintis. O aš buvau pagalvojusi apie skirybas... Bet ne dėl kitos, prie ko čia kita? g.gif
Atsakyti
Ką reiškia sapnuoti save vilke?
situacija tokia - sapnuoju save labirinte susitikusią save- vilkę. vilkė (su jaunikliais ar mažesniais)mąsto "reikia apsaugoti savus", aš - savame kailyje - "būk tu ta vilkė, bet reikia apsaugoti kitus".. ir skubam vėl savais keliais??? labirinte beje???
Atsakyti
Draugas vienas susapnavo, kad jo draugė nėščia buvo, pilvas 4 mėnesy atrodė labai didelis. Paskui ji pagimdė meragitę jis ją laikė ant rankų. Paskui jie vaikščiojo ten, kur realybėje dažnai vaikšto, ir ji nėga nuo jo, o jis ją vejasi, aiškinasi santykius ir pan.
Ar tai galėtų reikšti, kad čia kaip ateities vizija ? g.gif
Atsakyti
As siap jau beveik niekada neprisimenu savo sapnu. Jie kazkokie fragmentiski, neryskus buna. Bet vakar sapnavau ilga kaip filma sapna, o pagrindinis ivykis buvu, kad as uzmusiau kazkoki zmogu, paskui slapsciausi ir t.t. Zodziu, jausmelis pabudus nekoks... Gal kas zino, ka tai galetu reiksti ?...
Atsakyti
Siaip i sapnus nekreipiu jokio demesio, bet dabar dvi naktis is eiles sapnavau ta pati sapna, todel mane suintrigavo. Sapnavau, kad neislaikau magistrinio egzamino, jam nepasiruosiu, neinu jo laikyti ir pan, o po to labai gailiuosi, kad nejau, nes visi sako, kad buvo lengvas ir reikejo eiti, tada jauciu nusivylima, kad turesiu tik bakalaura, kad reikes eiti perlaikyti, kad vaikai ( turiu ju du) sutrukde man pasiruosti egzaminui ir as issigandau ir pan. Prabundu po sapno prislegtos nuotaikos, nors realybeje mano magistras apgintas pries 7 metus, kol dar buvau netekejusi ir be vaiku, o dabar turiu normalu darba, kol kas toliau mokytis nesiruosiu.

Ka gali reiksti tas sapnas, ypac, kai jis kartojosi dvi naktis is eiles ?
Atsakyti