Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

dingo primavera iš čia, nebėr kam sapnų šifruoti verysad.gif
Atsakyti
nezinau ar kas pakomentuos mano sapna ar ne, bet parasysiu..o gal..

Sapnavau, kad maciau savo mirusia mociute, kuri jau yra mirusi. Tipo esu viena baznycioje ir verkiu verkiu prie jos karsto. O keli kunigai atsistoje juokesi ir sake eit is ten, nes mano asaros nepades. Oi koks ziaurus sapnas. idomu ka tai galetu reiksti g.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad mane užpuolė blusos. Jos iš kažkur atsirado ir visos apipuolė mane, pradėjo kandžiotis, o aš jas užmušinėjau. Galiausiai pasižiūriu į savo rankas, o jos taip bjauriai atrodė, visos raudonos, sukandžiotos.
Po šio sapno tokia bloga nuojauta buvo. Man tos blusos, tarsi kažkokios nelauktai užklupusios problemos.
Gal kas galite daugiau paaiškinti?
Atsakyti
tai va, kad musu klausianciuju tiek daug, o apie sapnus ismananciu nera tiek... unsure.gif

na ka belieka palinket visiem geru sapnu su gerom reiksmem ir nuotaikom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidukas @ 2006 02 09, 11:33)
Sapnavau, kad mane užpuolė blusos. Jos iš kažkur atsirado ir visos apipuolė mane, pradėjo kandžiotis, o aš jas užmušinėjau. Galiausiai pasižiūriu į savo rankas, o jos taip bjauriai atrodė, visos raudonos, sukandžiotos.
Po šio sapno tokia bloga nuojauta buvo. Man tos blusos, tarsi kažkokios nelauktai užklupusios problemos.

o blusos gal pinigus zada ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 02 06, 14:57)
Draugas vienas susapnavo, kad jo draugė nėščia buvo, pilvas 4 mėnesy atrodė labai didelis. Paskui ji pagimdė meragitę jis ją laikė ant rankų. Paskui jie vaikščiojo ten, kur realybėje dažnai vaikšto, ir  ji nėga nuo jo, o jis ją vejasi, aiškinasi santykius ir pan.
Ar tai galėtų reikšti, kad čia kaip ateities vizija ?  g.gif

griztu ax.gif

vyrui sapnuoti savo nescia drauge yra ispejimas, kad jo laisvi seksualiniai poelgiai gris ji persekioti...gal ne veltui mergina nuo jo bego g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 02 09, 03:29)
nezinau ar kas pakomentuos mano sapna ar ne, bet parasysiu..o gal..

Sapnavau, kad maciau savo mirusia mociute, kuri jau yra mirusi. Tipo esu viena baznycioje ir verkiu verkiu prie jos karsto. O keli kunigai atsistoje juokesi ir sake eit is ten, nes mano asaros nepades. Oi koks ziaurus sapnas. idomu ka tai galetu reiksti g.gif

galbut esi santykiuose, kuriuos turi nutraukti ir leisti jiems "numirti", nes jie tau nenesa nieko gero..
kitu atveju, jei buvai labai artima savo mociutei gali buti, kad jos mirtis tave paveike ir tu jos dar "nepaleidai". dabar yra laikas su tuo susitaikyti ir paskutini karta atsisveikinti...
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 02 09, 19:15)
galbut esi santykiuose, kuriuos turi nutraukti ir leisti jiems "numirti", nes jie tau nenesa nieko gero..
kitu atveju, jei buvai labai artima savo mociutei gali buti, kad jos mirtis tave paveike ir tu jos dar "nepaleidai". dabar yra laikas su tuo susitaikyti ir paskutini karta atsisveikinti...

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidukas @ 2006 02 09, 11:33)

turiu dar ir kitoki blusyciu aiskinima ax.gif
gali buti, kad busi provokuojama, kad supyktum...ir tai darys kazkas, kas yra tau artimas...
blusu ikandimai- netikru draugu apkalbos...
Atsakyti
QUOTE(taute @ 2006 02 03, 09:25)
sianakt sapnavau kad mano mama norejo uzmust mano mergyte blink.gif , oi baisu buvo doh.gif

galbut giliai viduje esi ant kazko pikta... ant mamos?! galbut kazkokia dalele saves nori sunaikinti ir pasalinti?!
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 02 09, 19:15)

Prieš metus netekau savo mylimos močiutės(tiesa ta kad mirė netiketai tam nebuvau net pasiruošusi) ji man buvo labai artima.Ir tokius panašius sapnus aš dažnai sapnuodavau,kad stoviu prie karsto,kad verkiu ,arba matau karsta savo močiute ir ji kad tame karste juda,dažnai matydavau kad ji liudna kad nusiminusi ,kad serga.Tai tessėsi kelis mėnesius,mane tie sapnai pradėjo labai varginti,atsikeldavau,visa itampoje,galvojau,kad ,,stogas''pavažiuos.Uošvienė patarė užsakyti mišias,tai nežinau ar maldos ar kas padėjo,bet nustojau sapnuoti.Prieš menesi vel močiutę susapnavau tai ji man nusišypsojo,ryte atsikelus net smagiau pasijutau.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2006 02 08, 09:15)
As siap jau beveik niekada neprisimenu savo sapnu. Jie kazkokie fragmentiski, neryskus buna. Bet vakar sapnavau ilga kaip filma sapna, o pagrindinis ivykis buvu, kad as uzmusiau kazkoki zmogu, paskui slapsciausi ir t.t. Zodziu, jausmelis pabudus nekoks... Gal kas zino, ka tai galetu reiksti ?...

padarei gala seniems iprociams ar senam mastymui. taip pat gali reiksti kazkokios priklausomybes gala.
kitu atveju reiskia, kad turi uzspausto pykcio, agresijos ant saves ar ant kitu.
galbut siuo metu kenti nuo depresijos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabijja @ 2006 02 09, 20:33)
Prieš metus netekau savo mylimos močiutės(tiesa ta kad mirė netiketai tam nebuvau net pasiruošusi) ji man buvo labai artima.Ir tokius panašius sapnus aš dažnai sapnuodavau,kad stoviu prie karsto,kad verkiu ,arba matau karsta savo močiute ir ji kad tame karste juda,dažnai matydavau kad ji liudna kad nusiminusi ,kad serga.Tai tessėsi kelis mėnesius,mane tie sapnai pradėjo labai varginti,atsikeldavau,visa itampoje,galvojau,kad ,,stogas''pavažiuos.Uošvienė patarė užsakyti mišias,tai nežinau ar maldos ar kas padėjo,bet nustojau sapnuoti.Prieš menesi vel močiutę susapnavau tai ji man nusišypsojo,ryte atsikelus net smagiau pasijutau.

o tu pati tuo metu nesirgai, kai sapanavai ja karste??? nusisypsojo ji tau, parodydama, kad TAU jau viskas gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 09 vasario 2006 - 20:44
QUOTE(gelmytė @ 2006 02 02, 18:50)
ką reiškia sapnuot kelionę? Sapnavau, kad su mama autobusu važiavom į Paryžių, tik aišku pabudau ir likau nepamačius eifelio bokšto  biggrin.gif

tai kelione link savo gyvenimo tikslu ir bendrai kelione per gyvenima. dziaugiesi tuo ka darai ir jauti malonuma...
Atsakyti