Nedažnai, bet taip nutinka, kad sapnuoju ir verkiu tikromis asaromis per sapną.
Kaži ką reiškia tos tikros ašaros.
Kartais nuo jų ir pabundu

prisiminiau kelis sapnus, anksciau gana daznai sapnuotus. gyvenu dvylikos aukstu name, todel savaime aisku, kad jame yra liftas. kartais sapnuoju, kad beveik visa nakti juo vazineju. ir jame vis buna kazkas keisto. tai mygtukai ne tokie, kokie yra, tai ju ne 12, o sesi, jie kitoje lifto puseje, liftas vaziuoja begalo ilgai, ir niekaip nepatenku i savo auksta. arba neprivaziuoja, arba iki 12 auksto vaziuoja, jei nusprendziu islipti, ir lipti laiptais, tie laiptai vis nesibaigia, ir as vis nenusileidziu iki reikalingo auksto. sitokie sapnai labai vargina, kaip po kokio labirinto ryte jauciuosi. ka galetu reiksti sie sapnai?
sapnas vel is tu, kurie pildosi.
sapnavau, kad esu baznycioje ir vis bandau uzpirkt misias uz jau seniai mirusi seneli. (jo niekad nesu macius). Taciau vis sunkiai sekasi uzpildyti duota anketa ar prasyma, nezinau, kas ten tiksliai buvo. Paskui uzmiegu ir pabundu nuo dainuojanciu angelu. Daug sviesos. Mano mociute (gyva) mieganti.
Nepagavau esmes
p.s. dekui, Primavera, ana karta sapnas daug pasake.

sapnavau, kad esu baznycioje ir vis bandau uzpirkt misias uz jau seniai mirusi seneli. (jo niekad nesu macius). Taciau vis sunkiai sekasi uzpildyti duota anketa ar prasyma, nezinau, kas ten tiksliai buvo. Paskui uzmiegu ir pabundu nuo dainuojanciu angelu. Daug sviesos. Mano mociute (gyva) mieganti.
Nepagavau esmes

QUOTE(caty @ 2006 02 24, 16:23)
Nedažnai, bet taip nutinka, kad sapnuoju ir verkiu tikromis asaromis per sapną.
Kaži ką reiškia tos tikros ašaros.
Kartais nuo jų ir pabundu

isleidi neigiamas emocijas. tavo sapnas yra budas atgyti emocine pusiausvyra ir saugiai isleisti baimes ir nusivylimus.
tavo gyvenime vyksta gyjimo procesas...turi kazka keisti...
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2006 02 24, 18:18)
sapnas vel is tu, kurie pildosi.
Nepagavau esmes

Nepagavau esmes

ieskai dvasinio nusvitimo ir paramos. ieskai budu buti pakyleta. su reikiama pagalba grisi agal i savo vezias. galbut klausi saves ka darai ir kur nori eiti gyvenime..
ieskai saugumo, uztikrintumo ir apsaugos.
kazko nerimauja tavo siela. kazkas tave saugo ir globoja. galbut atsimeni apie ka dainavo angelai, nes jie tau norejo perduoti svarbia zinia...
QUOTE(reveka @ 2006 02 24, 17:18)
prisiminiau kelis sapnus, anksciau gana daznai sapnuotus. gyvenu dvylikos aukstu name, todel savaime aisku, kad jame yra liftas. kartais sapnuoju, kad beveik visa nakti juo vazineju. ir jame vis buna kazkas keisto. tai mygtukai ne tokie, kokie yra, tai ju ne 12, o sesi, jie kitoje lifto puseje, liftas vaziuoja begalo ilgai, ir niekaip nepatenku i savo auksta. arba neprivaziuoja, arba iki 12 auksto vaziuoja, jei nusprendziu islipti, ir lipti laiptais, tie laiptai vis nesibaigia, ir as vis nenusileidziu iki reikalingo auksto. sitokie sapnai labai vargina, kaip po kokio labirinto ryte jauciuosi. ka galetu reiksti sie sapnai?
gyvenimo nuosmukiai ir pakilimai: emociniai, moksluose, darbe ir t.t.
taip pat parodo didejanti ir slugstanti seksualini poreiki..
Primavera, neatsimenu. Tik zinau, kad tai buvo grazi daina, tokia rami... Manau, jei butu kazkas svarbaus, atsiminciau. Taip jau buvo

Issiaiskinau cia kad kai neatsimenu savo sapnu man nelemta tos informacijos zinoti
o pastaruoju metu sapnuoju, tai kad nuo kazko begu, zmogzudystes, kad mane isprievartauti kesinasi.Sapnai tokie tamsus, niurus.ka tai galetu reiksti?

sudomino ir mane pora mano sapnų
pirmas kartas - sapnuoju kažkokią merginą.mes labai geros draugės,bet aš niekada nematau jos veido,žinau tik kad jos plaukai labai gražūs.ir mes kartu bėgiojam po man pažįstamas vietas.laikas - vasara,gal apie 17-19val,kai leidžias saulė,tą gerai įsiminiau.pabaigoje ji paprašė palydėti į butą.sapans buvo 2 kartus,pirmajį bėgiojom po miškelį šalia mano namų.
antras kartas - jau antras sapnas,kai irgi sapnuoju merginą.Tiksliai žinau jos vardą,žinau,kad ji dainuoja (aš pati dievinu dainavimą),ypač įsimintini jos plaukai - ilgi,juodi ir zigzagais išvedžiotom raudonom sruogelėm.ir ji šiaip labai graži.aš vaikštau su buvusia savo geriausia drauge,o toji mergina yra dabartinė jos draugė (tik sapne).aš žinau,kad esu jos priešė,nors man visai norėtųsi su ja susidraugauti.ji niekada nežiūri man į veidą,praeina nuleidus akis.ir pirmajį,ir antrajį kartą sapne su buvusia drauge mes pasukam į miškelį prie mano namų,ir ten esantys pažįstami šaukia mane tos merginos vardu,o aš nežinau,kaip jiems pasakyti,kad aš - tai ne ji,ir mes su drauge nubėgam.laikas - vasara,17-19 val besileidžiant saulei.
sorry,kad tiek daug prirašiau,bet tie sapnai labai mane suintrigavo.
kaip manot,gal ta juodukė tai neišsiveržus aš?
:D ar įmanoma čia apskritai ką nors paaiškint?

pirmas kartas - sapnuoju kažkokią merginą.mes labai geros draugės,bet aš niekada nematau jos veido,žinau tik kad jos plaukai labai gražūs.ir mes kartu bėgiojam po man pažįstamas vietas.laikas - vasara,gal apie 17-19val,kai leidžias saulė,tą gerai įsiminiau.pabaigoje ji paprašė palydėti į butą.sapans buvo 2 kartus,pirmajį bėgiojom po miškelį šalia mano namų.
antras kartas - jau antras sapnas,kai irgi sapnuoju merginą.Tiksliai žinau jos vardą,žinau,kad ji dainuoja (aš pati dievinu dainavimą),ypač įsimintini jos plaukai - ilgi,juodi ir zigzagais išvedžiotom raudonom sruogelėm.ir ji šiaip labai graži.aš vaikštau su buvusia savo geriausia drauge,o toji mergina yra dabartinė jos draugė (tik sapne).aš žinau,kad esu jos priešė,nors man visai norėtųsi su ja susidraugauti.ji niekada nežiūri man į veidą,praeina nuleidus akis.ir pirmajį,ir antrajį kartą sapne su buvusia drauge mes pasukam į miškelį prie mano namų,ir ten esantys pažįstami šaukia mane tos merginos vardu,o aš nežinau,kaip jiems pasakyti,kad aš - tai ne ji,ir mes su drauge nubėgam.laikas - vasara,17-19 val besileidžiant saulei.
sorry,kad tiek daug prirašiau,bet tie sapnai labai mane suintrigavo.
kaip manot,gal ta juodukė tai neišsiveržus aš?

O ką reiškia sapnuoti pinigus? Nelabai pasitikiu sapnininkų paaiškinimais. Gal kas sapnavot daug daug pinigų ir žinot kokį paaiškinimą iš asmeninės patirties? Ar reiškia ką nors toks sapnas?
na, jūsų teismui.
sapnavau kažkokiios mažos mergaitės laidotuves. Esą aš joms vadovavau. pats ryškiausias vaizdas - kapinės, puošiam kapelį su daug daug mažų žaisliukų... ir niekaip nerandu kur padėti lėlę su nutrūkusia ranka, kad nesimatytų, kad ji nutrūkusi....
prieina mama (ji mirusi) - daugmaž "eik namo, aš išvažiuoju tavo broliui kažkur toli pirkti buto" ..
sapnavau kažkokiios mažos mergaitės laidotuves. Esą aš joms vadovavau. pats ryškiausias vaizdas - kapinės, puošiam kapelį su daug daug mažų žaisliukų... ir niekaip nerandu kur padėti lėlę su nutrūkusia ranka, kad nesimatytų, kad ji nutrūkusi....
prieina mama (ji mirusi) - daugmaž "eik namo, aš išvažiuoju tavo broliui kažkur toli pirkti buto" ..
as sianakt sapnavau kazkokius mistinius sapnus.. labai idomu net pasidare.. labai daug visko buvo susija su kopeciom.. pvz as esu kazkur aukstai aukstai, kaip kokiam nebaigtam statyti gyvenamo namo 5tam aukste ir matau kaip visi leidziasi zemyn, lipa aukstyn, zodziu reikejo nusigabenti visiem savo daigtus i apacia, o as vis bijau leistis tom kopeciom
visi lipa ir sekmingai pirmyn atgal, o as tik pajudinu kopecias ir jos tai nukrenta, tai matau kad labai kliba, tai tesla po pagrindu ir jos nuslysta, zodziu taip ir nenulipau
ka tai galetu reiksti? o seip tai istikro nei aukscio as nebijau nei lipt kazkur ir krist..