Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(MamaLupa @ 2006 02 19, 23:59)
Nescios moters ivaizdis simbolizuoja visokeriopa pilnatve.Tai ne tik turtai, bet sekme, meile, pusiausvyra ir ramybe.Zodziu - geras gyvenimas. biggrin.gif

4u.gif

o visi sapnininkai - atvirkščiai - ligas, nelaimes ir pan...
Mante - mano sapnas analogiškas, aš ir pussesErė - dvi nėštuolės (ne nėščios abi), tik tiek kad aš intensyviai ruošiausi gimdymui - planavau, ruošiau ir pan... ir dejavau kad į rūbus nebetelpu.. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 02 22, 15:50)
Gal kas galit man pasakyti mano sapnu reiksme ,nes jau trecia nakti sapnuoju save su grazia vestuvine suknele ir kad ruosiuosi tuoktis su savo vyru  biggrin.gif ,darausi sukuosenas ...nu vien zodziu sapnuose ruosiuosi savo vestuvem su savo vyru  doh.gif ir tie sapnai gan daznai kartojasi  doh.gif

sita jau komentavau anksciau...bet dar karta priminsiu, nes reiksme labai grazi ir gera wub.gif
jei tuokiesi su savo dabartiniu mylimuoju, tai reiskia stipria jusu meile ir atsidavima viens kitam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 22 vasario 2006 - 18:46
"Priskyniau didelę puokštę (20gėlių) tulpių", gal kas pakomentuotų. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 22, 18:57)
"Priskyniau didelę puokštę (20gėlių) tulpių", gal kas pakomentuotų. Ačiū

bigsmile.gif
nauja pradzia. tu myli gyvenima!!!
simbolizuoja tikejima, labdara ir vilti...
reiskia dvejas lupas...kurios galbut viliasi bucinio bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2006 02 21, 09:05)
sianakt sapnavau labai slogu sapna.ne per seniausiai klaseje buvau nelabai megiama. ir tas sapnas buvo toks, kad kelios mano klasiokes eme ir slepe mano daiktus, raktus.as joms sakiau:nedarykit taip, kaip anksciau, bet jos neklause manes. as neverkiau, buvau rami. susiradau aukletoja, pradejau pasakoti kame problema, bet ji staiga dingo. paskui atsiduriau lauke, kur pamaciau, kad viena is tu mano daiktus slepusiu klasiokiu stovi salia kazkokiu bernu, kurie saudo kazkokius aukso spalvos fejerverkus. ka galetu reiksti sis sapnas? ar galejo jam tureti itakos mano dabar geriami antibiotikai nuo plauciu uzdegimo? is anksto dekoju uz atsakyma

As nemanyciau jog antibiotikai turi itakos.Panasu jog bandai slepti jausmus ir emocijas - nenori prisiimti atsakomybes uz ivykius savo gyvenime.Neziurint nieko, mes ir tik mes patys esame atsakingi uz viska kas vyksta musu gyvenime.O auksine spalva sapne atspindi tavo pacios dvasinguma, vidini tobulejima ir pokycius i geraja puse.Patikek savimi - esi daug stipresne nei manai esanti. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit parašyti ką reiškia labai dažnai sapnuoti žmogų, kuriam jaučiu didžiulę neapykantą ir, kurio nenoriu net akyse matyti. Tai labiausiai nekenčiamas žmogus visame pasaulyje, tačiau sapne beveik visada tas žmogus bando taisyti santykius, o as vis niekinu ir atstumiu. (Kalba eina ne apie vaikiną). Ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 23 vasario 2006 - 10:23
Ka reikstu, sianakt sapnavau , kraujas is nosies upeliai teka, ir niekaip nesustoja, brrr sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 02 23, 11:16)
Ka reikstu, sianakt sapnavau , kraujas is nosies upeliai teka, ir niekaip nesustoja, brrr sad.gif

Sapnininke radau, bet nežinau kiek čia tiesos:
Kraujas: Raudonas kraujas - linksmybė; sukrešėjęs - liga; gerti jį - gražios viltys; maudytis jame - netekti turto; matyti ką kruviną - liga šeimoje.
Atsakyti
Tikekimes kad linksmybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 02 23, 11:35)
Tikekimes kad linksmybes smile.gif

Visada geriau tikėti gera reikšme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 02 22, 18:44)
sita jau komentavau anksciau...bet dar karta priminsiu, nes reiksme labai grazi ir gera wub.gif
jei tuokiesi su savo dabartiniu mylimuoju, tai reiskia stipria jusu meile ir atsidavima viens kitam...

Aciu uz atsakyma 4u.gif ...va cia tai geras sapnas ,nooooriu ir toliau sapnuot savo vestuves biggrin.gif ,kad tik pildytusi tokie geri sapnai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 02 23, 02:16)

Nenoriu gazdinti, bet tai nera geras sapnas.Is kitos puses yra gerai, jgo sapnai mus perspeja.Turi labai stipria intuicija ir daug energijos.Nukreipk ja isimtinai ten, kur tik tu zinai ji turi buti nukreipta..Pabandyk susivokti savyje - tikrai tikiu, jog turi visus atsakymus i tuos prota verziancius klausimus... biggrin.gif Ir dar atmink - nera to blogo, kas neiseina i gera .Dar - nosis simbolizuoja smalsuma... doh.gif ir kraujuojanti nosis gali reiksti jog kisi savo nosele ten, kur tau visai nereikia ir negali sustoti... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti