QUOTE(Erika_v @ 2006 03 05, 04:40)
Susiduriant kone kasdien su tais, kurie tiek daug kalba apie savo sapnus galiu matyti jog jie taip irsirisa prie butent sapne matyto ir prisiminto pabudus vaizdinio jog kartais net negali aprasyti kokia busena juos aplanko dabar,paskojimo metu. Fragmentas is sapno padeda mums lyg uzkabinti minti, tai lyg viso sakinio vineas zodis. Ji reikia surasti. Zinoma nei as, nei kas kitas to nesuras,,,, pradzia slypi tame, kas tai sapnavo.
O ka nors naujo gali pasakyt?
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2006 03 05, 03:59)
susapnavau 3 kartus skirtingus sapnus, bet su ta pacia esme: as turiu mirti ir patekti TEN. Ten kur gera, silta ir ramu. Pries tai pajuntu jausma, ka reiskia buti TEN. bet paskutine minute suprantu, kad dar noriu pasilikti gyva, kad dar noriu pajusti gyvenimo malonumus. Kai ta suprantu, turiu kazkokiam balsui is ten prisiekti, kad tikrai noriu pasilikti ir kad neprasysiuos anksciau, nei mane vel pakvies.
mergaites, po keliu pranasingu sapnu, kurie issipilde darosi tikrai smalsu, nes siuos sapnus irgi galiu priskirti prie tu, kurie kazka pasako... nes du pasikartoje, buvo butent tada, kai bandydavau issifruoti ir galu gale sakydavau, kad nesuprantu, ka man nori pasakyti.
p.s. esu susapnavus nemazai sapnu, kurie paskui ivyko gyvenime.

p.s. esu susapnavus nemazai sapnu, kurie paskui ivyko gyvenime.
Neabejotinai turi prigimtini rysi su Dievu.Jei nepaslaptis, kiek tau metu?Tokius sapnus daznai sapnuoja INDIGO vaikai.
Siek pazinimo ir greitu laiku pati imsi susigaudyti daug giliau nei dabar manai galinti.