Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

ačiū, jūs tikras lobis, ačiū labai 4u.gif

na klaustrofobija tai tikrai lyg ir nesergu (kam tada vis lendu ir lendu ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), bet ribotas galimybes tai tikrai, kad reiskia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 09 kovo 2006 - 22:10
QUOTE(Ji @ 2006 03 09, 22:09)

na klaustrofobija tai tikrai lyg ir nesergu (kam tada vis lendu ir lendu ten  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ), bet ribotas galimybes tai tikrai, kad reiskia  thumbup.gif

nu niea, cia as tuo truputi sirguliuoju huh.gif ax.gif
Atsakyti
Daug šiandien sapnavau, bet va kas įstrigo:
nepamenu kaip ten buvo, bet pramiegojau aš savo vestuves (tikrovėj jos už 3 mėn), tada jaunikis susirado ir pareiškė "nu va, pramiegojai, o aš jau išvažiuot turiu" (realybej nusimato puses metu išvyka). Aš į ašaras, tada jis meta krautis daiktus, ima mane, nusiveža į kažkokią dykumą, užkampį ir mus taip kaip stovim sutuokia jo pažįstamas kunigas. Iškart po to jis išvažiuoja, aš ašaroju, kad reik išsiskirt ir jau skaičiuoju kada grįš.
Supainiota viskas buvo, bet gal mielosios sapnų aiškintojos ką nors įžvelgiat??? 4u.gif
Atsakyti
Pradėjo lankytis keisti sapnai. unsure.gif Pirmas- kad žiūriu į veidrodį, o ant mano nugaros- apgamai, daugybė apgamų, nedidelių ir didokų, nors realiai nei vieno nėra.
Šiąnakt- močiutės laidotuvės, ji tikrai mirusi, prieš dešimt metų; kad mane tose laidotuvėse lydi jaunesnis vaikinas (kad aš galvoju, ką žmonės sakys, taigi dar nepilnametis ir pan.), bet tokios ne apeiginės, bet tik žinau, kad laidotuvės, kažkokiose pelkėse vaikštom per jas. unsure.gif
Atsakyti
Keistu sapnu dar nemazai bus, nes kovo 14 d. bus menulio uztemimas, o kovo 29 - saules uztemimas.
Atsakyti
Sapnavau, kad manė bandė apvogti. Aš turėjau tokią kuprinę, kurią kažkoks vaikinas vis bando nuo manęs nutraukti, bet aš vis sulaikau ją. Ir taip gal 10 kartų. Bet aš taip ir likau neapvogta, sugebėjau apsisaugoti. Ką galėtų reikšti toks sapnas?
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2006 03 10, 10:46)
Keistu sapnu dar nemazai bus, nes kovo 14 d. bus menulio uztemimas, o kovo 29 - saules uztemimas.

ne veltui, matyt, siandien tiek daug sapnavusiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(klajune @ 2006 03 10, 09:25)
Daug šiandien sapnavau, bet va kas įstrigo:
nepamenu kaip ten buvo, bet pramiegojau aš savo vestuves (tikrovėj jos už 3 mėn), tada jaunikis susirado ir pareiškė "nu va, pramiegojai, o aš jau išvažiuot turiu" (realybej nusimato puses metu išvyka). Aš į ašaras, tada jis meta krautis daiktus, ima mane, nusiveža į kažkokią dykumą, užkampį ir mus taip kaip stovim sutuokia jo pažįstamas kunigas. Iškart po to jis išvažiuoja, aš ašaroju, kad reik išsiskirt ir jau skaičiuoju kada grįš.
Supainiota viskas buvo, bet gal mielosios sapnų aiškintojos ką nors įžvelgiat???  4u.gif

isteki sakai wub.gif del to ir sapna toki sapnavai, kuris pabrezia tavo stresa organizuojat vestuves: konfliktai del detaliu, itampa su seima ir su busimais uosviais, isipareigojimo baime, nepriklausomybes netekimas ir nerimas sukelia tokius sapnus....
Papildyta:
QUOTE(-Linda- @ 2006 03 10, 10:26)
Pradėjo lankytis keisti sapnai.  unsure.gif  Pirmas- kad žiūriu į veidrodį, o ant mano nugaros- apgamai, daugybė apgamų, nedidelių ir didokų, nors realiai nei vieno nėra.
Šiąnakt- močiutės laidotuvės, ji tikrai mirusi, prieš dešimt metų; kad mane tose laidotuvėse lydi jaunesnis vaikinas (kad aš galvoju, ką žmonės sakys, taigi dar nepilnametis ir pan.), bet tokios ne apeiginės, bet tik žinau, kad laidotuvės, kažkokiose pelkėse vaikštom per jas.  unsure.gif

1. reiskia , kad kazkas trukdo tau gerbti save ar tau paciai sunku islaikyti pgarba kitiems.
2. uzdarai dangti i praeiti. isleidi pasipresinimo, pykcio jausmus.
Papildyta:
QUOTE(Renatita @ 2006 03 10, 10:46)
Sapnavau, kad manė bandė apvogti. Aš turėjau tokią kuprinę, kurią kažkoks vaikinas vis bando nuo manęs nutraukti, bet aš vis sulaikau ją. Ir taip gal 10 kartų. Bet aš taip ir likau neapvogta, sugebėjau apsisaugoti. Ką galėtų reikšti toks sapnas?

galbut isgyveni savo asmenybes krize arba kazkokia netekti gyvenime.
arba, jauti jog kazkas noretu pasisavinti tavo sekme ar uz tavo padarytus darbus, nuopelnus pasiliktu sau.
Atsakyti
Ačiū, primavera wub.gif gal tikrai pagaliau praeitis manęs nebepersekios, gal... smile.gif
Atsakyti
Ačiū primavera, tikrai išgyvenu sunkų laikotarpį šiuo metu, stengiuosi atsiriboti nuo tam tikų dalykų iš praeities. Gal tikrai visa tai ir atspindi mūsų sapnai.
Atsakyti
Nu ka vel sapnuoju painiavas baisiausias, keisciausia kad susapnavau , kai trumpam ryte uzmerkiau akis lyg ir nemiegojau tik snaudziau pusvalandy, o kiek prisisapnavo, gal tai nieko ir nereiska.
Sapnavau kaksokias lenktynes, sanatorijoje kurioje teko buti kai dar visai mazyte buvau 6-7m. Bet sapne esu suaugusi ir turiu lenktyniauti su kaksokiais bahuriukais, su masinomis, masinos nudazytos yvairiom spalvok, labai ryskiom raudona, zalia melyna zodziu visokiom, kaip multikuose, bet tikroveje as ne vairuoju. Ir esu sapne savimi tokia pasitikinti, nes dar pries lenktynes zinau jog laimesiu. Ivyksta tos lenktynes kaipo miskelio pradzioi , labai truma kelio atkarpa toks keliukas smeliuotas neplatus o ant kelio matos pusu saknys ispo smelio vingiuoja (kaip kad buna miske) ir varau as su ta masinike pralenkiu visus, bet lyg ne vairuoju bet tik sedziu joje viena, bet vistiek pralenkiu, o kas keisciausia jog ratai nesiekia zemes tai kaipo praskrendu bet ne aukstai...
O kitas sapnas , jog esu kaskur svecioi saly su kaskokiu vyru, bet sapne jis man nei draugas nei vyras nei meiluzis, einam mes su juo kaskokia gatve ir uzeinam i kavinuke, o kavinukes savininkas stovi, ne tai kad uz baro bet kaipo uz prekystalio, o stalai visi sustumti i viena ilga stala ir uzdengti raudona poletilenine staltiese, nes tas vyras kaipo tik atidares sita kavine ir dar tik galvoja kaip cia viska sustacius kad butu daugiau klijentu, kad patiktu. Jis paklausia musu nuomones, ka mes manom kaip cia viskas turi atrodyti, o as jam ir pasakau jog pirmiausia jam reiketu atskirti stalus sustatyti atskirai ir sudeti prie ju kedes, o virs kiekvieno stalo galima pakabinti po grazia nedidelia ir blankei svieciancia lempa, kad butu jauku ir romantiska. O po to staiga sapnuoju kad tas vyras ,kavines savininkas, grasina nupjauti pirsta tam vyrui su kuriuo as esu tame sapne, reikaljau manes vis siseiti is kavines ir ziureti ar niekas neateina, ir laiko jo ranka ant stalo uz pirsto kuri ketina nupjauti, ir vis sako kad pjausiu pjausiu, ir is jo akiu matosi kad jis tikrai ta padarys nes kaipo jokiu reikalavimu nekelia, o tas vyrukas kurio pirstas turetu buti nupjaunamas tiesiog sedi prie stalo ramei ziuri i ta vyra su peiliu prie jo pirsto , paziuri i mane visa panikuojancia, bet nieko nesako ir tiesiog sedi ramei.
Nezinau ar suprantamai surasiau, bet buten taip nesamonyngai man ir susisapnavo viskas.
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 03 10, 11:25)
isteki sakai wub.gif  del to ir sapna toki sapnavai, kuris pabrezia tavo stresa organizuojat vestuves: konfliktai del detaliu, itampa su seima ir su busimais uosviais, isipareigojimo baime, nepriklausomybes netekimas ir nerimas sukelia tokius sapnus....

blink.gif oba. gal tikrai savo saloną steigsi? per organizavimą nelieka laiko pagalvot, pasigilint į baimes ir visą kitą, tai va sapnai ženklą duoda. Nes šitas tik vienas iš daugelio apie vestuves, detalės panašios...
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

i sveikata ,mergaites, ir jusu paslaugoms aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 10 kovo 2006 - 14:21