Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Sapnavau, kad isipjoviau pirsta ir bega ryskus kraujas.

Paskui lipau kazkur aukstyn, kabarojaus ir ilipau i s...
Bet vistiek uzlipau, nes buvo keliai - arba lipti, arba nugarmeti kazkur i nezinia.

Pirmas lyg reiskia linksmybes pagal jusu sapnininkus, o antras?
Atsakyti
Niu kraujas, kiek zinau tai reiskia gimines nesutarimai, niu kazkas negero.
O s...... tai vieniems tai pinigai, kitiems nemalonumai, niu cia kaip kam. unsure.gif
Atsakyti
As kazkoki siaubiaka sapnauvau, kad as ligoninej, ir man i pilva krauja pripumpuoja ir kad as mirstu.
Nu to kraujo nemaciau visai, bet jauciau lygtai skoni ar tirstuma kazkoki, o gal nekrauja, o taip kazkoki skysti. As buvau tik po operacijos ir vaiksciojau palatoj, ten dar su kazkuo buvau, ir isiverzia i palata kazkokie bandytai, ir man i pilva ismeigai adata isvirkscia lygtai krauja ir pilvas puciasi, o as sakau as galiu jums padeti ka jus darot tie zmones is manes kazka paima, ir po tu zodziu suklumpu ir mirstu, uzgniauze kvepavima ir jau viskas, bet vyras tada mane prikele. Ir visi palatoj mirem.

Tai idomu ka tai reiskia, kadangi sapnas ryskus buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopkriste: 13 gruodžio 2005 - 10:04
Aš visą naktį knygas pirkau. O mama visą naktį karves sapnavo:) Ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
Aš jau antrą naktį žuvis sapnuoju blink.gif Keptas, dideles, gyvas, visokias blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 12 14, 09:09)
Aš jau antrą naktį žuvis sapnuoju blink.gif  Keptas, dideles, gyvas, visokias blink.gif  unsure.gif

mano mama su abiem nestumais sapnavo, kad zuvi pagavo biggrin.gif
Atsakyti
Karves sapnuoti reiškia gerą gyvenimą, o liesos karvės reiškia badą ir nuostolius. Karvės ganykloje - laimės ženklas; melžti karvę sapne - nauda savame ūkyje. Karvės pieną gerti - sveikas ir drūtas tamsta būsi. (Senasis lietuvių sapnininkas).
Knygas sapnuoti - liūdesys ir nuobodulys. Pirkti knygas sapne - turėsi daug laiko. Mokytis iš knygų - didelė garbė ir nauda. (Ten pat.)
O gal kas gali paaiškinti, ką reiškia dvejus metus iš eilės sapnuoti vis tą patį sapną: važiuoju autobusu ir mane tikrina kontrolė, o aš vis važiuoju be bilieto. Žinoma, mane išlaipina ir dar baudą išrašo. Ir taip bent kartą per mėnesį, jau kelinti metai. Gal man jau reikia psichologo pagalbos?
P.S. Realiai gyvenu kaime, autobusais nevažinėju, tik savo mašinėle.
Atsakyti
QUOTE(eola @ 2005 12 16, 09:48)
O gal kas gali paaiškinti, ką reiškia dvejus metus iš eilės sapnuoti vis tą patį sapną: važiuoju autobusu ir mane tikrina kontrolė, o aš vis važiuoju be bilieto. Žinoma, mane išlaipina ir dar baudą išrašo. Ir taip bent kartą per mėnesį, jau kelinti metai. Gal man jau reikia psichologo pagalbos?
P.S. Realiai gyvenu kaime, autobusais nevažinėju, tik savo mašinėle.

Daznai sapnuoji? Viena tai tikrai rodo, kad yra kazkas, su kuo nesusitvarkai per ta laika, del ko viduje jauti itampa, gali buti ir kazkoks atideliojamas darbas, besitempiantis ivykis, santykiai ar pan.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 12 16, 16:34)
Daznai sapnuoji? Viena tai tikrai rodo, kad yra kazkas, su kuo nesusitvarkai per ta laika, del ko viduje jauti itampa, gali buti ir kazkoks atideliojamas darbas, besitempiantis ivykis, santykiai ar pan.

Och, santykiai - ko gero taip. Aš vis galvojau, kad tai savo kelio neteisingas pasirinkimas, na, kad vis išmeta iš autobuso... g.gif Arba tai, kad jau kelis metus niekaip negaliu įgyvendint savo svajonės - labai jau lėtai viskas klostosi. Bet kad santykiai - kažkaip nepagalvojau. Gal būtent dėl nesusikalbėjimo su artimiausiu žmogum man taip ir nesiseka, o sapne tai atrodo kaip važiavimas be bilieto ir dar su bauda... doh.gif Reiks pamąstyt. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 11, 19:18)

QUOTE(Azalija @ 2005 12 12, 11:44)

aciu uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2005 12 07, 16:50)
na aš kaip sapnavau kad valausi dantis ir iš priekinių pradėjo bėgti kraujas, mirė man labai artimas žmogus verysad.gif
kiek esu girdėjusi, kuo dantys toliau tai ir mirtis būna tolimesnė, bet tikėkimės tavo sapnas neturi nieko bendra 4u.gif

Aikit sau blink.gif aš šią savaitę irgi sapnavau, kad iškrito priekinis dantis man, aš jį kažkaip tai atgal įsistačiau, bet paskui pradėjo trupėti šalia esantys dantys, nu tokiais mažais gabaliukais ir aš prabudau. Na, dantis radau savo vietose tongue.gif kuom labai apsidžiaugiau. O šiaip tai nusprendžiau, kad šis sapnas vakarykščio pokalbio pasekmė: mes kalbėjom su drauge apie dantis ir aš ją atkalbinėjau daryti estetinį plombavimą, balinimą ir pan. ax.gif bet... praėjus kelioms dienoms po sapno, man labai artimas žmogus grasino nusizudysiąs verysad.gif Ojetus kaip baisu, blink.gif nu, psio negalvojam apie tai, o tai dar nelaimę prisišauksiu.
Atsakyti
Sapnavau, kad mano vestuves... jos taip tikroviskai atrode viskas idealu buvo.. bet ka tai galetu reiksti.? as nesiruosiu teketi.. net neturiu tokio vyro... ka jau kalbeti apie kokia draugyste rimta... bet cia dar ne viskas... sapnas tesesi... kad mano namuose, vonioje mes mylejomes.. blush2.gif
niu ka tai reiskia? 4u.gif
Atsakyti