Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Alabama @ 2005 12 03, 21:37)
sapnavau toki gan keista sapna-kad stoviu ant labai grazaus ezero kranto,kerpu ilgus savo plaukus bukom senom zirklem ir nukirptus metu i ta ezera.Chmmm blink.gif  g.gif

Turiu močiutę kuri sapnuoja ir jos dauguma sapnų pildosi, aš nenoriu tuo tikėti, bet ji pasako bus taip ir taip būna. Prieš penkis metus sapnavo kad stumiu du vežimukus, sako turėsi dvynukus, sakau nesamonė iš kur tie dvynukai. Ir tas sapnas po 4 metų išsipildė, dabar turiu dvi mergytes. Ir daug ką ji sapnuoja ir gero ir blogo.
Apie plaukus ji pasakytų, jei kerpi tai sužlugs kažkokia kelionė. Nes sapnuoti ilgus gražius plaukus - gera kelionė. Nors sakoma kiekvienam skirtingos reikšmės sapnų.
Atsakyti
Prisiminiau, kad vienoj knygoj skaičiau jei susapnuoji blogą sapną, reikia sukurti gerą pabaigą, ir tą sapną paversti geru ir tada tie sapnai nesipildo.
Bet man atrodo geriau nesigilinti i tas reikšmes ir nežinoti ką jos reiškia ir tada nereiks bijoti.
Atsakyti
Ką reiškia sapnuoti randus? Ne operacinius, o lyg būtų su kokiu metaliniu virbu kojos subraižytos. Beveik iki kraujo, bet pats kraujas nebėga ir nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2005 12 17, 20:36)
Prisiminiau, kad vienoj knygoj skaičiau jei susapnuoji blogą sapną, reikia sukurti gerą pabaigą, ir tą sapną paversti geru ir tada tie sapnai nesipildo.
Bet man atrodo geriau nesigilinti i tas reikšmes ir nežinoti ką jos reiškia ir tada nereiks bijoti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra daug knygų ir net lietuviškai parašytų apie sapnų valdymą. Tai turbūt daug sveikiau organizmui, nei drebėti dėl galimo sapno išsipildymo. Lietuvoe yra net forumai tam skirti. Bet nereklamuosiu, nes pati nesilankau.
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 12 05, 18:42)
Sveikos  4u.gif Mane taip pat kamuoja negeri sapnai...Jau kelinta nakti sapnuoju kad mano draugas mane su kazkuom isduoda.

parodo tavo baime buti apleistai. Jauti demesio trukuma santykiuose.
Kitu atveju gali buti jog jautiesi , kad neatitinki kitu zmoniu lukesciu. Tai gali kilti is nepasitikejimu savimi arba apskritai pasitikejimo trukumo.
Taip pat gali buti, kad tu nesamoningai nepasitiki savo partneriu ir galvoji, kad jis ne pilnai atsidaves santykiams.
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 17, 22:17)
Ką reiškia sapnuoti randus? Ne operacinius, o lyg būtų su kokiu metaliniu virbu kojos subraižytos. Beveik iki kraujo, bet pats kraujas nebėga ir nesimato  g.gif

Rodo kova ar skausmingus prisiminimus ir blogus jausmus, kurie taip niekad ir neisgijo ir vis "sedi" pasamonej.
Tavo praeitis vis dar turi itakos tavo gyvenimui.
Kitu atveju parodo, jog turi giliai pasetu baimiu, kurios sulaiko tave nuo tikslo pasiekimo.

Sviezias kraujas tik parodo, kad ta beda yra gana sviezia ir kaip vis neduoda tau ramybes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 20 gruodžio 2005 - 16:59
QUOTE(Chimi @ 2005 12 17, 16:30)
Sapnavau, kad mano vestuves... jos taip tikroviskai atrode viskas idealu buvo.. bet ka tai galetu reiksti.? as nesiruosiu teketi.. net neturiu tokio vyro... ka jau kalbeti apie kokia draugyste rimta... bet cia dar ne viskas... sapnas tesesi... kad mano namuose, vonioje mes mylejomes.. blush2.gif
niu ka tai reiskia? 4u.gif

vestuves su kazkuo nepazistamu, reiskia tavo vyriska ir moteriska puse. rodo, kad ieskai balanso tarp savo agresyvios ir emocianalios puses.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 12 14, 09:09)
Aš jau antrą naktį žuvis sapnuoju blink.gif  Keptas, dideles, gyvas, visokias blink.gif  unsure.gif

zuvis- krikscionybes simbolis. simbolizuoja tavo tikejima, dvasinguma, sekme, energija ir pena. dvasini pena.
stengiesi derinti nauja suvokima su dvasingumu ir ziniomis.
kitu atveju parodo "slidzia" situacija...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 12 08, 13:43)
Padėkit išsiaiškinti tokį sapną  unsure.gif , šiąnakt susapnavau ir taip sunerimau, net iš miegu pašokau.....
Sapnavau, kad su savišku esam kambaryje, kažką tvarkomės ir turėjom ką tik gimusį lelių (tikrovėje dar neturim).... ir sapnuoju, kad padaviau leliu saviskiui, pati ejau tvarkytis, o jis ji padėjo i vonelę, kurioje buvo vandens ir kzžkokių drabužių.... ateinu pas leliu, klausiu kur, ikišu rankas į vonelę ir jaučiu šaltą, sustingusį kūnelį, mačiau tą vaizdą, pradėjau rėkti, bet tokiu iki išprotėjimo balsu ir prabudau....
visą dieną man tas sapnas neduoda ramybės, nes taip tikroviškai jutau tą šaltą sustingusį kūnelį.
fear.gif
Gal kuri žinot kas čia per ženklas?

Simbolizuoja nekaltuma, siluma ir nauja pradzia. tavo vidinis pasaulis yra skaistus, pazeidziamas ir neuzterstas.
kudikis kisamas i vandeni reiskia atgimima, grizima i ta laika kai nebuvo rupesciu, atsakomybes.
negyvas kudykio kunelis reiskia kazkokios tavo vidines dalies pabaiga. pabaiga kazkokios fazes tavo gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2005 12 07, 15:07)
na mergickos as ir susapnuoju baisiu sapnu...sapnavau sianakt, kad pradejau plikti...tiesiog maciau nuplikusia vieta plaukuose ir labai pergyvenau, siaip dazniausiai sapnuoju savo teveli (jis zuvo autokatastrofoj), sapnuoju ji gulinti karste su akardeonu (jis buvo muzikantas), ka galetu reiksti tokie baisus sapnai?aciu. scare.gif

gali buti, kad truksta pasitikejimo savim arba pergyveni, kad sensti.
kitu atveju reiksia zmoniskuma, skaistuma ir asmenini pasiaukojima.
esi tokioj gyvenimo stadijoj, kai kai jautiesi gerai parodydama save.

mires tevelis reiskia, kad atkartoji to mirusio zmogaus situacija ar santykius. parodo, kad turi palikti ta situacija ar santykius "numirti", juos uzbaigti...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2005 12 03, 20:37)
sapnavau toki gan keista sapna-kad stoviu ant labai grazaus ezero kranto,kerpu ilgus savo plaukus bukom senom zirklem ir nukirptus metu i ta ezera.Chmmm blink.gif  g.gif

Plaukai simbolizuoja sexualuma, jausminguma, viliones, taip pat sveikata.
kirpti plaukus reiskia, kad prarandi savo stiprybe. jauti, kad kazkas bando tavo keisti.
kitu atveju gali buti, kad keiti savo mastyma ar ambicijas ir atsikratai nereikalingu minciu ar iprociu...
Atsakyti