MamaLupa aciu uz paaiskinima, bet lyg nieko naujo ir neatsitiko pas mane

nezinau kodel taip susapnavau...
Bet uz tad sendien koky sapna susapnavau
O buvo taip

(ryte tik nubudus da ratsiminiau visa sapna, bet dabar lyg prisimirso, pabandysiu atgaminti kaip ir kas ten nutiko) Sapnuoju kad esu irane su vyru ir kaksokiais tai draugais ir labai nerimauju, nes matau kad moterys necioja skaras ir chadras ir bijau jaigu mano skara nusmuks kad policija prikibs, kaksoks siaubingas baimes jausmas, kaipo kad ten vyks karas , o mes cia atvaziavom atostogauti, kaksaip keistai ir neramiai jauciuosi. Kol vyras cia krauna daiktus lauk is masinos, as pamatau kaskokia motery einan pro saly ir pradedu ja sekti per kaksokius aukstus arsketroziu krumus, einu iriuosi per tas besibadancias sakas... Toliau sapnuoju kad vel stoviu prie kaskokio namo ziuriu praeina mano buvusi klasioke, sapne ji aukstesne nei is tikruju ir plaukai kaksokie ilgi rudi ir garbanoti, stumiasi lagamina ant ratuku, as is kart puolu sveikintis su ja, o ji man sako kad atseit neturinti laiko su manim kalbetis, bet noretu kada susitikti, nes as jai kaipo skolinga esu sampano bonke, bet pasako rimtu veidu, suprantu kad butinai turiu jai tai grazinti. Ir sapne suprantu kad ji skuba i oro uosta ir vaziuos i lietuva. As vel stoviu ziuriu kaksokia vel moteris lietuve praskuba su lagaminu ir suprantu kad irgi i oro uosta ir skuba i lietuva, mane apima tokia panika , galvoju dieve mano visi skuba kuo greiciau i oro uosta i lietuva nori grysti, o ko mes cia isvis atvaziavom, jug cia siaubingai nesaugu, puolu raginti vyra kad greiciau pakuotu daiktus atgal ir skubetumem i oro uosta, nes kaksokia negera nuojauta. Toliau sapnuoju kad mes kaipo jau ir vaziuojam i oro uosta issukam is kelio ir pradedam vaziuoti i desine, tokia zalia zalia pieva, kaipo ten jau matosi stovi lektuvai. Toliau sapnuoju kad jau sedime lektuve visi taip smagei surmuliuoja, sedasi i vietas, is piloto kabinos iseina stiardese apziuri visus kam reikia gal kuom padeti, staiga lektuvas uzsiveda ir pradeda is vietos kilti, bet kyla taip baisei greitai augstyn, kaip kokia raketa, o as laikausi uz priesais esanciu sedyniu ir tiesiog tabaluoju ore (jug kylam staigei i virsu tai taip ir gaunasi kaipo staciai tabaluoju, neprisisegus) po to lyg lektuvas igauna normalia horizontalia padety is piloto kabinos iseina kakskoks jaunas vyrukas ir sypsosi sakydamas visiem nusiraminti atseit pajuokavo, bet niekas lyg ir nesupanikavo, tik as. Skrendam pasiziuriu pro lektuvo langa o lektuvas skrenda tai zemai kad atrodo jog bet kuria minute galetu uzkliudyti namu stogus, nors sapne lektuvas atrodo gan nemazas, bet kaksaip sugeba net praskristi tarp namu ir vos neuzkliudo einancio gatve zmogaus, tas lyngteli i saly

. Nors jokiu gedimu nera , bet pranesama kad lektuvas leisis nepasiekes oro uosto kaksur pievose kai pasitaikys tuscias laukas. Nusileidzia lektuvas kaksur laukuose, temsta, berods pradeda lyti, nesalta vasara tik vesoka kaip pries lietu ir keleiviams pasako kad eitumem i kasksoky netoliese esanty pastata, nes ten yra maisto, gerimu ir kelionei butinu daiktu, tokiu kaip miegmaisiai, termosai ir panasus dalykai, nes kiek suprantu, dabar jau niekas musu iki namu neskraidins ir reikes eiti pesciomis

nueinu a si ta pastata, ziuriu is kaskur atsirado mano mociute, kaipo suprantu kad ji lyg irgi skrido tuo lektuvu ir pradedam mes rinktis kaksokias zoles, kaipo krapus ir petruskas, akaskokius arbatos pokelius, ziurim i termosus, as jos klausiu kaipo ji eis, jug pavargus, taip tamsu, namai neaisku kuriioi pusei, o be to dar ir lynoti pradeda, ji mane nuramina, kad viskas cia bus gerai, kad tik pasiimciau as pakankamai maisto kelionei. Lyg mes iseinam.... Nors lektuvui nusileidus buvo aisku kad esam kaksur vidury lauku o aplink ne gyvos dvasios, dabar iseje matom kaksokius sodus ir atrodo visai netoli, paeinu arciau ir ziuriu kad man tos vietos ir tie sodai pazystami ir kad randuosi visai salia mociutes kaimo, ir sapne jauciuosi saugi kad aciu dievui viskas baigesi, nes matosi obelys o aplink jas aptverta tvora, vadinasi mociutes namas visai netoli, nueisiu pailsesiu, viskas baigsis. As apsidairau o mociutes niekur nematyti, atrodo kad tik pries akimirka ji buvo kaskur man uz nugaros, o dabar jau nera...
Va toks keistas mano sapnas, kaip jau pastebejote MamaLupa, kad as ta mociute ir jos nama arba su ta vietove susijusias vietas pastaruoju metu sapnuoju labai daznai, nezinau ka tai galetru reiksti. Mano mociute yra istikes insultas ji sunkios bukles gydytojai gero neprognozuoja, gal sis sapnas susijas su tuom....
Is anksto aciu kad netingite pasiskaityti mano sapnu, jau baisiai ilgi jie...
p.s. reiektu atidaryti nauja temele kam nors, nes tuoi uzdaris mus..