Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Jazminėlė @ 2006 03 25, 01:14)
Sveikute ,MamaLupa  4u.gif
Aš vėl su tais šuniukais  ax.gif Sapnavau šiąnakt ,kad mano kalė atsivedė keturis šuniukus ,jie tokie jau paaugę ,laksto po pievą ,man reikia išsirinkti vieną ,nes galiu pasiimti tik vieną,šalia stovi moteris ir patarinėja ,pasirinkus vieną šuniuką ,ji sako ,kad šitas turi psichinių sutrikimų ,pasirenku trečią ,o ji sako ,kad tas turi kitų sveitatos sutrikimų ,tada pamačiau tokį šviesiai rudą ir kudlotą ,jis atsisuko į mane ,sakau šitą ,o tas kad puls prie manęs lėkti ,ir juo arčiau juo didesnis ,kol pribėgo virto didžiuliu meškinu ,kuris mane pagriebė į glėbį  blink.gif

Jazmonele, tai tavo talentai, sugebejimai - patikek - neklausyk skeptiku ir daryk tai ko tavo sirduze geidzia.
Sapnas skatina tave rinktis.Matyt turi ne viena, o keleta "sugebejimu" Kadangi augam ir tolstam nuo Dievo, pamirstam ir savo misijas doh.gif .Matyt pasamone tau rodo tavo kelia - zenk drasiai ir neabejodama.Pievos simbolis rodo pilnatve tiek dvasine, tiek ir materialine, kurios sirdis taip issiilgusi.Daznai sumaisom materializma su pilnatve - pinigai tai ta pati energija tik kitap isreiksta.Jei zmogus save nuvertina, pinigu nesitikek.Bet gyventi reikia kune, o kunas - sielos namai...tai kaip cia gaunasi? g.gif be pinigu kunu nepasirupinsi.Pagrindine klaida ir yra ta, jog pamirstam tiesa - o tiesa yra viena - reikia maisto, reikia renktis, reikia stogo virs galvos...zinai ka as manau? Kazkaip jauciu jog jei tu pries uzmigdama padekosi uz viska kas ivyko, vyksta ir dar ivyks ,o po to paprasysi siusti tau zinute per sapna, manau jog greitu laiku rasi tai ko ieskai.Nes suniukai begiojo pievoje ir tas isrinktasis uzaugo labai greitai...
O cia apie meskos simboli - tai kad suniukas pavirto i meska yra zenklas jog tavo emocijos auga labai sparciai ir tau jau sunku su jomis tvarkytis ir ne tik - jauti kazkur pasamoneje konkurencija ir net agresija savo atzvilgiu, kas gali buti tik atspindys aplinkiniu.Bet siaip jau meska yra naujo ciklo simbolis - ir greiciausiai rodo tai, jog atejo laikas pamastymams ir atsinaujinimui.Perzvelk savo mintis , kurios formuoja iprocius ir tai kas nebetarnauja, padekok ir palik kitiem, kaip isaugta arba nebedevima ruda perleidi tam, kam labiau jo reikia.Ir atmink - gyvenimas tai procesas, kuryba.Ka tu sukursi tik tau nuspresti...

Daug vaivorykstes spalvu... thumbup.gif

Atsakyti
Labai mėgstu sapnuoti... Mano sapnai gražūs... Bet niekuomet nesuku galvos, ką jie reiškia... schmoll.gif
Atsakyti
MamaLupa aciu uz paaiskinima, bet lyg nieko naujo ir neatsitiko pas mane g.gif nezinau kodel taip susapnavau...
Bet uz tad sendien koky sapna susapnavau doh.gif
O buvo taip biggrin.gif (ryte tik nubudus da ratsiminiau visa sapna, bet dabar lyg prisimirso, pabandysiu atgaminti kaip ir kas ten nutiko) Sapnuoju kad esu irane su vyru ir kaksokiais tai draugais ir labai nerimauju, nes matau kad moterys necioja skaras ir chadras ir bijau jaigu mano skara nusmuks kad policija prikibs, kaksoks siaubingas baimes jausmas, kaipo kad ten vyks karas , o mes cia atvaziavom atostogauti, kaksaip keistai ir neramiai jauciuosi. Kol vyras cia krauna daiktus lauk is masinos, as pamatau kaskokia motery einan pro saly ir pradedu ja sekti per kaksokius aukstus arsketroziu krumus, einu iriuosi per tas besibadancias sakas... Toliau sapnuoju kad vel stoviu prie kaskokio namo ziuriu praeina mano buvusi klasioke, sapne ji aukstesne nei is tikruju ir plaukai kaksokie ilgi rudi ir garbanoti, stumiasi lagamina ant ratuku, as is kart puolu sveikintis su ja, o ji man sako kad atseit neturinti laiko su manim kalbetis, bet noretu kada susitikti, nes as jai kaipo skolinga esu sampano bonke, bet pasako rimtu veidu, suprantu kad butinai turiu jai tai grazinti. Ir sapne suprantu kad ji skuba i oro uosta ir vaziuos i lietuva. As vel stoviu ziuriu kaksokia vel moteris lietuve praskuba su lagaminu ir suprantu kad irgi i oro uosta ir skuba i lietuva, mane apima tokia panika , galvoju dieve mano visi skuba kuo greiciau i oro uosta i lietuva nori grysti, o ko mes cia isvis atvaziavom, jug cia siaubingai nesaugu, puolu raginti vyra kad greiciau pakuotu daiktus atgal ir skubetumem i oro uosta, nes kaksokia negera nuojauta. Toliau sapnuoju kad mes kaipo jau ir vaziuojam i oro uosta issukam is kelio ir pradedam vaziuoti i desine, tokia zalia zalia pieva, kaipo ten jau matosi stovi lektuvai. Toliau sapnuoju kad jau sedime lektuve visi taip smagei surmuliuoja, sedasi i vietas, is piloto kabinos iseina stiardese apziuri visus kam reikia gal kuom padeti, staiga lektuvas uzsiveda ir pradeda is vietos kilti, bet kyla taip baisei greitai augstyn, kaip kokia raketa, o as laikausi uz priesais esanciu sedyniu ir tiesiog tabaluoju ore (jug kylam staigei i virsu tai taip ir gaunasi kaipo staciai tabaluoju, neprisisegus) po to lyg lektuvas igauna normalia horizontalia padety is piloto kabinos iseina kakskoks jaunas vyrukas ir sypsosi sakydamas visiem nusiraminti atseit pajuokavo, bet niekas lyg ir nesupanikavo, tik as. Skrendam pasiziuriu pro lektuvo langa o lektuvas skrenda tai zemai kad atrodo jog bet kuria minute galetu uzkliudyti namu stogus, nors sapne lektuvas atrodo gan nemazas, bet kaksaip sugeba net praskristi tarp namu ir vos neuzkliudo einancio gatve zmogaus, tas lyngteli i saly blink.gif . Nors jokiu gedimu nera , bet pranesama kad lektuvas leisis nepasiekes oro uosto kaksur pievose kai pasitaikys tuscias laukas. Nusileidzia lektuvas kaksur laukuose, temsta, berods pradeda lyti, nesalta vasara tik vesoka kaip pries lietu ir keleiviams pasako kad eitumem i kasksoky netoliese esanty pastata, nes ten yra maisto, gerimu ir kelionei butinu daiktu, tokiu kaip miegmaisiai, termosai ir panasus dalykai, nes kiek suprantu, dabar jau niekas musu iki namu neskraidins ir reikes eiti pesciomis blink.gif nueinu a si ta pastata, ziuriu is kaskur atsirado mano mociute, kaipo suprantu kad ji lyg irgi skrido tuo lektuvu ir pradedam mes rinktis kaksokias zoles, kaipo krapus ir petruskas, akaskokius arbatos pokelius, ziurim i termosus, as jos klausiu kaipo ji eis, jug pavargus, taip tamsu, namai neaisku kuriioi pusei, o be to dar ir lynoti pradeda, ji mane nuramina, kad viskas cia bus gerai, kad tik pasiimciau as pakankamai maisto kelionei. Lyg mes iseinam.... Nors lektuvui nusileidus buvo aisku kad esam kaksur vidury lauku o aplink ne gyvos dvasios, dabar iseje matom kaksokius sodus ir atrodo visai netoli, paeinu arciau ir ziuriu kad man tos vietos ir tie sodai pazystami ir kad randuosi visai salia mociutes kaimo, ir sapne jauciuosi saugi kad aciu dievui viskas baigesi, nes matosi obelys o aplink jas aptverta tvora, vadinasi mociutes namas visai netoli, nueisiu pailsesiu, viskas baigsis. As apsidairau o mociutes niekur nematyti, atrodo kad tik pries akimirka ji buvo kaskur man uz nugaros, o dabar jau nera...
Va toks keistas mano sapnas, kaip jau pastebejote MamaLupa, kad as ta mociute ir jos nama arba su ta vietove susijusias vietas pastaruoju metu sapnuoju labai daznai, nezinau ka tai galetru reiksti. Mano mociute yra istikes insultas ji sunkios bukles gydytojai gero neprognozuoja, gal sis sapnas susijas su tuom....
Is anksto aciu kad netingite pasiskaityti mano sapnu, jau baisiai ilgi jie... doh.gif
p.s. reiektu atidaryti nauja temele kam nors, nes tuoi uzdaris mus.. smile.gif
Atsakyti
Nežinau kaip čia taip atsitiko ,bet mūsų kalė tikrai šiąnakt atsivedė šuniukų ,tik ne keturis ,o šešis lotuliukas.gif

Ačiū tau vėl ,MamaLupa 4u.gif Taip puikiai viską aprašei ,net ašarą nubraukiau ...meldžiuosi tikrai kiekvieną vakarą ir dėkoju dievui wub.gif ,tik žinučių neprašau blush2.gif
Tavo išsakytos mintys yra labai artimos man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 25 kovo 2006 - 19:12
Laba, ka reiskia sapnuoti savas vestuves? Atrasykite, nes isimylejau, kaip ozka. Ir jau vestuves sapnuoju. Tikiuosi, kad cia emocijos ir svajones kaltos, o ne .....
Atsakyti
O kaip tu jas sapnuoji?
Atsakyti
doh.gif Nu su tais sapnais tai kaskas neaiskaus, pradejau taip daznai sapnuoti kaip niekad.
Parasysiu kol nepamirsau....
Sapnavau kad nuvaziavau aplankyti mociutes i ligonine. Ligonine kaksokia keista, nera laiptines, bet tokie elektrinei laiptai kaip prekyboscentruose, pakylu, einu kolidoriumi, ieinu i mociutes palata, ziuriu ji guli lovoje, dieve galvoju kaip gaila kad jai taip atsitiko, kaip cia su ja dabar kalbeti, ka sakyti. Po insulto puse supalerizuota, nekalba... Ateinu prie jos lovos, o ji ir sako man kad labai dziaugiasi kad pagaliau pas ja atvaziavau, ji taip manes lauke, galvojo kad nesulauks. As jos ir klausiu kaip atsitiko kad ji kalba, jug visi sake kad ji negali kalbeti, o ji sqake kad nenorejo kalbeti prie visu kitu, nes tik nervus jai sugadintu, nera apie ka jai su kitais kalbetis, ji manes atseit laukusi, taip apsidziaugiau. Sakau jai kad man reikia kaskur trumpam iseiti, bet as greit grysiu ir busiu su ja ilgai, as tik nusisuku eiti, o ji pakyla is lovos ir pradeda vaikscioti, lyg butu sveikut sveikutele, as taip nustembu, kodel ji to niekam nepasisake, jug seseles artimiems galejo pasakyti kad jai jau viskas gerai, o ji pasako jog paprasiusi seseliu kad niekam to nesakytu, i palata ieina sesele, apziuri ja , akska atnesa, vaistu ar seip kaskokiu gerimu ar maisto, paziuri i mane ir nusisypso, kaipo zinojusi visa tai senai. O mociute sako , jog lauksianti manes , nes kaksa norinti man svarbaus pasakyti.
Dar sapnavau kad vel kaskur buvau mociutes troboi akime, lyg ten ir teta vaiksciojo, ragino nueiti pas mociute , aplankyti (dabar neatsimenu tiksliai, bet atrodo ka dtai buvo sapno pradzioi)
Idomu ka tai galetu reiksti? O gal tai sapnuojasi tik del to kad noreciau jog taip butu ir kad ji butu vel sveika... Kaskaip keista kodel ja sapnuoju vos ne kasdiena...
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2006 03 25, 15:58)
Laba, ka reiskia sapnuoti savas vestuves? Atrasykite, nes isimylejau, kaip ozka. Ir jau vestuves sapnuoju. Tikiuosi, kad cia emocijos ir svajones kaltos, o ne .....

Vestuviu simbolis yra apie kazko naujo pradzia arba pasikeitimus tavo gyvenime.Is esmes vestuviu simbolis yra neigiamas ir atskleidzia baime ir susirupinima - ka pagalvos, ka pasakys, ir t.t. priesingu atveju vestuves sapnuose atspindi pasizadejimo ir savarankiskumo konflikta.
Na o kodel jau taip is kart - "kaip ozka" -toks pasakymas rodo neigiama poziuri i gyvenima - juk sakom - uzsispyrus kaip ozka pries naujus vartus arba ziopla kaip ozka - su tokiom programom toli nenuvaziuosi.... g.gif - taip, tai emocijos kaltos - tai baime, kuri slypi giliai sirdyje...greiciausia tai vyrukas dar ir nezino apie tavo jausmus jam? mirksiukas.gif be detaliu sunku ka pasakyti - bet kuo labiau jaudinsies ka pagalvos, ka sakyti, ka daryti, tuo mazesne tikimybe, jog santykiai vystysis sklandziai....meile tai nuostabus jausmas - leisk sau myleti... 4u.gif net jei manai, jog nieko is to neiseis... jei taip, tai nors pazinsi Meiles jausma... biggrin.gif

Atsakyti
Jau kokią nesąmonę šiąnakt sapnavau doh.gif
Sapnuoju savo vieną klasioką, niekuo neypatingas vaikinukas, o sapne jis žiaurus narkomanas, sergantis kažkokia žiauria liga,gal aids g.gif ir jis mato žmogų tik glavą arba tik kūną blink.gif ir aš matau, kaip jis atsineša baltą šuniuką, o aš to šuniuko matau tik galvą, o kūnas nematomas doh.gif mes ten su draugėm bandom su juo gražiai pasikalbėti, tada jis nueina į tualetą ir aš nueinu. O tas tualetas kaip ir mokykloj ir reikia praeiti tokią patalpą, kur prie stalo susėdę mokytojai.Nueinu į tą tualetą ir tikiuosi, kad tas narkomanas manęs nepamatys, bet stoviu toj kabinoj ir nieko nedarau, o jis plauna rankas ir pamato mane doh.gif ir bando mane pagauti, kad išprievartautų, o aš žinau, kad jis serga kažkokia liga ir taip bijau doh.gif bet pabėgu nuo jo, peršoku per kažkokias tvoras ir pabėgau...
kažkoks nesveikas sapnas unsure.gif
Atsakyti
Atrodo jog radai ilgai ieskota tiesa... thumbup.gif o gal issisprende situacija ir atejo palengvejimas

Ačiū MamaLupa už sapno išaiškinimą. Ypač atitiko šita vieta, išsipildė 100% thumbup.gif
Buvau užsukusi į minėtą forumą. Tikrai daug įdomios informacijos radau. O kiek joje yra tiesos manau laikas parodys. rolleyes.gif
Sapnavau vėl kažkokį keista sapną, na bent jau man taip pasirodė. Nuvažiavau pas draugą į svečius. Pasirodo, tik nuvažiavus sužinojau, kad jo krikštamotė numirė ir jis turi eiti į laidotuves. Aš jį stipriai apkabinu, taip parodydama, kad užjaučiu jį. Paskui jau sapnuoju, kad mes (žmonės nešantys karstą, dar kažkokie juodai apsirengę žmonės, mano mama ir aš) einame autostrada. Aplink pilna sniego. Kažkaip pasidaro keista kodėl mes einame, o ne važiuojame. Pradedu mamos klausinėti kur link mes einame. Pasirodo, kad mes turėjome eiti nuo Klaipėdos vos ne iki Vilniaus. Tada aš pasakiau, kad neisiu, nes pavargsiu. Apsisukau ir grįžau atgal. g.gif
Atsakyti
Oi Moterytes, labai jus cia idomiai sapnuojat, bet isvykstu porai dieneliu.Pasiilgsiu jusu graziu ir reiksmingu sapneliu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaLupa: 27 kovo 2006 - 14:20
QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 27, 13:18)
Oi Moterytes, labai jus cia idomiai sapnuojat, bet isvykstu  porai dieneliu.Pasiilgsiu jusu graziu ir reiksmingu sapneliu... 4u.gif

MamaLupa, as jau sitiek sapnavau, sitiek sapnavau... verysad.gif ?
Geros keliones, gal gryzusi uzmes akies kampuciu i mano nuobodybes 4u.gif
Atsakyti