QUOTE(elia @ 2006 03 23, 11:00)
laukiam
dar norėjau paklausti dėl vieno mano mamos sapno. Kai mirė jos mama (mano močiutė) po kurio laiko jis susapnavo savo mamą ir jinai sapne nuvedė ją ten, kur ji dabar gyvena. Sako " dabar aš gyvenu visai netoli " ir nuvedė ją į tokią gatvę ir namą, kurie yra visai netoli tos vietos, kur ji gyveno iš tikrųjų...

dar norėjau paklausti dėl vieno mano mamos sapno. Kai mirė jos mama (mano močiutė) po kurio laiko jis susapnavo savo mamą ir jinai sapne nuvedė ją ten, kur ji dabar gyvena. Sako " dabar aš gyvenu visai netoli " ir nuvedė ją į tokią gatvę ir namą, kurie yra visai netoli tos vietos, kur ji gyveno iš tikrųjų...

Keistai jauciuosi su Elia sapnu - gal del to jog ne pati mama rase, man nesiseka pagauti vibraciju, bet bandykim pasiziureti apie ka cia galetu sapnas pasakoti

Sapnuoti mirusius mums artimus zmones, paprastai reiskia "neuzgijusias netekties zaizdas", grauzati del neissakytu jausmu, o galbut ir nusivylima savimi ir dideli nora pasakyti paskutini "sudiev".Todel ir sakoma - mylekim zmones kol jie gyvi ir gerbkim palaikus jiems mirus.O greiciausiai mama ilgisi savo mamos ir sirdimi troksta jos artumo,todel ir sapnavo gatve, nama, kur "mociute gyvena".Dar gali buti, jog mociute bando per sapna mamai paaiskinti, jog jos ieskoti reikia savyje, nes namas yra paties zmogaus simbolis.Tiksliau - musu artimieji visada lieka musus sirdyse.O siaip tai dar pridursiu - saugok ir puoselek savo svajones, nes lengviausia ka galima pavogti, tai svajones ! Saugokites svajoniu vagiu.... kas jie bebut.
Ir vel "atbulinka"...

Tai jei jau taip, tai zvilgtelkim i Ziogelio sapna.
Kaip jau ir rasiau - visa informacija apie viska yra visatoje.Nuo zmogaus sklinda vibracijos kaip ir radijo bangos, todel viskas ka reikia daryti, tai ijungti radijo imtuva ir nustatyti bangu dazni - Tu Ziogeli ne tik dvasios stibrybes pilna, bet aiskiai turi telepatiniu sugebejimu - tavo siustuvas veike, bet tu neatsukai garso...,

Na VAIDUKAS, o kaip tau sekasi sapnuoti?
VAIDUKAS saunuole - sapnai mums rodo, jog esi atviro proto zmogeliukas ir pasiryzusi padaryti viska, kad gyvenimas keistusi i gera

Mobilusis telefonas sapne yra geras ir labai geras simbolis.Jis rodo tavo sugebejima priimti ir atsirinkti is gyvenimo tai kas tau siuo metu reikalinga, o tuo paciu parodo tavo mobiluma - paslankuma.Tai jog dege sviesa simbolizuoja tavo nusvitima, poziurio paprastuma ir paprasta priejima prie gyvenimisku situaciju.Atrodo jog radai ilgai ieskota tiesa...

SUL - o tau tai penketuka parasiau uz sapneli - visumoje batai - tai paziuris i gyvenima.Tu ieskojai ko? B A S U C I U... ir dar RAUDONU.Raudonos basutes yra zemiskumo simbolis - tiksliau - stabilumo.Jei smalsu apie ka as cia, tai pasirink info nete apie CHAKRAS - mano megstamas puslapis yra sis -http://www.myss.com/
Tai jog matavaisi ir nei vienos netiko, rodo jog ieskai iseities is gyvenimiskos situacijos, kuri lyg vinimis tave kala prie zemiskumo.Bundanti siela verziasi i pazinima - kedenk plunksneles gyvenimo skrydziui - labiau ir negali buti pasiruosusi... kas tai bebutu...

Dar tik priminsiu jog raudona spalva negana to jog yra zemutines chakros spalva - stabilumas, bet dar yra aistros, meiles,agresijos - neizsigask - agresijos ta tikraja prasme spalva.Tai tiek...dar pridursiu - kadangi gyvenimas keiciasi ir nesijauti saugi, dar ir delto nerandi reikiamo dydzio - susitelk vidujai , bus viskas tvarkoj...nukreipk zvilgsni i Auksciausiaji, jam nieko nepamanomo nera

KISMET
Ai-jajai - dar viena vaziuotoja - vairuotoja -

Automobils tai musu ambicijos ir priklausomai nuo to kaip sekminga buvo kelione galima pasakyti apie gyvenimiskas situacijas.Jei vairavai pati - tavo vaidmuo gyvenime aktyvus, jei ne - pasyvumas mazai kada padejo...

Autobusas tai pasidavimas aplinkiniu itakai ir nenoras is ju issiskirti - tikslaiu - plaukimas pasroviui su minia.BEt - vartai - aiskiu aiskiausias zenklas jog gyvenimas kinta ir i gera tai lyg pereinamas laikotarpis tavo gyvenime, tik pamastyk, kodel jie tokie siauri buvo... gal truksta pasitikejimo savimi?NEs be auksciau pamineto, vartai dar ir nauju galimybiu simbolis.
Pastatas ir dar baltas tai tu - tai tavo prigimtis - rami, tyra,nekalta, save suvokianti kaip vienuma ir prie viso to dar - naujo pradzia ir naujas poziuris i gyvenima.Dabar liftas - laisvas kritimas - baime, baime, baime...ir dar karta baime.Kadangi kyla samoningumas, atrandam savyje daug nauju aspektu, kurie mums nepazystami ir neiprasti.Tai jog vaiziavai zemyn rodo, jog gyvenime kritimas jau ivykes, o svetaines ivaizdis patvirtina jau tai ka parasiau auksciau - turi viska ko reikia siam momentui tavo gyvenime, tik atsikratyk baimiu ir zenk ta lemiama zingsni, kuris pritrauks daug sekmes, pripazinimo ir gerbuvio.Atmink, niekas nepatars ka daryti, nes kiekvienas turi savo sapnus - tau paciai nuspresti ka daryti...toks tavo sapnas - durys placiai atvertos
Turiu prisipazinti, po vakaryscios dienos esu visai issisunkusi - todel atsiprasysiu jusu ir palikusi jus jusu paciu labui, eisiu pamastyti apie savo sapnus, bet kai gryziu, pazadu, busiu vel pilna gyvenimo dziaugsmo...