Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(primavera @ 2005 12 31, 16:51)
duodi sau apdovanojima...taciau galbut kazko naudoji per daug ir reikia ismokti susilaikyti..

Tai va kaip tik svorį metu ir per daug nieko nenaudoju lotuliukas.gif O šokoladą ne rijau, o MĖGAVAUSI mirksiukas.gif Galbūt nelabai aiškiai išsireiškiau- esmė ne šokolade, o tame, su kokiu kaifu aš jį valgiau blush2.gif Užteko poros plytelių, hmm...
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 31, 17:03)
Tai va kaip tik svorį metu ir per daug nieko nenaudoju  lotuliukas.gif O šokoladą ne rijau, o MĖGAVAUSI  mirksiukas.gif Galbūt nelabai aiškiai išsireiškiau- esmė ne šokolade, o tame, su kokiu kaifu aš jį valgiau  blush2.gif  Užteko poros plytelių, hmm...

gali tai reiskti ir ne fiziskus dalykus...
taciau tavo dietos laikymasis viska paaiskina...nustok save alinti ir duok sau apdovanojima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 31 gruodžio 2005 - 17:15
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 31, 16:31)
O va išgelbėti skenduolį- geri darbai

tas skenduolis jau buvo nebeišgelbstimas verysad.gif

QUOTE(primavera @ 2005 12 31, 16:58)
esi itraukiama i kazkur, i ten kur prarandi kontrole tam dalykui.
kitu atveju reiskia identiskumo praradima. nebegali suvokti kas tu esi...

bet aš tą skenduolį kažkur šonan traukiau, slėpiau ir buvau labai savim patenkinta, kad pavyko jį paslėpti blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 12 31, 17:04)

Suprantu tai, bet kažkodėl man pačiai tas sapnas asocijuojasi su kažkuo panašiu į tokius dalykus : oro_buckis.gif flirt.gif
wub.gif
Atsakyti
paskaityk dar mano pataisyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 12 31, 17:11)
tas skenduolis jau buvo nebeišgelbstimas verysad.gif
bet aš tą skenduolį kažkur šonan traukiau, slėpiau ir buvau labai savim patenkinta, kad pavyko jį paslėpti blink.gif  smile.gif

sekmingai priemei tam tikras emocijas ir charakteristikas...
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 12 31, 17:04)
taciau tavo dietos laikymasis viska paaiskina...nustok save alinti ir duok sau apdovanojima mirksiukas.gif

Aš metu kg., o ne laikausi dietos tongue.gif Nekankinu savęs ir nealinu. Beje, ką tik trys šokoladiniai saldainiai nukeliavo į mano skrandį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 12 31, 17:02)
esi valdoma aistru, noru ar pykcio.
sena baigiasi ir prasideda nauja. keiciasi mastymas ir mintys...

Labai tinka blush2.gif
Atsakyti
Gal man kas nors patars kaip atsikratyti košmarų, kankinančių jau daugiau nei savaitę g.gif Visokie šaudymaisi, prievartavimai, išdavystės blink.gif Nusibodo, norių gražių sapnų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2005 12 31, 16:45)
Simbollizuoja atleidima ir malone. dvasines mintys ir izvalga atejo i yavo pasamone.
reiskia laime ir meile... bigsmile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2006 01 01, 13:37)
Gal man kas nors patars kaip atsikratyti košmarų, kankinančių jau daugiau nei savaitę g.gif Visokie šaudymaisi, prievartavimai, išdavystės blink.gif Nusibodo, norių gražių sapnų verysad.gif

Kosmarai daznai buna nuo persivalgymo, gal po svenciu jie praeis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2006 01 01, 13:37)

Tina labai gerai pastebejo, kadangi tai tesiasi ilgiau nei savaite, galima apkaltinti sunkiai naktimis virskinama sventini maista, kuris ir sukelia tokias reakcijas sapnu pasaulyje g.gif
parasyk jei nepaliks jie taves ramybej ir toliau- budu kaip ju atsikratyti yra begales smile.gif
Atsakyti