Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(primavera @ 2006 01 02, 13:15)
Tina labai gerai pastebejo, kadangi tai tesiasi ilgiau nei savaite, galima apkaltinti sunkiai naktimis virskinama sventini maista, kuris ir sukelia tokias reakcijas sapnu pasaulyje g.gif
parasyk jei nepaliks jie taves ramybej ir toliau- budu kaip ju atsikratyti yra begales smile.gif

Žiūrėsim kaip ten bus, nes aš kaip ir "ant dietos" ir per šventes valgiau normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby227 @ 2006 01 02, 14:05)
Žiūrėsim kaip ten bus, nes aš kaip ir "ant dietos" ir per šventes valgiau normaliai ax.gif

Kosmarai- tai ankstyvas alarmas, kad kazkas negerai musu gyvenime ir kad kazkas mus zeidzia. reikia atkreipti demesi i kosmarus ir "istaisyti " problemas, kad butume laimingesni gyvenime.
Kartais taip uzsiimame kitas reikalais, kad nepastebime tu esminiu problemu. tada kosmarai ateina ispeti, kad isvengtume nelaimingo rezultato, kuri sukelia emocinis blokas ar situacijos kai esame istrige praeity ir nenorim tu bedu pripazint.
Pirmiausia reikia pradeti interpretuoti tas kosmaru siunciamas "zinutes" , kad suprastum ka jos nori pasakyti ir kas gyvenime yra negerai. kai pradesi suprasti ir kazka keisti gyvenime kosmarai pasitrauks...

keletas reiksmiu:
prievarta-kazkas gniuzdo tavo pasitikejima savim ir tavo gerove. esi priversta kazka daryti.
(jeigu buvo prievartos praeity, turi surasti jegu tuos prisiminimus " paleisti", kad jie taves nebezalotu).
persekiojimas- stengiesi isvengti situacijos, kuri tavo manymu yra neiveikiama. jauti nesauguma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 02 sausio 2006 - 14:53
QUOTE(primavera @ 2006 01 02, 14:40)
prievarta-kazkas gniuzdo tavo pasitikejima savim ir tavo gerove. esi priversta kazka daryti.
(jeigu buvo prievartos praeity, turi surasti jegu tuos prisiminimus " paleisti", kad jie taves nebezalotu).
persekiojimas- stengiesi isvengti situacijos, kuri tavo manymu yra neiveikiama. jauti nesauguma..

Iš tiesų labai gerai paaiškinai, ačiū 4u.gif Man atrodė, kad aš tų psichologinių problemų atsikračius, bet tikriausiai vis dar giliai manyje tūno užgniaužtos ir reiškiasi per sapnus verysad.gif
Atsakyti
aš sapnavau šiandien didelį gaisrą, kad namas degė, pažiūrėjau į sapnininką reiškia dideles bėdas ar mirtį. Negi taip blogai verysad.gif gal kas daugiau gali paaiškinti?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 01 03, 15:28)
aš sapnavau šiandien didelį gaisrą, kad namas degė, pažiūrėjau į sapnininką reiškia dideles bėdas ar mirtį. Negi taip blogai  verysad.gif gal kas daugiau gali paaiškinti?

blink.gif i siuksline tokius mirtininkiskus sapnininkus...
jeigu tu nesi tame name, tai- poreikis pasikeitimui. jeigu matai degant savo nama, pabrezia aistra ar meile tiems kas salia taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 01 03, 17:31)
blink.gif i siuksline tokius mirtininkiskus sapnininkus...
jeigu tu nesi tame name, tai- poreikis pasikeitimui. jeigu matai degant savo nama, pabrezia aistra ar meile tiems kas salia taves 4u.gif

paskutiniu metu daug visko buvo, kas privertė mane keistis ir dar labiau mylėti savo vyrą wub.gif
Ačiū nuraminai ir tikrai manau tavo tiesa aciuks.gif

dėl sapnininko vyras irgi taip sakė tongue.gif
Atsakyti
O ką reiškia sapnuoti žiurkes? Negi pletkai? O gal pinigai?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2006 01 04, 08:53)
O ką reiškia sapnuoti žiurkes? Negi pletkai? O gal pinigai?

Reiskia abejones, kalte ar pavyda. kankina nepilnavertiskumo mintys, kurios grauzia is vidaus.
taip pat gali reiksti kazkoki zmogu , kuris atitinka ziurkes aprasyma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 04 sausio 2006 - 14:35
As tai jei susapnuoju koki nors kudiki,tai reiskia mano vaiku ligas.(kazkuris is dvieju suserga). verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 01 04, 15:04)
As tai jei susapnuoju koki nors kudiki,tai reiskia mano vaiku ligas.(kazkuris is dvieju suserga). verysad.gif

kartais tiesiog save uzprogramuojam tam. jeigu karta susapnavom ir atsitiko tai kas atsitiko, kita karta galvosim vel taip pat ir kadangi mintys materializuojasi, tai didele tikimybe, kad ir vel issipildys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 04 sausio 2006 - 15:24
QUOTE(primavera @ 2006 01 04, 15:34)
Reiskia abejones, kalte ar pavyda. kankina nepilnavertiskumo mintys, kurios grauzia is vidaus.
taip pat gali reiksti kazkoki zmogu , kuris atitinka ziurkes aprasyma biggrin.gif

tai žinok dabar, kad tu sukėlei man visas abejones (gerai, kad ne pavydą ir kaltę),
nes apie nieką kitą nebegalvoju, o tik kas čia mano gyvenime toks žiurkinas piktas. mirksiukas.gif
Nors po teisybei važiuojam į Dubliną ir kuriam laikui dukrą pas močiutę paliekam, tai daba graužiuosi, kaip be jos gyvent reiks, dar net neišvažiavus. Matyt čia gali būti košmarų priežąstis. Kaip manai, Primavera?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2006 01 04, 15:45)
tai žinok dabar, kad tu sukėlei man visas abejones (gerai, kad ne pavydą ir kaltę),
nes apie nieką kitą nebegalvoju, o tik kas čia mano gyvenime toks žiurkinas piktas. mirksiukas.gif
Nors po teisybei važiuojam į Dubliną ir kuriam laikui dukrą pas močiutę paliekam, tai daba graužiuosi, kaip be jos gyvent reiks, dar net neišvažiavus. Matyt čia gali būti košmarų priežąstis. Kaip manai, Primavera?

niu jei ziurkino nera ir jei atkrenta kiti jausmai ir lieka tada abejones smile.gif greiciausiai abejoji del dukrytes palikimo ir del to griauziesi... g.gif
Atsakyti