Oi, nesigavo mano duonelė

taip noris išmokti ją kepti. Bandžiau pagal žemiau pateiktą receptą:
Šiaip duona būtų skani, truputį ragavau

bet ji neiškepė. Pradžioj atrodė gražiai, o kai baigė kepti labai sukrito. Išėmiau, prapjoviau, neiškepus, na galvoju ką daryti... kepti toliau, tai įdėjau dar kepti apie valandą. Išėmiau, o ji vistiek neiškepus. Turbūt per plutą (nors nebuvo kieta) nekepė.
Gal galite pakomentuoti kodėl mano duonelė neiškepė
originali foto, manoji atrodė panašiai, tik sukritus

Ruginė duona
pirminis užmaišymas:
50 gr ruginio raugo kambario temperatūros
150 gr ruginių miltų
300 gr vandens
viską išmaišyti ir palikti 12-24 valandom.
Kepimo diena:
Pagrindinė tešla:
320 gr raugo (vakarykščio užmaišymo)
280 gr vandens
480 gr ruginių miltų
10 gr druskos