QUOTE(mazucius @ 2010 04 20, 13:53)
gydytoja jei neklystu Spiciene buvo, 
Gal but gyd. Šarupičienė
 Pas ja gimdziau savo vyriausiaji suneli

Jau prieš 3 metus ir mūsų RK nebeišlydėjo.
 Jau prieš 3 metus ir mūsų RK nebeišlydėjo.

man tas ceremonialas nepatikdavo,na grynai sovietiškai,kai vyrai nebuvo dar įleidžiami ir jiems įduodavo ryšuliuką už tam tikrą kyšį
  man tas ceremonialas nepatikdavo,na grynai sovietiškai,kai vyrai nebuvo dar įleidžiami ir jiems įduodavo ryšuliuką už tam tikrą kyšį   

issilepine esam tuos daktarus uztat ir nedirba be kysiu normaliai, taciau girdejau, kad butent RK visi puikiai atlieka savo darba, todel ir pasirinkau sia ligonine.
 issilepine esam tuos daktarus uztat ir nedirba be kysiu normaliai, taciau girdejau, kad butent RK visi puikiai atlieka savo darba, todel ir pasirinkau sia ligonine. lygiai tokios pacios nuomones
 lygiai tokios pacios nuomones 

+2010 04 20, 17:10-->
+2010 04 20, 17:10--> @ 2010 04 20, 17:10)
 @ 2010 04 20, 17:10) Ir personalas geras ir ligonine tvarkinga. Tuo metu kai gimdziau kaip tik rekonstravo, tai turbut dabar jau labai grazi.
 Ir personalas geras ir ligonine tvarkinga. Tuo metu kai gimdziau kaip tik rekonstravo, tai turbut dabar jau labai grazi. . Tai ir Puzienei pasakiau israsant paskutine d. kad jei antra gimdysiu, tai tik cia
 . Tai ir Puzienei pasakiau israsant paskutine d. kad jei antra gimdysiu, tai tik cia  

issilepine esam tuos daktarus uztat ir nedirba be kysiu normaliai, taciau girdejau, kad butent RK visi puikiai atlieka savo darba, todel ir pasirinkau sia ligonine.
 issilepine esam tuos daktarus uztat ir nedirba be kysiu normaliai, taciau girdejau, kad butent RK visi puikiai atlieka savo darba, todel ir pasirinkau sia ligonine. Aš ir taip manau.
 Aš ir taip manau. Jeigu personalas žmogiškas, ir užplus jausmai atsidekoti simboliškai, tada taip
 Jeigu personalas žmogiškas, ir užplus jausmai atsidekoti simboliškai, tada taip