Tiesiog VGN yra itraukti i naujagimiams palankiu ligoniniu sarasa, o RK -ne, nors pagal atsiliepimus man ji zymiai labiau naujagimiams palanki atrodo
Tai aisku, kad sklando ivairiausi gandai, todel ir sumasciau nesenai gimdziusiu pasiklausineti
Tiesiog VGN yra itraukti i naujagimiams palankiu ligoniniu sarasa, o RK -ne, nors pagal atsiliepimus man ji zymiai labiau naujagimiams palanki atrodo
QUOTE(Snake @ 2010 04 23, 12:43)
Esu girdejusi, kad VGN turi geresne naujagimiams aparatura. Gal todel ir turi ta statusa
QUOTE(Kačia @ 2010 04 23, 15:04)
Esu girdejusi, kad VGN turi geresne naujagimiams aparatura. Gal todel ir turi ta statusa 
ne dėl to tas statusas suteikiamas
QUOTE(Snake @ 2010 04 23, 11:23)
Ir dar - kada daro skiepus, iskart po gimdymo ar veliau?
Jei gerai pamenu vienas skiepas is karto gimus, o kitas isleidziant namo - na trecia diena
Numaude gimdykloje
QUOTE(Snake @ 2010 04 23, 10:23)
Labukai
norejau paklausti tu, kurios nesenai RK gimde- kada numaudo kudikeli ir ar galima butu to atsisakyti? Kiek girdejau jie dar maudo vandenyje su kalio permanganatu, kaip senais laikais...
Ir dar - kada daro skiepus, iskart po gimdymo ar veliau?
Buciau labai labai dekinga uz atsakymus

norejau paklausti tu, kurios nesenai RK gimde- kada numaudo kudikeli ir ar galima butu to atsisakyti? Kiek girdejau jie dar maudo vandenyje su kalio permanganatu, kaip senais laikais...
Buciau labai labai dekinga uz atsakymus
mano numaude gal po valandos, net neklause,bet jei nenori maudyti gali to nedaryti tik ispeti reikia galbut is anksto.., o skiepai is kart po gimdymo irgi gal valandos begyje, 2 yra nuo hepatito B ir tiuberkuliozes ir vitamina K suleidzia, del skiepu atsiklausia ar tevai sutinka skiepyti ar ne
ar galite išvardinti visas ginekologes gydytojas, dirbančias RK?((užkrito viena pavardė
QUOTE(vildži @ 2010 04 24, 15:28)
ar galite išvardinti visas ginekologes gydytojas, dirbančias RK?((užkrito viena pavardė 
niekaip negaliu padeti siuo klausimu
Gal internetiniam ju psl gali kazka rasti
dar neapsisprendžiau.Internetinio jų puslapio neradau
QUOTE(vildži @ 2010 04 24, 16:28)
Gal rasite ko ieškote čia http://www.santa.lt/...x.php?859826826
QUOTE(vildži @ 2010 04 24, 16:28)
QUOTE(vildži @ 2010 04 24, 19:11)
gal čia rasite kuri gydytoja
Sveikos
Is pradziu masciau gimdyti AK,bet teko paguleti pas juos patologiniam....
tai atkrito sis variantas iskarto...
Nusprendziau gimdyti RK.Tik va nezinau ar imti mokama palata ar ne?Ar nemokamos visos vienvietes?Jei ne tai po kelias mamytes guldo i palata?
Nes kazkaip noreciau viena savo stebukleliu dziaugtis niekeno netrukdoma
Is pradziu masciau gimdyti AK,bet teko paguleti pas juos patologiniam....
Nusprendziau gimdyti RK.Tik va nezinau ar imti mokama palata ar ne?Ar nemokamos visos vienvietes?Jei ne tai po kelias mamytes guldo i palata?
Nes kazkaip noreciau viena savo stebukleliu dziaugtis niekeno netrukdoma
jeigu imsite Vip palatą tai tikrai bus vienvietė,jei paprasta palata tai guli dvi mamos su mažyliais,nebent kai antplūdžio gimdyvių nebūna,tai guli viena ir nemokamoj palatoj,čia jau kiekvienai teisė rinktis kurią palatą rinktis,arba gal norėsite,kad vyras pasilktų tai tada reiks susimokėti už lovą jam