Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(jelenyte112 @ 2010 05 04, 11:18)
Kai kurie punktai tuose popieriuose taip suktai suformuluoti, o kai del saremiu jau ir smegenys sunkiai dirba  doh.gif Pamenu, vos ne kas antra punkta prasiau kad paaiskintu  blush2.gif

va va lotuliukas.gif , man lygiai taip pat, ten pasirasienk, o saremiai kai uzeina, nebe pasirasinejimas galvoj lotuliukas.gif
O atvirai pasakius, as net nebepamenu kiek ten ju palatoj buvo, zodziu Puziene, akusere, tada vaiku gydytoja jau gale atejo, paskui moteru gydytoja ir gal dar pora baltais chalatais, nebepamenu, bet zinokit tuo momentu, kai stanginiesi ir stumi, tai galejo visas Vilnius ziuret, butu buve dzin lotuliukas.gif , bet tik pasibaige gimdymas, tai visi issilakste, liko akusere ir Puziene mane siut, o paskui kai jau viskas pasibaige, tai sanitares 2 atejo sutvarkyt. Man atrodo gal kokia studente ir buvo su baltu chalatu, bet as nzn ir nepamenu, parasiau kad sutinku ar nerasiau, atmintis tada out off order buvo doh.gif lotuliukas.gif O kad ir buvo studente kokia, nedarau tragedijos, man svarbu, kad ne kokie 5 bernai stovejo ir ziurejo, vien moteriskas kolektyvas, na ir mano vyras vienintelis vyras, na ir sunus, ka tik gimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 05 04, 18:53)
va va  lotuliukas.gif , man lygiai taip pat, ten pasirasienk, o saremiai kai uzeina, nebe pasirasinejimas galvoj lotuliukas.gif
O atvirai pasakius, as net nebepamenu kiek ten ju palatoj buvo, zodziu Puziene, akusere, tada vaiku gydytoja jau gale atejo, paskui moteru gydytoja ir gal dar pora baltais chalatais, nebepamenu, bet zinokit tuo momentu, kai stanginiesi ir stumi, tai galejo visas Vilnius ziuret, butu buve dzin lotuliukas.gif , bet tik pasibaige gimdymas, tai visi issilakste, liko akusere ir Puziene mane siut, o paskui kai jau viskas pasibaige, tai sanitares 2 atejo sutvarkyt. Man atrodo gal kokia studente ir buvo su baltu chalatu, bet as nzn ir nepamenu, parasiau kad sutinku ar nerasiau, atmintis tada out off order buvo doh.gif  lotuliukas.gif  O kad ir buvo studente kokia, nedarau tragedijos, man svarbu, kad ne kokie 5 bernai stovejo ir ziurejo, vien moteriskas kolektyvas, na ir mano vyras vienintelis vyras, na ir sunus, ka tik gimes lotuliukas.gif

Na is tikruju, suktai ten tie punktai surasyti (reikia isbraukti nereikalin ga atsakyma), o kai galvoj mintys apie gimdyma ir dar jei saremiai stiprus prasideje, tai mastyti kuri cia isbraukti nelabai imanoma.... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(violka.j @ 2010 05 05, 16:52)
Na is tikruju, suktai ten tie punktai surasyti (reikia isbraukti nereikalin ga atsakyma), o kai galvoj mintys apie gimdyma ir dar jei saremiai stiprus prasideje, tai mastyti kuri cia isbraukti nelabai imanoma.... nestuke.gif

wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(violka.j @ 2010 05 05, 17:52)

Man tai priemime sesele lb gera pasitaike, tai viska paaiskino uz ka pasirasineju ir dar su pirstu rode smile.gif As pildydama popierius is karto pasakiau, kad nenoriu studentu ir kitu pasaliniu (sake, kad pas juos ju lb retai buna mastau.gif )
Atsakyti
Merginos, kas jau yra ten gimde, ar tiesa, jei nori klizmos, kad gali atsisakyt padaryt? Jei turi savo klizma ir vsio takoje, ar yra kam taip buve? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 06, 10:23)
Merginos, kas jau yra ten gimde, ar tiesa, jei nori klizmos, kad gali atsisakyt padaryt? Jei turi savo klizma ir vsio takoje, ar yra kam taip buve?  ax.gif

Aš va neseniai gymdžiau tai padarė klizma savo iš ligonines ,o atpirkti nereikėjo nes buvo paskirta planine operacija cezariui,tai ji ieina į ta gymdymo paketa skaitosi bigsmile.gif ,o kas gymdo naturaliai ar ekstar atvejai cezaris bumna,tai tada liepoe atpirkti ta klizmute vaistineję ax.gif
Atsakyti
O ar galima kazin ten siaip nulekt apsidairyt? gal kuri buvo, ar yra kazkokios tam skirtos valandos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 06, 11:01)
O ar galima kazin ten siaip nulekt apsidairyt? gal kuri buvo, ar yra kazkokios tam skirtos valandos? 4u.gif

vakar buvo pilna ligoninė, neišėjo apžiūrėti nei palatos, nei gimdyklos, nes viskas užimta. Žiemą su vyru bandėme nueiti apsižiūrėti, tai tik į priimamąjį patekome ir toliau nieko nerodė, nes tokia tvarka, kad ekskursijų po gimdyklas nedaro. Na, nebent koks geras gydytojas aprodytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 06, 12:01)

Kai buvau nulėkus apsiklausinėti, tai sakė, kad apžiūrėti jau nebegalima, nes pasikeitė tvarka, nebeleidžia, kaip anksčiau.
Atsakyti
O jūs man žioplai ir nepatyrusiai paaiškinkit: ką ten žiūrėti? Kai guliesi šiaip į ligoninę, juk nevažiuoji į ekskursiją pirmiau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 07, 11:46)
O jūs man žioplai ir nepatyrusiai paaiškinkit: ką ten žiūrėti? Kai guliesi šiaip į ligoninę, juk nevažiuoji į ekskursiją pirmiau unsure.gif

pilnai pritariu. Gimdyklos sienų ir grindų spalva jokios įtakos sėkmingam gimdymui neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 07, 12:46)

O kas jums sake, kad gimdyklas ruosiuosi ziuret???Noriu paziureti kur priimamasis, nes nesu gyvenime buvus ir gal snektelt su kokia sesute, del tvarkos wink.gif
Atsakyti