Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Lionesss @ 2010 04 30, 08:09)
As asmeniskai jokiais budais negimdysiu be klizmos smile.gif tad man aktualu tai ka jie sake, del jos. Visiskai neturiu nori apsi.... gimdant, nors zinau, kad tuo metu tai ir nebus svarbu, bet as noriu be kakiaus gimdyt smile.gif jei spesiu gal isvis pati namie pasidarysiu biggrin.gif

Man sakė, kad negalima namie darytis. Bus laiko ir ligoninėj padarys.
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 04 30, 13:42)
aš pirkau RK rekomenduojamoj vaistinėj klyzmutę ,tikrai pati namie nesidarysiu,ten puikiai padaro tai  ax.gif
va kaip  pakuotė atrodo  smile.gif
user posted image

Man irgi tokia liepė nusipirkti. Jeigu mikrolax tai gal ir galima namie, o šita turbūt gerai išvalo, tai geriau ligoninėj.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 01, 13:15)
Man sakė, kad negalima namie darytis. Bus laiko ir ligoninėj padarys.
Papildyta:

Man irgi tokia liepė nusipirkti. Jeigu mikrolax tai gal ir galima namie, o šita turbūt gerai išvalo, tai geriau ligoninėj.

na negaliu skųstis,kad blogai išvalydavo,nes ir ankstesnius gimdymus tokią turėjau,tai super būdavo biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
As biski ne tema blush2.gif Bet tvarkiau vaistinele ir radau klizmute nepanaudota doh.gif Liepe nusipirkti, bet nepanaudojo smile.gif Jei kam reikia, atiduosiu uz 5 Lt. Per AZ.
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 04 30, 12:42)
aš pirkau RK rekomenduojamoj vaistinėj klyzmutę ,tikrai pati namie nesidarysiu,ten puikiai padaro tai  ax.gif
user posted image

Va tokia pas mane pakuote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitav: 01 gegužės 2010 - 17:17
Sveiki.
As imdziau RK pries 3 metus. Ir dabar ten irgi galvoju. Pasidare idomu, kas gimde tenai, kiek zmoniu dalyvavo per gimdyma. Pas mane buvo akusere, daktare ir dar tris moteris. kazkodel man atrodo, kad ju per daug.
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 04 30, 13:42)

Tokia pacia ir as turejau smile.gif labai tiko mirksiukas.gif

O del gimdymo tai manau turetu buti gydytoja, akusere ir (ant galo vaiku gydytoja) nebent kokios komplikacijos butu bent as taip manau g.gif Nors man paciai dare operacija tai galeciau pasakyti kad ten zmoniu buvo min.5 tai tikrai ax.gif blush2.gif
Kitas variantas gal ten studentu praktikuojanciu buvo?neprase jusu gydytoja dalyvauti ju leidimo? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 05 02, 02:53)
Sveiki.
As imdziau RK pries 3 metus. Ir dabar ten irgi galvoju. Pasidare idomu, kas gimde tenai, kiek zmoniu dalyvavo per gimdyma. Pas mane buvo akusere, daktare ir dar tris moteris. kazkodel man atrodo, kad ju per daug.

Prieš metus laiko į gimdyklą vis ateidavo akušerė ir gydytoja, dar buvo mano vyras ir dar viena moteris, greičiausiai sanitarė, bet ji gal atėjo daugiau dėl manęs, nes kai laukiau kol atvažiuos vyras mes su ja susidraugavom, ji man ir maišiuką padėjo susikraut kurio reiks gimdykloj, ir persirengt padėjo prieš gimdymą ir po jo, ir šiaip vis ateidavo papasakodavo kokią linksmą istoriją, sakė aš labai į jos dukrą panaši, kuri tuo metu laukėsi ax.gif
Atsakyti
Sveiki.

na medikai ir yra medikai,nebent studentai(ės) tada jau nevirškinu schmoll.gif o artimųjų irgi per daug nenorėčiau,užtektų ir vyro rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(*Svajone* @ 2010 05 02, 11:35)
na medikai ir yra medikai,nebent studentai(ės) tada jau nevirškinu  schmoll.gif  o artimųjų irgi per daug nenorėčiau,užtektų ir vyro  rolleyes.gif

As isvaryciau studentus. Toki veja pakelciau, jei atvestu manes nepasiklause... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Daugoka mastau.gif Gimdyme dalyvavo MB, gydytoja, anesteziologe ir akusere. Sanitares gimdykloje nemaciau, jei reikedavo pakeisti palute, tai padarydavo akusere mirksiukas.gif O del kitu nenumatytu ziurovu, tai as irgi pries ax.gif
Atsakyti
Tai as ir dabar manau, kad per daug. Uztenka gydytojos, akuseres ir vyro. Tada pasirasiau pries studentus, bet turbut padare kaip norejo. Tada buvo ne iki to. Bet dabar jau riuosiuosi vel gimdyt ir tikrai paprasysiu iset, kam nereiketu ten but.
Aciu, kas atsaket.
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 05 02, 10:35)
na medikai ir yra medikai,nebent studentai(ės) tada jau nevirškinu  schmoll.gif  o artimųjų irgi per daug nenorėčiau,užtektų ir vyro  rolleyes.gif

na studentu galima ir atsisakyti,juk pildai lapuka registraturoje ir ten aiskiai gali parasyti kad rezidentu, studentu ir pan nepageidauji schmoll.gif juk jei nenoresi niekas ju ir neves mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 05 02, 20:48)
Tai as ir dabar manau, kad per daug. Uztenka gydytojos, akuseres ir vyro. Tada pasirasiau pries studentus, bet turbut padare kaip norejo. Tada buvo ne iki to. Bet dabar jau riuosiuosi vel gimdyt ir tikrai paprasysiu iset, kam nereiketu ten but.
Aciu, kas atsaket.

pamenu kai man buvo numatytas CP tai irgi atsisakiau,bet tokia daktare atejusi pas mane laaabai graziai paprase priimti 2 studentus i operacine ir sake jie tik ateis tada kai jau busiu as "paruosta" operacijai,tai as daviau sutikima ir tikrai jos man netrukde,bet kazkaip labai stipriai kilo klausimas kodel rezidentams leidziama dalyvauti tokiuose operacijose (buti operacinese) o saviems vyrams ne ?! g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 02, 16:31)
As isvaryciau studentus. Toki veja pakelciau, jei atvestu manes nepasiklause... bigsmile.gif  bigsmile.gif

QUOTE(0rchideja @ 2010 05 03, 10:03)
na studentu galima ir atsisakyti,juk pildai lapuka registraturoje ir ten aiskiai gali parasyti kad rezidentu, studentu ir pan nepageidauji  schmoll.gif juk jei nenoresi niekas ju ir neves  mirksiukas.gif

būtent,jau pasimokiau su studentais kai gimdžiau pirmąjį vaiką doh.gif visada dabar pažymiu ir dar paklausiu ar gerai užpildžiau ''dėl studentų'' lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti