Įkraunama...
Įkraunama...

ABC Design

As irgi labai susidomejau ABC Design Primo ir Amigo, bet kazkaip is nuotrauku atrodo mazi ratukai labai... Aisku reikes nuvaziuoti i Centriuka pasiziuret gyvai tu vezimeliu, bet gal galit mamytes parasyti ratuku skresmeni, kad bent isivaizduociau kokio realiai dydzio jie yra...
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2010 05 03, 15:52)
As irgi labai susidomejau ABC Design Primo ir Amigo, bet kazkaip is nuotrauku atrodo mazi ratukai labai... Aisku reikes nuvaziuoti i Centriuka pasiziuret gyvai tu vezimeliu, bet gal galit mamytes parasyti ratuku skresmeni, kad bent isivaizduociau kokio realiai dydzio jie yra...

Ratukai realiai nera tokie mazi kaip atrodo nuotraukose. Skersmuo, atrodo, apie 15-17 cm, tiksliai nepamenu, gal kuri mamyte pamatuos, nes as dabar pamatuoti negaliu. Galiniai siek tiek didesni uz priekinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 03 gegužės 2010 - 19:06
Pokalbiu pailiustravimui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 05 03, 21:07)
Pokalbiu pailiustravimui smile.gif
user posted image

Gajla, nelabaj geraj amigo modeliukaj matosi 4u.gif bet nors ir tiek pujku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 05 04, 13:25)
Gajla, nelabaj geraj amigo modeliukaj matosi  4u.gif bet nors ir tiek pujku  drinks_cheers.gif

mane tas smelio spalvos kaj domina, taj jo labiausiaj ir nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 05 04, 13:56)
mane tas smelio spalvos kaj domina, taj jo labiausiaj ir nesimato  biggrin.gif

katik pabandziau paprasyti vaikams.eu kad pafotkinti salia sudejus amigo ir primo modeliu ivairom pozicijom ir is visu pusiu lotuliukas.gif ziuresim ka atsakys, gal pades mums moterytems ax.gif
Papildyta:
QUOTE(caramele87 @ 2010 05 04, 14:17)
katik pabandziau paprasyti vaikams.eu kad pafotkinti salia sudejus amigo ir primo modeliu ivairom pozicijom ir is visu pusiu  lotuliukas.gif  ziuresim ka atsakys, gal pades mums moterytems  ax.gif

sake pafotkins bet ne siandien, o ratukai priekyje 15cm o gale 17 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 04 gegužės 2010 - 13:17
Smagiai cia su savim pasisnekejot biggrin.gif (atsiprasau, as draugiskai, tikrai nieko izeidziancio 4u.gif )
O tas smelinis Amigas buvo, kai mes savo pirkom, graziai atrodo smile.gif ir turbut praktiskiausias is visu Amigu. Nors man graziausias turbut melsvas, bet isivaizduoju, kad nelabai praktiska tokia spalva butu. O va rudas Primas kaip vasarai man jau kiek per tamsus ax.gif
Idekit cia nuotraukas, kai vaikams.eu atsius )
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 05 04, 17:15)
Smagiai cia su savim pasisnekejot  biggrin.gif (atsiprasau, as draugiskai, tikrai nieko izeidziancio  4u.gif )
O tas smelinis Amigas buvo, kai mes savo pirkom, graziai atrodo smile.gif ir turbut praktiskiausias is visu Amigu. Nors man graziausias turbut melsvas, bet isivaizduoju, kad nelabai praktiska tokia spalva butu. O va rudas Primas kaip vasarai man jau kiek per tamsus  ax.gif
Idekit cia nuotraukas, kai vaikams.eu atsius )

taj nieko tokio lotuliukas.gif kaj visa diena praktiskaj ijungtas pc taj ir atejnu kas pusvalndi paziuret kas naujo lotuliukas.gif melsvas grazus bet labaj jau per daug tos vienos spalvos melynos, jej butu kajp giro tas melsvas su rudu taj butu graziau smile.gif
Atsakyti
mes nusipirkom smelini Amigo biggrin.gif liuks thumbup.gif
ryt jei turesiu laiko galesiu pafotkinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmon @ 2010 05 04, 23:56)
mes nusipirkom smelini Amigo biggrin.gif liuks thumbup.gif
ryt jei turesiu laiko galesiu pafotkinti wink.gif

geraj geraj laukiam thumbup.gif

beje ar pas jus yra rankenele kur nesti vezimeli susklejsta?ir kap vaziuoti sekasi?ar kratosi vajkiukas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 06 gegužės 2010 - 08:10
atsiunte man vaikams.eu nuotraukas kelias bet nemoku is el. pasto ikelti fool.gif
Atsakyti
Tai is pasto pirma issisaugok savo kompe, o po to jau kelk mirksiukas.gif
Atsakyti