As irgi labai susidomejau ABC Design Primo ir Amigo, bet kazkaip is nuotrauku atrodo mazi ratukai labai... Aisku reikes nuvaziuoti i Centriuka pasiziuret gyvai tu vezimeliu, bet gal galit mamytes parasyti ratuku skresmeni, kad bent isivaizduociau kokio realiai dydzio jie yra...
QUOTE(balsima @ 2010 05 03, 15:52)
As irgi labai susidomejau ABC Design Primo ir Amigo, bet kazkaip is nuotrauku atrodo mazi ratukai labai... Aisku reikes nuvaziuoti i Centriuka pasiziuret gyvai tu vezimeliu, bet gal galit mamytes parasyti ratuku skresmeni, kad bent isivaizduociau kokio realiai dydzio jie yra...
Ratukai realiai nera tokie mazi kaip atrodo nuotraukose. Skersmuo, atrodo, apie 15-17 cm, tiksliai nepamenu, gal kuri mamyte pamatuos, nes as dabar pamatuoti negaliu. Galiniai siek tiek didesni uz priekinius.
Pokalbiu pailiustravimui 

QUOTE(Mylia @ 2010 05 03, 21:07)
Gajla, nelabaj geraj amigo modeliukaj matosi

QUOTE(caramele87 @ 2010 05 04, 13:25)
mane tas smelio spalvos kaj domina, taj jo labiausiaj ir nesimato

QUOTE(caramele87 @ 2010 05 04, 13:56)
katik pabandziau paprasyti vaikams.eu kad pafotkinti salia sudejus amigo ir primo modeliu ivairom pozicijom ir is visu pusiu

Papildyta:
QUOTE(caramele87 @ 2010 05 04, 14:17)
katik pabandziau paprasyti vaikams.eu kad pafotkinti salia sudejus amigo ir primo modeliu ivairom pozicijom ir is visu pusiu
ziuresim ka atsakys, gal pades mums moterytems 

sake pafotkins bet ne siandien, o ratukai priekyje 15cm o gale 17 cm

Smagiai cia su savim pasisnekejot
(atsiprasau, as draugiskai, tikrai nieko izeidziancio
)
O tas smelinis Amigas buvo, kai mes savo pirkom, graziai atrodo
ir turbut praktiskiausias is visu Amigu. Nors man graziausias turbut melsvas, bet isivaizduoju, kad nelabai praktiska tokia spalva butu. O va rudas Primas kaip vasarai man jau kiek per tamsus
Idekit cia nuotraukas, kai vaikams.eu atsius )

QUOTE(Mylia @ 2010 05 04, 17:15)
Smagiai cia su savim pasisnekejot
(atsiprasau, as draugiskai, tikrai nieko izeidziancio
)
ir turbut praktiskiausias is visu Amigu. Nors man graziausias turbut melsvas, bet isivaizduoju, kad nelabai praktiska tokia spalva butu. O va rudas Primas kaip vasarai man jau kiek per tamsus

taj nieko tokio

mes nusipirkom smelini Amigo
liuks
ryt jei turesiu laiko galesiu pafotkinti

ryt jei turesiu laiko galesiu pafotkinti

QUOTE(Karmon @ 2010 05 04, 23:56)
geraj geraj laukiam

beje ar pas jus yra rankenele kur nesti vezimeli susklejsta?ir kap vaziuoti sekasi?ar kratosi vajkiukas?

atsiunte man vaikams.eu nuotraukas kelias bet nemoku is el. pasto ikelti

Tai is pasto pirma issisaugok savo kompe, o po to jau kelk