Įkraunama...
Įkraunama...

ABC Design

QUOTE(gitulia @ 2010 05 06, 16:56)
Tai is pasto pirma issisaugok savo kompe, o po to jau kelk  mirksiukas.gif

issaugojau, bet kajp ikelt is to kompo? doh.gif
Atsakyti
Isikelk i sita psl su "browse" mygtuku, tada nukopijuok i SM 4 eilute "Forum code".
http://imageshack.us/
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

nu va turejo pavykt smile.gif

p.s. aciu gituliai uz mokymus lotuliukas.gif
Papildyta:
taj dabar laukiam nuotraukyciu is Karmon amigu, o gal dar ir Mylia prisijungs su savuoju primo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 06 gegužės 2010 - 20:11
is foto man orange spalva thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 05 06, 21:23)
is foto man orange spalva  thumbup.gif  thumbup.gif

as taj nemegeja ryskiu spalvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 04 30, 09:52)
* Noreciau pasakyti del stabdziu... mums jie tikrai nesunkiai uzsifiksuoja abu ir is pirmo karto, nereikia jokio daugkartinio mindymo. Pabandykit stipriau spusteleti ir tuo paciu metu truputi vezimuka patraukite i save - tikrai turetu uzsifiksuoti is karto abu.

** Pakojuko medziagytei mums dar nieko nenutiko, net nezymu, kad naudota  g.gif Ziuresim, kaip toliau bus.

*** Krepsys cia irgi matyt kaip kam pagal poreikius, o balas juk galima apvaziuoti, kad neapsitaskytu.

* na stabdziai lyg ir geriau pasispaudzia jau g.gif gal '"isivaziavo'" biggrin.gif

** parodau, kaip musu pakojelis atrodo... unsure.gif
jau intensyviai mastau, kaip cia kokia plevele toj vietoj prisiuti....
na ir buomelio medziagytei jos irgi labai truksta, nes jau prasosi skalbiamas unsure.gif

nelabai matosi nuotraukoj.... bet sonuose (butent ten, kur kojytes dedamos) visi plaukai is vidaus islinde doh.gif

user posted image

user posted image

*** taip, zinoma, krepsys pagal poreikius mirksiukas.gif jei ne tas pastas, man jo gal visai nereiketu ax.gif
bet vis tik galetu buti istisa medziaga - ne tinkliukas...
po lietaus uztenka ir slapio asfalto, ne butinai balu reik, kad purvas krepsio turini pasiektu..... unsure.gif

na cia as jau bandau sukonstruot idealu vezima biggrin.gif aisku, su visko galima taikytis, bet gi tokie nesudetingi dalykai, jau kurejai galetu atsizvelgt.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 06 gegužės 2010 - 22:23
Ziuriu nuotrauku vakaras biggrin.gif Sveikinu Caramele87 ismokus idetu nuotraukas smile.gif O vaikams.eu tai saunuoliai, nepatingejo pafotografuoti nors siek tiek drinks_cheers.gif

QUOTE(susidomejusi @ 2010 05 06, 22:22)
**  parodau, kaip musu pakojelis atrodo...  unsure.gif
jau intensyviai mastau, kaip cia kokia plevele toj vietoj prisiuti....
na ir buomelio medziagytei jos irgi labai truksta, nes jau prasosi skalbiamas  unsure.gif

nelabai matosi nuotraukoj.... bet sonuose (butent ten, kur kojytes dedamos) visi plaukai is vidaus islinde  doh.gif

Na tikrai pasinesiojo... cia jau bus minusiukas situ sportinuku. Pas mus kazkaip dar viskas gerai, bet pastebejau, kad dukryte taip isipatogina, kad batu kulniukai kabo uz pakojelio ribu, matyt todel pas mus jis dar grazus.

Jungiuosi prie nuotrauku ir kam idomu, idedu musu Primo. Mums kadangi patinka spalvoti vezimai, tai rinkomes oranzini. Dar zalsvas man patiko, bet ji reiktu daznai skalbti, todel rinkomes kiek tamsesne spalva. Siaip si oranzine tikrai nera blizganti ir tokia rekianti kaip foto atrodo, nes cia visus 'efektus' blicas padare.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 06 gegužės 2010 - 22:36
QUOTE(caramele87 @ 2010 05 06, 20:21)
user posted image

user posted image

user posted image

taj dabar laukiam nuotraukyciu is Karmon amigu, o gal dar ir Mylia prisijungs su savuoju primo  smile.gif

tai kad neber ka daugiau fotkint, manasis tas sviesusis, man jis labai thumbup.gif ir masinos bagazinej nakvoja, tai neber prasmes tyst namo fotkint biggrin.gif
Atsakyti
susidomejusi, ar tik nebus cia kokie mazi batukai su lipukais pasidarbave, toks jausmas kad astrus lipukai ta medziaga butu patryne g.gif Nors aisku kokia patvaresne medziaga nepamaisytu sitoj vietoj.
o pirkiniu krepsiai daugumoje vezimu is tinklelio, gal tik viena maciau su pilnai medziaginiu krepsiu. Man jie irgi nepatinka, nes po kiekvieno pasivaiksciojimo buna pilnas pripustas smelio, dulkiu, bet kitaip nebus, tai ijungiu siurbli, pavalau ir nekeiksnoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 05 06, 23:26)
susidomejusi, ar tik nebus cia kokie mazi batukai su lipukais pasidarbave, toks jausmas kad astrus lipukai ta medziaga butu patryne  g.gif  Nors aisku kokia patvaresne medziaga nepamaisytu sitoj vietoj.
o pirkiniu krepsiai daugumoje vezimu is tinklelio, gal tik viena maciau su pilnai medziaginiu krepsiu. Man jie irgi nepatinka, nes po kiekvieno pasivaiksciojimo buna pilnas pripustas smelio, dulkiu, bet kitaip nebus, tai ijungiu siurbli, pavalau ir nekeiksnoju  mirksiukas.gif

tai taip, lipukai.... unsure.gif bet musu beveik visi batukai tokie.... gi nepirksiu atsiru batu sitam vezimui... doh.gif
kazkaip man tas labai uzkliuvo, turejau universalaus sportine dali su plevele, dar du sportinius esu bandzius, tai ten irgi pakojelio galiukas is kitokios medziagos padarytas, kuri ir valosi lengviau, jei batukai purvini (o musu kojytes dar trumpos, tai pakojeli pakelta laikom ir kojytes pilnai ant jo blush2.gif )

o krepsiai abiejuose mano bandytuose sportinukuose (bet ten ne sketukai buvo, o i knygas sulankstomi) buvo pilnai medziaginiai, tai irgi kazkaip nepagalvojau, kad gali buti kitaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 06 gegužės 2010 - 23:37
QUOTE(Mylia @ 2010 05 06, 23:34)

super vezimukas atrodo, spalva thumbup.gif .A yra prie ju koju uzdangalas, lietaus apsauga?
Atsakyti
Yra, tik i komplekta neiejo, reikia atskirai pirkti. Cia irgi kaip ir minusiukas siu vezimuku, kad neieina i komplektacija.
Atsakyti