Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba II

QUOTE(mamamia* @ 2010 04 21, 14:50)
Sakykit mamytes prasau, o kepeneliu neduodat?  Mum 7,5 bet galvoju, gal dar ankstoka? 4u.gif

o as jau bandziau duoti, visai nedaug, bet labai skaniai jau kirto jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2010 04 12, 07:43)
mes pradejom i kosyte zalia oboliuika arba banana blenedriuot.valgo net apsilaizydamas 4u.gif

beje ar kas atsakys i mano klausimus? ax.gif

sveikutė bigsmile.gif
na matau sunku jums ritmą pagauti...sunku ką ir patarti g.gif rašai, kad suvalgo tik pora šaukštų...ką daro? nevalgo daugiau, verkia? spjauna? siūlyčiau pirmiausia apie pietus padaryti pirmą rimtą valgymą, nu bent 120 ml kad suvalgytų...šiaip kad nori visko, normalu...toks laikas...mano mergina irgi viską čiumpa iš rankų, jei mato, kad valgom, bet jinai valgo normaliai...

mūsų maždaug toks meniu:

4-5 val ryte -150 ml mišinio
8.30-100 ml mišinio ( bet tik kartais geria )
9.30-200 ml pieniška košė ( užpiltines kol kas duodu )
13.00-200 ml daržovės su mėsa ( verdu savas, kartais pirktines )
16.00-150 ml mišinio ( nevisada ), jei negeria duodu tyrelės pirktinės, kartais obuolio, kartais banano, kartais kietos baronkos
18.00-200 ml pieniška košė

ir viskas... unsure.gif vakare negeria mišinio, eina miegot apie 21.30-22 val bet negeria, nors vis dar padarau mišinio ir sėkmingai išpilu doh.gif
Atsakyti
o kaip jus savo vaikam duodat manu kosyte kelis kartus bandziau isvirti bet man kazkaip per tirsta gaunasi
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 23, 08:39)
o kaip jus savo vaikam duodat manu kosyte kelis kartus bandziau isvirti bet man kazkaip per tirsta gaunasi

siaip as manu kosytes neduodu (nieko joje vertingo nera) smile.gif Dekit maziau manu arba i jau pagaminta ipilkit virinto vandenuko ar misinelio, kad nebutu tokia tirsta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2010 04 23, 08:57)
siaip as manu kosytes neduodu (nieko joje vertingo nera) smile.gif Dekit maziau manu arba i jau pagaminta ipilkit virinto vandenuko ar misinelio, kad nebutu tokia tirsta wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš neduodu ir nežadu dar ilgai duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 23, 08:39)

Aš kol kas neduodu. Didžiąją, kadangi trūko svorio, dažnai ja maitindavau. Deja, nepastorėjo, kam nelemta nutukti, tai nė manai nepadeda. Tai geriausias tirštumas - 200 ml skysčio ir 5 arb. šaukščiukai manų.
Atsakyti
mum tai svorio truksta 7men sverem 6780 per men priaugom tik 180gr.
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 23, 10:24)

gal mažučiai gimėt? g.gif
Atsakyti
Gal koki receptuka su kepenelem zinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 04 23, 18:20)
Gal koki receptuka su kepenelem zinot? smile.gif

Nejaugi niekas nepatars? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 04 26, 19:32)
Nejaugi niekas nepatars?  g.gif  4u.gif

O tai kokie čia gali būti receptukai g.gif Vis tiek reikia viską trinti į vieną košę. Tai išverdi, sutrini ir duodi. Bet mano akimis, kepenėlėms dar labai per anksti - yra gi visokių mėsyčių, kurias galima išragauti. O jei dėl geležies, tai geriau virti liežuvį, nes jame bent nėra kenksmingų medžiagų, kaip kepenyse. Ir pasirodo, kiaulės liežuviuose geležies daugiau, nei jaučio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 23, 11:24)

Laba diena, mums irgi truksta svorio, 7 men sveria tik 6630. Gal kas galit patart, kaip sotesnes koseles isvirti smile.gif
Atsakyti