Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba II

QUOTE(laukinukė @ 2010 04 27, 14:21)
O tai kokie čia gali būti receptukai g.gif Vis tiek reikia viską trinti į vieną košę. Tai išverdi, sutrini ir duodi. Bet mano akimis, kepenėlėms dar labai per anksti - yra gi visokių mėsyčių, kurias galima išragauti. O jei dėl geležies, tai geriau virti liežuvį, nes jame bent nėra kenksmingų medžiagų, kaip kepenyse. Ir pasirodo, kiaulės liežuviuose geležies daugiau, nei jaučio mirksiukas.gif

Aciu uz info smile.gif
O receptuka turejau omenyje, kaip ir su kuo virti smile.gif ZInau, kad reikia trinti i viena kosyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 04 27, 16:59)
Aciu uz info smile.gif
O receptuka turejau omenyje, kaip ir su kuo virti smile.gif ZInau, kad reikia trinti i viena kosyte smile.gif

Aš verdu viską viename puode, sutrinu košę, o likusį buljoną maniškė kuo puikiausiai geria vietoj arbatos thumbup.gif , juolab, kad maistinga ir sotu.
Papildyta:
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 23, 11:24)
mum tai svorio truksta 7men sverem 6780 per men priaugom tik 180gr.

Nemanau, kad reikia stengtis duoti manų košę, kad priauginti svorį, žymiai maistingesnės grūdų ir kt. košės, o mažas svoris - kitur problema slypi, gal atpylinėja, gal mažutis lelius gimė. Jei šių problemų nėra, gal jis tiesiog "miniatiūrinis" leliukas smile.gif - iš prigimties. Aš stengčiausi duoti maistingą, vitaminingą maistą ir atsisakyti manų košės 4u.gif . Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
o as biski po biski tik primaitinti pradejau beveik 7 menesiu, na bet cia del alergijos. Kaitaliojau po sauksteli, tai viena, tai kita kose, nutraukus buvau...galiausiai gydytoja pasake, kad bers tikriausiai nuo visko, nes jokio maisto netoleruoja, tai dabar duodu visko po truputi, o ka daryt smile.gif

tai diena prasideda taip

9:00 MP
12:00 bulviu kose su cukinija ir uzgeria apie 80 ml misinio
15:00 MP
17-18:00 avizu kosyte su misiniu
20:00 MP
22:00 likusi kosyte nuo praejusio maitinimo ir misinys
00:00 mp
02:00 mp
03:00 mp
04:00 mp....

ir t.t. iki 9 ryto..... Kartais buna, kad naktinio maitinimo pertraukos po 2 valandas. Ka daryt? gi neduosiu koses nakti, o jei misinio keliuosiu gaminti, issibudina vaikas ir paskui nebeuzmiega pora valandu. jai reikia kruties ir vsio, per miegus praso, niekas nepadeda, o pienuko aisku nespeja kas valanda gamintis, kai diena kitoks rezimas.

Ar nieko tokio, jei pries pat miega as jai daugiau koses duosiu? siaip kosiu valgo apie 80 ml, kartais daugiau, nematuoju visada gi.
beje, jokio vandenuko ar sulciu (situ negalima jai) negeria, vandens neima, ir viskas. Tik kartuju neocate misini kapoja....
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas duodat Gerber vaisines tyreles vaikam Ka apie jas manot Jos pigesnes yra del to ir baisu duoti. Bet valgo labai gerai Maniskis Hipp net is tolo neima o Gerber slyvu ar obuoliu ir slyvu labai gerai valgo net visa indeli per karta suvalgo nors seip net keista nes jis nieko beveik nevalgo
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti del triusiuko isbandem tai neblogai valgo Bet pirkom maximoi tai ten is Lenkijos Gal kas zinot kur Kaune butu galima nusipirkti koki lietuviska patikimesni? Kalakutenos nevalgo ir bandem
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 29, 09:35)
Norejau paklausti gal kas duodat Gerber vaisines tyreles vaikam Ka apie jas manot Jos pigesnes yra del to ir baisu duoti. Bet valgo labai gerai  Maniskis Hipp net is tolo neima o Gerber slyvu ar obuoliu ir slyvu labai gerai valgo net visa indeli per karta suvalgo nors seip net keista nes jis nieko beveik nevalgo
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti del triusiuko isbandem tai neblogai valgo Bet pirkom maximoi tai ten is Lenkijos Gal kas zinot kur Kaune butu galima nusipirkti koki lietuviska patikimesni?  Kalakutenos nevalgo ir bandem

as pradejau duoti Gerber tyreles, tai valgo labai noriai smile.gif Mano sese irgi perka sias tyreles jau pora metu, nusiskundimu nera. Jos yra Nestle firmos.
O nebandet versienos duoti? Mano dukrele, tai valgo kalakutiena, versiena, jautiena smile.gif Susidaro toks ispudis, kad jai tas pats kokia mesyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2010 04 29, 09:49)
as pradejau duoti Gerber tyreles, tai valgo labai noriai smile.gif Mano sese irgi perka sias tyreles jau pora metu, nusiskundimu nera. Jos yra Nestle firmos.
O nebandet versienos duoti? Mano dukrele, tai valgo kalakutiena, versiena, jautiena smile.gif Susidaro toks ispudis, kad jai tas pats kokia mesyte biggrin.gif

mes davem kalakutenos krutinele gal ji persausa todel nevalgo galvoju pabandyti gal kalakutenos farsa duoti
Atsakyti
maniškei irgi galiu siulyti visokia mesyte, viskas jai skanu tongue.gif
Dėl tyrelių, pigesnės ar brangesnės, nemanau, kad tai nulemia kokybę, tik patarimas, nepirkite rusiškų ar slovakų, nes jas čia transportuojant, furas su visa produkcija pro rentgeno spindulius pravaro, mano vyras žino, tai man griežtai uždraudė jas pirkti
Atsakyti
O mums pacios paciausios yra "Mazas" tyreles thumbup.gif Va nuo Hipp buvo pora kartu isbere, o sitas valgom ir problemu nematom.. Ir pigesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2010 04 29, 10:56)
O mums pacios paciausios yra "Mazas" tyreles  thumbup.gif Va nuo Hipp buvo pora kartu isbere, o sitas valgom ir problemu nematom.. Ir pigesnes  ax.gif

jose yra cukraus
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 04 29, 11:01)
jose yra cukraus

Na kadangi didesne musu problema yra alergija, tai i tai nelabai kreipiame demesio, vaiko bent jau neberia nuo ju, ne taip kaip nuo tu brangiu, kuriuose kazkokio nuoviro privaryta .. ax.gif Tiesa ragavome tik vaisines, darzovienes verdu pati.. Be cukraus ir be druskos, valgo viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 04 29, 08:35)
Norejau paklausti gal kas duodat Gerber vaisines tyreles vaikam Ka apie jas manot Jos pigesnes yra del to ir baisu duoti. Bet valgo labai gerai  Maniskis Hipp net is tolo neima o Gerber slyvu ar obuoliu ir slyvu labai gerai valgo net visa indeli per karta suvalgo nors seip net keista nes jis nieko beveik nevalgo
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti del triusiuko isbandem tai neblogai valgo Bet pirkom maximoi tai ten is Lenkijos Gal kas zinot kur Kaune butu galima nusipirkti koki lietuviska patikimesni?  Kalakutenos nevalgo ir bandem

girstupio turguje yra ekologisku, ukininku augintu vistu, triusiu, anciu, zasu.... tik is ten ir perkam mesa, parduotuveje seniai nerizikuojam, net sau.
O siaip nusipirkom saldikli dar vasara, ir prisisaldem is savo giminiu kaimo moliugu, cukiniju, morku, sparaginiu pupeliu, krapu, avieciu, melyniu, silauogiu, grybu, mesos.....
siais metais trigubinsiu kiekius, nes labai pasiteisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2010 04 29, 14:31)
Na kadangi didesne musu problema yra alergija, tai i tai nelabai kreipiame demesio, vaiko bent jau neberia nuo ju, ne taip kaip nuo tu brangiu, kuriuose kazkokio nuoviro privaryta ..  ax.gif Tiesa ragavome tik vaisines, darzovienes verdu pati.. Be cukraus ir be druskos, valgo viska  thumbup.gif

thumbup.gif mes irgi jas valgome, daržoves verdu namuose
Atsakyti