Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba II

Nu tai mano abzoriuke biggrin.gif Darzoviu/darzoviu su mesa suvalgom po 220 ir daugiau kartais..... vaisiu tyres 180-200. Ale priaugam tik po 500g per menesi smile.gif Skanu jai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 03 22, 23:25)
Nu tai mano abzoriuke biggrin.gif Darzoviu/darzoviu su mesa suvalgom po 220 ir daugiau kartais..... vaisiu tyres 180-200. Ale priaugam tik po 500g per menesi smile.gif Skanu jai viskas smile.gif

ir mes į kompaniją prie mėgstančių pavalgyt drinks_cheers.gif daržovienės duodu apie 180-200ml valgytų ir daugiau, tik neduodu (gydytoja sakė, kad čia tokia norma turėtų būt), vaisių mažiau duodu, na bet panašiai ax.gif irgi priauga apie 500g per mėnesį, tai, manau, pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Na mano maze per sesta menesi priaugo 100g ir 1,5 cm, tai nezinau kaip vertint, gydytoja sake, kad gal ja pusalkane laikau, buvo geda siek tiek, bet esme ta, kad ji nevalgo ka jai siulau arba labai mazai... tai va, prieaugio truksta apie 500-600g., o su ugiu viskas liuks. Dabar kisu kiek istengiu, kad tik pavalgytu kiek jai norisi, ir gamint stengiuos kuo skaniau. Jei reik, kad valgytu, dievaz, idesiu ir druskos ir cukraus. doh.gif Siandien kompota viariau, paragavo, atrodo patiko.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 03 23, 14:27)
Na mano maze per sesta menesi priaugo 100g ir 1,5 cm, tai nezinau kaip vertint, gydytoja sake, kad gal ja pusalkane laikau, buvo geda siek tiek, bet esme ta, kad ji nevalgo ka jai siulau arba labai mazai... tai va, prieaugio truksta apie 500-600g., o su ugiu viskas liuks. Dabar kisu kiek istengiu, kad tik pavalgytu kiek jai norisi, ir gamint stengiuos kuo skaniau.  Jei reik, kad valgytu, dievaz, idesiu ir druskos ir cukraus. doh.gif Siandien kompota viariau, paragavo, atrodo patiko.

Murlyka, esu visiškam šoke nuo jūsų gydytojos...manau, jai turėtų būti gėda doh.gif toks pasakymas doh.gif kiek mažoji Gabija sveria? niu kiek aš esu domėjusis, tai tos augimo normos yra gana lanksčios, t.y. beveik visi svyravimai yra norma...taip kad siūlyčiau neskubėt su druska ir cukrum...niu gi vis tiek turėtų kažkas patikt...kantrybės ragaujant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 23, 18:29)
Murlyka, esu visiškam šoke nuo jūsų gydytojos...manau, jai turėtų būti gėda doh.gif toks pasakymas doh.gif kiek mažoji Gabija sveria? niu kiek aš esu domėjusis, tai tos augimo normos yra gana lanksčios, t.y. beveik visi svyravimai yra norma...taip kad siūlyčiau neskubėt su druska ir cukrum...niu gi vis tiek turėtų kažkas patikt...kantrybės ragaujant 4u.gif

Gabse sveria 8kg 150g kazkur... o ugis 70,5cm. Uztat per praeita menesi 1kg priaugo, as i ja paziurejus nepasakyciau, kad jin kuda ar kokia nors... Normali guvi mergaite, bet ka rodo svarstykles tai jau kitas reikalas doh.gif Dievaz uzraudau pas gydytoja kabinete, kai taip pareiske blush2.gif Druskos ir cukraus dar nenaudoju, kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 03 23, 21:56)
Gabse sveria 8kg 150g kazkur... o ugis 70,5cm. Uztat per praeita menesi 1kg priaugo, as i ja paziurejus nepasakyciau, kad jin kuda ar kokia nors... Normali guvi mergaite, bet ka rodo svarstykles tai jau kitas reikalas doh.gif  Dievaz uzraudau pas gydytoja kabinete, kai taip pareiske blush2.gif Druskos ir cukraus dar nenaudoju, kol kas  rolleyes.gif

tai normalus svoris, mano dukra 7 men su biskiu 8100g svere
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 03 23, 21:05)
tai normalus svoris, mano dukra 7 men su biskiu 8100g svere

drinks_cheers.gif aišku, kad normalus svoris thumbup.gif visiškai nesuprantu, ko čia gdytoja kabinėjasi, ent jau raudonuot tai tikrai nėra reikalo 4u.gif man, pavyzdžiui visi sako, kad numaitintas vaikas (9,5kg), bet nekreipiu dėmesio, gi svarbu linksmas ir patenkintas vaikas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 24, 08:33)
drinks_cheers.gif  aišku, kad normalus svoris thumbup.gif visiškai nesuprantu, ko čia gdytoja kabinėjasi, ent jau raudonuot tai tikrai nėra reikalo 4u.gif man, pavyzdžiui visi sako, kad numaitintas vaikas (9,5kg), bet nekreipiu  dėmesio, gi svarbu linksmas ir patenkintas vaikas... smile.gif

Na mano 9,100kg,bet man jis atrodo kaip sakaliukas biggrin.gif gal del ugio - 73,5cm..
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 03 24, 11:54)
Na mano 9,100kg,bet man jis atrodo kaip sakaliukas  biggrin.gif   gal del ugio - 73,5cm..

mano irgi panasaus ugio smile.gif tai mano dietininke biggrin.gif
ar jusu valgo grikius?
verdu tuos nordic, sublenderiuoju, bet ne iki galo, visai nevalgo, tik pirma kart suvalge. kazkas nepatinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 24 kovo 2010 - 13:44
Kosiu nevalgo ir mano dukte, nebent siek tiek suvalgo kai idedu kokios nors tyres g.gif Seip paskutini karta valge avizine Hipp su slyvom, bet as dar slyvu tyres idejau tai suvalge daugiau, galima sakyt beveik norma. Kita karta darzoviene kerta, kad nespeju paduot, o kita kart neima ne i burna... Ai, nezinau, gal buna dar soti, gal skonis negeras, gal koks biesas.. Nezinau. Bet papa (ir jogurta) tai ima visada kai tik pasiulau lotuliukas.gif
Atsakyti
o maniskis vyrutis valgytu tikriausiai viska ir kiek duotum.... lotuliukas.gif siaip musu valgymo grafikas- ryte misinukas apie 170ml,tada kruopu kosyte-200ml,per pietus-darzoviu kose su mesa-200ml,pavakariai- grudu kose- 200ml.. ir vakare-misinukas 180-200ml.. tarp visu siu kosiu per diena iterpiam banana ar obuoli,sausainius kelis,jogurtuko.dar isragauja ka seses valgo thumbup.gif ir pastoviai ziuri tokiom gailiom akytem,kad kas ka duotu...apetitu tikrai nesiskundziam.... nedaug atsiliekam nuo tetuko.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 03 24, 14:55)
Kosiu nevalgo ir mano dukte, nebent siek tiek suvalgo kai idedu kokios nors tyres g.gif  Seip paskutini karta valge avizine Hipp su slyvom, bet as dar slyvu tyres idejau tai suvalge daugiau, galima sakyt beveik norma. Kita karta darzoviene kerta, kad nespeju paduot, o kita kart neima ne i burna... Ai, nezinau, gal buna dar soti, gal skonis negeras, gal koks biesas.. Nezinau. Bet papa (ir jogurta) tai ima visada kai tik pasiulau lotuliukas.gif

paskutiniu jusu paminetu dalyku neduodu lotuliukas.gif esu ekologisko jogurto davus paragaut, patiko smile.gif
na siaip koses valgo, milupos pirktines, darzoviene su mesa, bet va grikiu. tyreliu kazkokiu nededu, nes atpila nuo ju, banano irgi pastoviai nedesi...
greit keliausim i 8 menesi biggrin.gif
Atsakyti