Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba II

QUOTE(Anema @ 2010 03 24, 17:36)
paskutiniu jusu paminetu dalyku neduodu  lotuliukas.gif esu ekologisko jogurto davus paragaut, patiko  smile.gif
na siaip koses valgo, milupos pirktines, darzoviene su mesa, bet va grikiu. tyreliu kazkokiu nededu, nes atpila nuo ju, banano irgi pastoviai nedesi...
greit keliausim i 8 menesi  biggrin.gif

O mano grikiu uzvakar paragavo,taciau nepatiko jam,nes vos suvalge 5 saukstelius kokius ir vis raukesi, purtesi, o sian puikiai valge thumbup.gif Uzvakar isviriau ir nieko nedejau,sublenderiavau ir tiek, o sian pabalinau savo pienuku ir slyvu idejau rolleyes.gif Kita karta obuoli koki galima bus ideti ar banana.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 03 24, 21:26)
O mano grikiu uzvakar paragavo,taciau nepatiko jam,nes vos suvalge 5 saukstelius kokius ir vis raukesi, purtesi, o sian puikiai valge  thumbup.gif  Uzvakar isviriau ir nieko nedejau,sublenderiavau ir tiek, o sian pabalinau savo pienuku ir slyvu idejau  rolleyes.gif  Kita karta obuoli koki galima bus ideti ar banana..  smile.gif

vakar dejau banana. gal dar dantukai kalti.vis dygsta.bandysim veliau valgyt smile.gif
Atsakyti
kantrybės mamytėms 4u.gif
manoji tai viską ptenkinta valgo, iš visų bandytų produktų kol kas spjovė brokolį (ir aš jo nemėgstu, tai net nesistengiu pripratint ax.gif ) ir grikius...grikius tiesiog pamaišau su kitom kruopom ,tyrele ir tada patenkinta kerta thumbup.gif jogurtas irgi labai patiko, bet alergija pasireiškė,ai teko atsisakyti šiot gėrio doh.gif
o kas nors bandėt duoti kruopas su daržovėm/mėsyte? aš vis pasižiūriu, ką tokio amžiaus vaikučiam visokie Hippai ir kt gamina ir randu primaišyta daržoves, kruopas (pz. ryžius) ir mėsytę, tik kažkaip dar nebandžiau tokios recepturos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 03 25, 08:13)
kantrybės mamytėms 4u.gif
manoji tai viską ptenkinta valgo, iš visų bandytų produktų kol kas spjovė brokolį (ir aš jo nemėgstu, tai net nesistengiu pripratint ax.gif  ) ir grikius...grikius tiesiog pamaišau su kitom kruopom ,tyrele ir tada patenkinta kerta thumbup.gif  jogurtas irgi labai patiko, bet alergija  pasireiškė,ai teko atsisakyti šiot gėrio doh.gif
o kas nors bandėt duoti kruopas su daržovėm/mėsyte? aš vis pasižiūriu, ką tokio amžiaus vaikučiam visokie Hippai ir kt gamina ir randu primaišyta daržoves, kruopas (pz. ryžius) ir mėsytę, tik kažkaip dar nebandžiau tokios recepturos blush2.gif

galima maisyti kruopas ir mesa.nebandziau
Atsakyti
Sakykit, o kokius jogurtus duodat?
Atsakyti
kad kruopas su mėsa maišyt galima tai ir aš suprantu, tik galvoju, ar taip naudingiau ar tik šiaip įvairovei ax.gif
aš esu davus Bios ekologišką natūralų jogurtą su tyrele sumaišytą, tai sakiai valgė, gaila, kad netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tafuti @ 2010 03 25, 17:27)
Sakykit, o kokius jogurtus duodat?

negalima dar jogurtuku, bent jau taip rasoma
Atsakyti
Dobilo jogurta duodu, valgo skaniausiai, neberia, pilvuko nepucia per daug, kakoja normaliai. Tai vienintelis maistas, ka jinai noriai valgo (be MP).
Atsakyti
labas mamos biggrin.gif sakot raso kad jogurto duot negalima, g.gif bet maciau prie kudikiu maiso padetus vadinasi pieno desertas /humana/firmos g.gif parasyta kad nuo 6men.aisku nusipirkau bet nedrystu duot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 28, 23:34)
labas mamos  biggrin.gif sakot raso kad jogurto duot negalima, g.gif bet maciau prie kudikiu maiso padetus vadinasi pieno desertas  /humana/firmos  g.gif parasyta kad nuo 6men.aisku nusipirkau bet nedrystu duot. ax.gif

vienur rašo, kad negalima, kitur - galima biggrin.gif pabandykit, o gal jum patiks ir tiks 4u.gif
Atsakyti
aha,as irgi galvoju jau po truputi duot paragauti jogurtuko po kokios geros savaiteles. ax.gif Tikrai nieko blogo nebus,aisku jei nealergiskas vaikutis, o siaip juk ir geruju bakteriju jogurte yra,ir pieno produktas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte/dovydas @ 2010 03 29, 00:34)
labas mamos  biggrin.gif sakot raso kad jogurto duot negalima, g.gif bet maciau prie kudikiu maiso padetus vadinasi pieno desertas  /humana/firmos  g.gif parasyta kad nuo 6men.aisku nusipirkau bet nedrystu duot. ax.gif

gal neiko blogo ir nenutiktu, bet as kol kas neduosiu.yra,juk ir mesos nuo 4 men hipp, kaip jau esu rasius, bet manau nei viena neduoda g.gif
Atsakyti