Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

QUOTE(NAJA @ 2010 07 20, 13:02)
Kur ir kokią lanolizuojančią priemonę perkat, už kokį kiekį kiek mokate?

Tiesa, gal kuri naudojate skalbimo reišutus? Ketinu įsigyti, aprašas labai gražus smile.gif
Jei bandėte kuri - ar nenuvylė?

turiu lanolina, pirktas Barokoj, jo kaina apie 26lt, bet naudojau labai mazai, tik kai naujagimis lelius buvo smile.gif dabar jau nebereik man kazkaip.
o uilo riesutais vis praskalbiu. manes nenuvyle, bet vs tiek durnas iprotis skalbikliu plaut. as atyt tokia jau esu, tyngiu terliotis su riesutais, juos po skalbimu reik paerkt i vandeni ir t,t, zodziu biski tyngiu, tai su skalbikliu paprasciau biggrin.gif kai netyngiu skalbiu jais biggrin.gif

cia buvo ne i tema, sori smile.gif
Atsakyti
o as sonnet naudoju lanolina. O muilo riesutus ir man knietejo pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 07 20, 12:02)
Tiesa, gal kuri naudojate skalbimo reišutus? Ketinu įsigyti, aprašas labai gražus smile.gif
Jei bandėte kuri - ar nenuvylė?

naudojam. na, daugumos dėmių neišima man, bet iš jų ir nesitikėjau. bet tiesa sakant nežinau, ar ne tas pats būtų skalbti išvis be jokių priemonių blush2.gif

o jum skalbimo mašinos neuždusta kasdien skalbiant? manoji taip dvokia, kad iškviečiau meistrą, jokios citrinų rugštys nepadeda, ryt žiūrėsim ką pasakys.

QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 20, 15:36)
rolleyes.gif  na taip
tik atsakymo jau ilgai laukiu  unsure.gif

aha, matyt atostogauja blush2.gif

jus man pasakykit, kaip vystote nakčiai šiuo metu? su vilnonėm kelnėm ranka nekyla migdyt, vilnoniai įklotai negelbėja, nes po nakties tokiais kiekiais pavaro, kad neatlaiko, ir šiaip - viską pro šoną. vienintelė išeitis - ceratinis vystyklas, na arba vienkartinė sauskelnė. o gal sugalvojot ko nors gudresnio?
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 07 19, 20:22)
oi, kaip nerealu cia, visokiu geru dalyku pamaciau  bigsmile.gif
man regis reiks susiimti rudeniui  doh.gif

aha, ten superiniu dalykeliu yra thumbup.gif megstu as ten pasidairinet ir ne tik ... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(xena @ 2010 07 20, 23:51)
o jum skalbimo mašinos neuždusta kasdien skalbiant? manoji taip dvokia, kad iškviečiau meistrą, jokios citrinų rugštys nepadeda, ryt žiūrėsim ką pasakys.
aha, matyt atostogauja  blush2.gif

jus man pasakykit, kaip vystote nakčiai šiuo metu? su vilnonėm kelnėm ranka nekyla migdyt, vilnoniai įklotai negelbėja, nes po nakties tokiais kiekiais pavaro, kad neatlaiko, ir šiaip - viską pro šoną. vienintelė išeitis - ceratinis vystyklas, na arba vienkartinė sauskelnė. o gal sugalvojot ko nors gudresnio?

nakciai as visada ant sauskelnes maunu vilnones kelnytes su dvigubu klynuku(aisku trumpaklesnes) ir daugiau nieko, bet nepersyla, viskas ten ok as mus tongue.gif tikrai musu neapsaugotu vilnoniai iklotukai, nes ryte mergina, kai pasisioja (jei nespejam ant puodelio) tai pasisioja lotuliukas.gif

o del skalbimo, tai dabar labai daznai, kai silti orai, iskart su rankom isplaunu sauskelne ir padziaunu kieme, nebetaupau ju ax.gif labai faina, nes neuzsilaiko jokie kvapiukai thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
naudojam. na, daugumos dėmių neišima man, bet iš jų ir nesitikėjau. bet tiesa sakant nežinau, ar ne tas pats būtų skalbti išvis be jokių priemonių  blush2.gif

mes tai nakciai vienkartines dar naudojam blush2.gif
o del demiu- labai gerai saule isima thumbup.gif tas kakaliuku ir netgi koses atpiltos thumbup.gif uogu, gaila, schmoll.gif
Atsakyti
naudojam. na, daugumos dėmių neišima man, bet iš jų ir nesitikėjau. bet tiesa sakant nežinau, ar ne tas pats būtų skalbti išvis be jokių priemonių  blush2.gif

As irgi susigundziau juos pabandyt,bet kai baigsiu,tai daugiau nebepirksiu:demiu neisima,balti pagelsta(net saule ju neisbalina).Gal kokiem tamsiem,mazai suteptiem rubam ir tinka.Bet pas mus tokiu mazai cool.gif Man vienintelis privalumastas,kad jais plauti rubai buna minkstesni.Na neziurint i visas ekologijas ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 07 21, 09:39)
mes tai nakciai vienkartines dar naudojam  blush2.gif
o del demiu- labai gerai saule isima thumbup.gif  tas kakaliuku ir netgi koses atpiltos  thumbup.gif  uogu, gaila,  schmoll.gif

ir mes vienkartines nakciai naudojam. o kas diena naudojat daukartines, o nakti vienkartines, kaip veliau nuemet vienkartines? idomu kaip cia reiks, ar kai visai jau nedarys i pampi, ar kada g.gif ir i lauka einam su vienkartinem, bet nenoriu kazkaip as... doh.gif
o kaip saule? pakabini demiuota ruba ant saules, ir paskui paimi skalbt.
man muilo riesutai ner taip blogai, visai ir kvapas yra, ir siaip isima palyginus. aisku, plemiuotu neskalbiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 07 21, 16:26)
ir mes vienkartines nakciai naudojam. o kas diena naudojat daukartines, o nakti vienkartines, kaip veliau nuemet vienkartines? idomu kaip cia reiks, ar kai visai jau nedarys i pampi, ar kada  g.gif ir i lauka einam su vienkartinem, bet nenoriu kazkaip as...  doh.gif

mes taip iki 4 mėn. gyvnom. paskui vieną kartą tiesiog uždėjau nakčiai daugkartinės - nieko baisaus nenutiko - taip toliu ir gyvenam iki šiol. tas pats ir į lauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 21 liepos 2010 - 16:30
teisingai mirksiukas.gif viena karta paimi ir uzdedi daugkartine nakciai... ir jokio skirtumo maziukui tongue.gif , jei keliasi valgyt, tai patikrinkit kas ten pas ji dedasi... mano panele jau nuo 6 men po 12 val ismiega su ta pacia sauskelne, nors kartais jau ten grezti galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 07 21, 19:58)
viena karta paimi ir uzdedi daugkartine nakciai... ir jokio skirtumo maziukui tongue.gif

nu maniskis labai jautrus doh.gif jei ilgiau nepakeiciu, is kart sakes - viska isberia, jam nemlonu, jis pas mus megejas be nieko but doh.gif tai kai bandziau nakti,. tai reiktu keist, mes nakti nekeiciam tik miegam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 07 21, 19:44)
nu maniskis labai jautrus  doh.gif jei ilgiau nepakeiciu, is kart sakes - viska isberia, jam nemlonu, jis pas mus megejas be nieko but  doh.gif tai kai bandziau nakti,. tai reiktu keist, mes nakti nekeiciam tik miegam  doh.gif

aš irgi to bijojau, bet naktį beveik nesisioja, pasisioja paryčiais, bet už visą naktį doh.gif ką ten grežt, neši ir varva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 07 21, 17:26)
ir mes vienkartines nakciai naudojam. o kas diena naudojat daukartines, o nakti vienkartines, kaip veliau nuemet vienkartines? idomu kaip cia reiks, ar kai visai jau nedarys i pampi, ar kada  g.gif ir i lauka einam su vienkartinem, bet nenoriu kazkaip as...  doh.gif
o kaip saule? pakabini demiuota ruba ant saules, ir paskui paimi skalbt.
man muilo riesutai ner taip blogai, visai ir kvapas yra, ir siaip isima palyginus. aisku, plemiuotu neskalbiu  mirksiukas.gif

diena i lauka tai tik su daugkartinem- taigi taip karsta doh.gif
su tuo balinimu ant saules, tai netycia atradau- tiesiog neissiskalbe demes, padzioviau taip, kad butu ant saules ir demiu neliko thumbup.gif tai ir dabar per daug nepergyvenu del demiu- isbalina bedziovinant thumbup.gif Manau, ir isdezinfekuoja
Nakti ant daukartiniu pereisim, manau, tada, kai su puoduku daugiau susidraugausim... dabar dar tik bandom, bet daznai pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hela77: 21 liepos 2010 - 22:32