Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

QUOTE(gitulia @ 2010 09 29, 20:49)
Na va, gavau as savo medziagas, galesiu pradet siut. Labiausiai patiko vilna. Labai idomiai atrodo, tampri tokia, is pradziu net neitariau, kad tai vilna  biggrin.gif

Veitina, gal jau isbandei ta storaja vilna. Kaip sekesi siuti?
As vis del dydzio abejoju  g.gif  Pagal ta mazesne iskarpa (ne pacia didziausia, o vienu numeriu mazesne) bandziau is fliso siuti, tai savo uzpakaliuko i kelnytes neikisom. Kazin kaip su vilna, ji tampri labai, nepalyginsi su flisu, gal tiks. O jei pamazinsiu, bus medziagos gaila  doh.gif Patark, ka daryti  biggrin.gif  O gal gali savo lelytes pilvuko ir kojytes apimti pamatuot  ax.gif

Vis nerandu laiko storajai vilnai doh.gif jau sukirpau leliukinius dydzius, bet kadangi skubiai nereikia, tai vis atidelioju ir siuvu skubesnius tongue.gif o kelnytes is plonos vilnos net pasitampe truputi...

del pamatavimo, tai galesiu pamatuot, bet tik rytoj, nes dabar ta velniukste jau paguldyta liuliuko...
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 09 29, 11:09)
Sveikos smile.gif kazko cia labai tylu g.gif Kaip sekasi siuti? gal jau pasiuvot kuri? smile.gif

aš pasiuvau iš storos vilnos kelnytes. sugeriamumu tikrai esu sužavėta rolleyes.gif nežinau kas turi nutikti, kad praleistų ax.gif o va kelnytes pasiuvau perdideles (perplačias), nes siuvau didžiausią dydį. vat tik kad ir plačios jos, bet ant užpakaliuko vistiek neužsitempia (sauskelnės kraštelis viršuje lieka nepridengtas) g.gif ar čia dėl to kad per juosmenį gumos neįdėjau (nes šiaip tai juosmuo platus gavosi), ar dėl to kad reiktų apskritai aukštesnį užpakalį iškirpt, ar dėl to kad vilna pasivėlė savaime (bet gal neturėtų, dar net neskalbiau, tik nešiojom) g.gif

pasiuvau ir bambuko veliuro sauskelnytes ax.gif tai jas visada nešioju su savim ir jei kas paklausia kodėl mes vienkartiniu nenaudojam - kišu pačiupinėt biggrin.gif švelnuuumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 09 30, 14:38)
pasiuvau ir bambuko veliuro sauskelnytes  ax.gif tai jas visada nešioju su savim ir jei kas paklausia kodėl mes vienkartiniu nenaudojam - kišu pačiupinėt  biggrin.gif švelnuuumas rolleyes.gif

Šaunuolė smile.gif Reikia agituoti mamas, kad stengtųsi dėl savo vaikų sveikatos smile.gif
Aš įsigijau tas sauskelnes iš poliuretano, tai kam pasakau, kažkodėl kreivai žiūri.. doh.gif Gal ir ne pats geriausias variantas, tačiau mano kišenei įkandamas blush2.gif (nes siūti taip ir nepasiūčiau niekada) Na, bet kol pati jas tik mėginu - kol įsitikinsiu, kad jos mums tikrai tinka - tai labai ir neagituoju kitų, nes kolkas neturiu tvirtos nuomonės. Šiaip stabdo agituoti tai, kad nežinau kaip jos ar tiks mano mažiukui, nuo vienkartinių šiek tiek šikniukas pašuto, uždėjus šitas PUL sauskelnes, šutimas nepadidėjo, bet ir sakyčiau, kad ir nelabai nesumažėjo.. O šiaip visa kita man labai patinka thumbup.gif Į kišenę dedu vystyklinės marlės sulanksčiusi. Aš jas įsivaizdavau kiek kietesnes.
Tiesa, pirkau jas be iklotėlių, o iklotėlius gavau dovanų, nuo pardavinėjančios mamos. Tik kaip įsivaizduoju tai ne flisas.. g.gif Nes jei sauskelnių viduje yra flisas - tai tada iklotėliai tikrai ne fliso, jie labiau panašūs į tą vadinama "peliuko" ar kaip kiti vadina "meškiuko" medžiagytę.
Dar galiu tokį kaip "ale minusą" pasakyti - įdėjus marlę į vidų - vaiko šikniukas atrodo kaip teletabio - didelis doh.gif Nors man jis vistiek labai gražiai atrodo smile.gif Man tai tikrai nemaišo smile.gif
Va kaip atrodo ant modeliuko smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-u-r-a-t-e: 30 rugsėjo 2010 - 15:15
QUOTE(xena @ 2010 09 30, 14:38)
aš pasiuvau iš storos vilnos kelnytes. sugeriamumu tikrai esu sužavėta  rolleyes.gif nežinau kas turi nutikti, kad praleistų ax.gif   o va kelnytes pasiuvau perdideles (perplačias), nes siuvau didžiausią dydį. vat tik kad ir plačios jos, bet ant užpakaliuko vistiek neužsitempia (sauskelnės kraštelis viršuje lieka nepridengtas)  g.gif ar čia dėl to kad per juosmenį gumos neįdėjau (nes šiaip tai juosmuo platus gavosi), ar dėl to kad reiktų apskritai aukštesnį užpakalį iškirpt, ar dėl to kad vilna pasivėlė savaime (bet gal neturėtų, dar net neskalbiau, tik nešiojom)  g.gif

pasiuvau ir bambuko veliuro sauskelnytes  ax.gif tai jas visada nešioju su savim ir jei kas paklausia kodėl mes vienkartiniu nenaudojam - kišu pačiupinėt  biggrin.gif švelnuuumas  rolleyes.gif

o vilnonem kelnytem klynuka dviguba darei, ar vienguba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veitina: 30 rugsėjo 2010 - 15:35
QUOTE(veitina @ 2010 09 30, 15:34)
o vilnonem kelnytem klynuka dviguba darei, ar vienguba?

dvigubą
Atsakyti
xena, gal gali foto padaryt ant modeliuko? ax.gif
Pries siudama velei ar ne? Kokio dydzio tavo vaikelis?
Kaip supratau jums noretusi siek tiek aukstesnio juosmens? Katra dali ilginti pries siunant - pacia iskarpa taisytumet ar juosmeniuka platesni kirptumet? g.gif
va kiek klausimu kyla. Kol dar nesukirpau norisi issiaiskint viska, kad nesugadinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 09 30, 16:13)
xena, gal gali foto padaryt ant modeliuko?  ax.gif
Pries siudama velei ar ne? Kokio dydzio tavo vaikelis?
Kaip supratau jums noretusi siek tiek aukstesnio juosmens? Katra dali ilginti pries siunant - pacia iskarpa taisytumet ar juosmeniuka platesni kirptumet?  g.gif
va kiek klausimu kyla. Kol dar nesukirpau norisi issiaiskint viska, kad nesugadinciau  biggrin.gif

tuoj pabandysiu nufotkint ir įkelsiu.
nevėliau, mano vaikelis 10 kg, 74 cm. juosmens norisi tirai aukštesnio, kitas kelnytes bandysiu siuti per dydį mažesnes, bet pagrindinės iškarpos juosmenį gale paaukštinsiu 3 cm, ir dar dvigubo pločio juosmens gumytę bandysiu įsiuti. jaučiu gausis iki pažtų blush2.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 30 rugsėjo 2010 - 17:14
Oi kaip aciu uz vaizdine ir kitokia patirti thumbup.gif
Dabar jau tikrai zinau, kad nesiusiu paciu didziausiu, ir pasinaudojusi tavo patirtimi paaukstinsiu liemeni.
O sitas dabar galetum pavelti, pamazetu ir geriau apsitemptu, tik va ir juosmuo ko gero sutrumpes. Gal prakirpus skylute guma ir dabar ne velu ivert butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 09 30, 18:06)
Oi kaip aciu uz vaizdine ir kitokia patirti  thumbup.gif
Dabar jau tikrai zinau, kad nesiusiu paciu didziausiu, ir pasinaudojusi tavo patirtimi paaukstinsiu liemeni.
O sitas dabar galetum pavelti, pamazetu ir geriau apsitemptu, tik va ir juosmuo ko gero sutrumpes. Gal prakirpus skylute guma ir dabar ne velu ivert butu  g.gif

gumytę jau šiandien įvėriau, tai ir patogiau ir gražiau. bet kelnės nuo to nepailgėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, paaiskejo, kad mano fotoaparatas sugadintas ir brangiai kainuoja taisymas, geriau nauja pirkt. verysad.gif
negaliu foto normaliu ideti, o labai noreciau.
Pabandziau aprisama vystykla is trikotazo pasiuti - man patiko, net geriau isejo nei is flaneles, na bet kadangi medziageles atraizas gaunu nemokamai, tai grozio neperdaugiausiai - tiesiog paprastas pilkas trikotazinis balta gumyte kantuotas aprisamas vystyklas.
Dar perkonstravau imse vimse flanelines sauskelnes, ar vystyklus, kaip cia juos pavadinti, nes jie mane sugunde del kainos, o kai isbandem doh.gif doh.gif doh.gif vargo vakariene, nes jie neturi uzsegimo, o flaneles su snapy irgi nesusegsi normaliai, be to ir gumyciu nugaroje nebuvo isiuta, o perkonstruoti pavyko pakankamai sauniai
blush2.gif blush2.gif blush2.gif prisigyriau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
dar gal kam patiks ideja (kam sunkiau sekasi siuti) - perfold vystyklus perdaryti - as isiuvu lipdukus arba spaudes idedu ir jei labai norisi dar galima gumyte nugaroje prisiuti, bet gal tada jau tas pats kas sauskelnes pasiuti. Nors, kai net ir ekomamoje tie perfoldai po 5-6 lt (deja nefrotiniai, ir man nesiseke ju susegti snapy), perkonstruoti uzsegima i zymiai patogesni nera labai brangu, o tada jau kaip pilnaverte sauskelne iseina - su patogiu uzsegimu, ir labai pigiai.
Ech kaip viska noretusi iliustruoti vaizdine medziaga, turbut reikes fotoaparata skolintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 01 spalio 2010 - 09:20
as siuvaus vystyklikus pagal si puslapiuka.Nu gi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Paprasta ir genialu wub.gif
APRISAMI VYSTYKLAI
Atsakyti