Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

QUOTE(xena @ 2010 10 14, 10:49)

Juraciuxxx, man idomu ne kaip prisiut o kokie privalumai tų įsiuvų?

privalumas tas, kad kakiukai nebyres ir nebegs blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 10 14, 11:32)
privalumas tas, kad kakiukai nebyres ir nebegs  blush2.gif  ax.gif

dėl kakučių sutinku, tikrai geriau sulaiko, ypač, kai vaikutis skystai kakoja, bet turiu ir vieną minusą atradus smile.gif
Būdama su daukartinėm saauskelnėm, mano mergaitė visad apsisiusiojus būna šlapia priekyje, kaip berniukas, užpakalis visada lieka sausas smile.gif Taip yra todėl, kad šlapimas susigeria iš karto ten, kur ir išsiskiria. O tokios sauskelnės su įsiuvais prie šlaunyčių padaro daugiau vietos tarp kojų, medžiaga nebūna labai prisispaudus prie kūnelio, todėl, kai sysioja, sysius nuteka link nugaros ir labiau užpakaliukas parausta (plius šlapios sauskelnės iš nugaros). Bet čia tik mano patirtis, gal kitų mergaitės būna šlapiais užpakaliukais biggrin.gif Nepaisant to, mane vis tiek vilioja kelnytės su tokiais įsiūvais, planuoju pamėgint kada pasisiūt, tik kažkaip patobulint, kad mano pupai labiau tiktų smile.gif
Atsakyti
man su isiuvais kisenine daug lengviau pasiuti naudojant kantavimo gumyte, valanda gera trunka, be to apkantavus guma niekada neverzia ir nespaudzia isiuvas, nors apgula kojytes gerai, taip kaip kieta tampri guma kuri man dar ir susiraito kiseninese sauskelnese nes ten plonas audinio sluoksniukas naudojamas. Plius vieno mano siuvamo tipo sauskelnes su isiuvais tinka nuo gimimo uzlenkus prieki iki kol reikia naudoti - taigi man tai irgi pliusas, na mano berniukas augo (ir dar vienas gims), praktikos kaip ten mergytem buna - neturiu....bet mano berno uzpakalis irgi slapdavo su bet kokiom sauskelnem jeigu ilgiau laikydavau, nes daugiau prisiusiodavo ir tada visa dregme gerdavosi tolyn uzpakalio link, arba kai sisiukas budavo galingas labai arba kai per plonas sluoksnis.... g.gif
Papildyta:
P.S.
man kisenines labiau patinka ne vien del dziuvimo greicio...man patinka jas delioti, viska susikimsti i vidu, paruosti naudojimui.....ir aisku man jas labai lengva pasiuti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 14 spalio 2010 - 11:47
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 14, 09:13)
Gitulia, kokios fainos megztos kelnytės  thumbup.gif  ir siūlai labai malonūs akiai.
Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi,  papildomo klyniuko neprireikė.
user posted image
user posted image

o tokias mezgiau savo naujagimei, jau senokai į jas nebetelpa. čia klyniuką truputį platinau
user posted image
Papildyta:
Xena, labai gera nuoroda, kur ilgaklešnės iš megztinio, reikės kada pasibandyt  4u.gif
Tiesa, sveikinu, šaunuolė, kad vesi paskaitas mamytėms, taip ir toliau  thumbup.gif

thumbup.gif aciu uz vaizdine medziaga
mano rastas kaip kojines toks tankus, kai pradejau megzt maniau, kad tankus turetu geriau laikyti sysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 10 14, 14:47)
thumbup.gif aciu uz vaizdine medziaga
mano rastas kaip kojines toks tankus, kai pradejau megzt maniau, kad tankus turetu geriau laikyti sysiu  blush2.gif

taip ir yra, kuo tankesnis audinys/mezginys, tuo geriau laiko smile.gif labai gerai, kad tankiai mezgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 14, 09:13)
Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi,  papildomo klyniuko neprireikė.
user posted image

Grazios ir taviskes kelnytes, labai fainai sueina spalvoti ratukai biggrin.gif
Leliukui gerai, o vaikstanciam tupinejanciam jauciu vis tiek reiktu klyniuko imegzt, del visa ko, kad vietos daugiau butu biggrin.gif

Man labiausiai patinka megztu kelnyciu savikaina - 12 lt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 14 spalio 2010 - 14:55
gruodinuke, kokios mielos kelnytės wub.gif

juračiux, tavo sauskelnės labai gražios ax.gif
aš neturiu tiek daug vienodo "fasono" blush2.gif

ačiū už pasidalinimą apie įsiuvas. visgi nebandysiu jų - nes kakutis pas mus neprabėga, o ir aš nemėgstu kai įklotai tabaloja.

beje, pašilaičių maximoje vėl mačiau bambukinių rankšluosčių (60 % bambuko, 40 % medvilnės). 130x90 kainuoja 20 lt. nusipirkau ir vėl galvoju - ar įklotams sukarpyt, ar visgi šluostytis lotuliukas.gif nes labai švelnus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 10 14, 23:51)
beje, pašilaičių maximoje vėl mačiau bambukinių rankšluosčių (60 % bambuko, 40 % medvilnės). 130x90 kainuoja 20 lt. nusipirkau ir vėl galvoju - ar įklotams sukarpyt, ar visgi šluostytis  lotuliukas.gif nes labai švelnus  rolleyes.gif

panos o Kaune kurioje nors maximoje matete kas tokiu su akcija bambukiniu ranksluosciu???
P.S.
o dabar akcija maximoje patalynei...hm...pledai ieina kazin i patalyne???
nes as uzmacius pledus 50 proc bambukas ir 50 medvilne, 1,3x2m...
audinys panasus i sintetini flysa is paziuros kai ciupineji, su nuolaida labai pigiai gautusi
Atsakyti
O pašilaičių maximoje tai čia tame "trikampyje" prie senukų?
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 10 15, 09:41)
O pašilaičių maximoje tai čia tame "trikampyje" prie senukų?

taip antrame aukšte. prie nebalintos spalvos rankšluosčių žiūrėkit.
Atsakyti
oi kaip ačiū už info apie rankšluosčius, lėksiu vakare į kokią didesnę maximą paieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 15, 09:10)
o dabar akcija maximoje patalynei...hm...pledai ieina kazin i patalyne???
nes as uzmacius pledus 50 proc bambukas ir 50 medvilne, 1,3x2m...
audinys panasus i sintetini flysa is paziuros kai ciupineji, su nuolaida labai pigiai gautusi

nu faina sedziu visa laiminga, tikrai tiem pledam akcija, kainavo su nuolaida 30 lt, kaip sakiau toks dydis ir sudetis thumbup.gif
o jau leksiu siuti lotuliukas.gif
Atsakyti