Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

QUOTE(laumzirga @ 2010 05 03, 00:08)
aš žadu siūtis, laukiu kol parsisiųs mano medžiagėlės.

labai noresiu paziuret kaip gavosi g.gif
o ne jau lt nera tu sintetiniu medziagu ? g.gif
fainos labai, Tomy...
o visai jau sunaudojot sauskelnes? g.gif mum taip virsutiniu reiktu neperslapamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 05 08, 13:56)
labai noresiu paziuret kaip gavosi  g.gif
o ne jau lt nera tu sintetiniu medziagu ?  g.gif
fainos labai, Tomy...
o visai jau sunaudojot sauskelnes?  g.gif mum taip virsutiniu reiktu neperslapamu  ax.gif

Aš turiu dvejas vilnones, tos tai ilgai naudojasi ir neišaugo jų da. Naudojam.
Aj dar turiu is ekomamos tas sintetines, nenaudojau dabar, bet manau kad dabar reikes gal sode patogiau paleisti po zole, nesipurvina ir tegu laksto taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 08 gegužės 2010 - 14:03
O jau grazuva kokia bigsmile.gif thumbup.gif Kaip graziai knopkytes atitiko thumbup.gif
O ka i vidu siuvi ir kiek sluoksniu?
As pasisiuvau dabar su 6 ranksluoscio sluoksniais, tai net sunku sulenkt lotuliukas.gif gavosi nepersaunamos kelnytes smile.gif Dar neisbandziau, paziuresim kaip nesiosis mano sysiotojai rolleyes.gif

QUOTE(Tomy @ 2010 05 08, 13:53)
Labas, seniai buvau užsukus, bo atostogų protui bišk buvau davus smile.gif

Kažkada žadėjau parodyti kaip su spaudėm sauskelnės man gavos, tai va įdedu, ką tik iškepiau (nes mano mažutei mergaitei jau reikia kito dydžio, tai dabar turiu vėl partiją pasiūt, o senosiosm jau ate ate į laužiuką smile.gif )

Tai va kas gavos:
user posted image

Atsakyti
Laumžirga, tai už spaudes Tau ačiū ir už visą tą DYDELĮ priedą. TIkrai nereikėjo, labai ačiū. Ir litai liko, kaip dabar daryt? Atsiųst tau kažkaip.

O dėl sluoksnių, tai ten flanelės kokie 7, ale nepralindo - ėmiausi gudrybės ir spaudė yra tik per 2 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 09 gegužės 2010 - 09:03
Jo, per visus nepralenda, as irgi ikaliau kol dar nebuvo viskas susiuta

QUOTE(Tomy @ 2010 05 09, 08:50)
Laumžirga, tai už spaudes Tau ačiū ir už visą tą DYDELĮ priedą. TIkrai nereikėjo, labai ačiū. Ir litai liko, kaip dabar daryt? Atsiųst tau kažkaip.

O dėl sluoksnių, tai ten flanelės kokie 7, ale nepralindo - ėmiausi gudrybės ir spaudė yra tik per 2 smile.gif

Atsakyti
gal zinot kur Kaune ir uz kiek kala spaudes?
arba gal kuri mamyte uz mokesti ta galetu padaryt? ax.gif
paskaiciavau, kad pirkti ta aparata del keliu sauskelniu, neapsimoka... g.gif
laukiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va kokia gera tema radau smile.gif O sakykit, pagal pirma nuoroda kaip issidesto sluoksniai ranksluostis ranksluostis po to 4 sluoksniai flaneles?
Atsakyti

! 
8. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Atsakyti
QUOTE(janone @ 2010 05 26, 11:19)
Na va kokia gera tema radau smile.gif O sakykit, pagal pirma nuoroda kaip issidesto sluoksniai ranksluostis ranksluostis po to 4 sluoksniai flaneles?

Man atrodo, kad rankšluosčiai išvis yra stačiakampio formos, tad jis negali būti pacios sauskelnės pagrindas.
Kuo labiau domiuosi, tuo mane labiau žavi kišeninės sauskelnės iš poros sluoksnių storesnės medžiagos, ir įdėdamo pageidaujamo storio ir sluoksnių ikloto.

Papildyta:
QUOTE(Tomy @ 2010 05 08, 14:53)
Kažkada žadėjau parodyti kaip su spaudėm sauskelnės man gavos, tai va įdedu, ką tik iškepiau (nes mano mažutei mergaitei jau reikia kito dydžio, tai dabar turiu vėl partiją pasiūt, o senosiosm jau ate ate į laužiuką smile.gif )

Tai va kas gavos:
user posted image

Norėjau paklausti, o čia gal tos mano mylimos kišeninės sauskelnės? wub.gif Ar kokios?
Atsakyti
O man kišeninės labai nepraktiškos atrodo. Nes laiko daug suvalgo kol sukiši į tas kišenes blush2.gif Geriausia su prisiūtais arba ne įklotukais.
Prisiūti, tai iš vis tinginių sauskelnės. panaudojai - į kibirą; vakare - į skalbiankę ir ant virvės; ryte -į stalčių ir ant užpakalio. Nereik nieko dėliot, kaišiot, segiot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2010 05 26, 12:28)
O man kišeninės labai nepraktiškos atrodo. Nes laiko daug suvalgo kol sukiši į tas kišenes  blush2.gif Geriausia su prisiūtais arba ne įklotukais.
Prisiūti, tai iš vis tinginių sauskelnės. panaudojai - į kibirą; vakare - į skalbiankę ir ant virvės; ryte -į stalčių ir ant užpakalio. Nereik nieko dėliot, kaišiot, segiot rolleyes.gif

Na, tiesa pasakius negaliu nei patvirtinti, nei paneigti tavo atsakymo g.gif smile.gif
Tiesiog, bent jau man susidarė toks įspūdis, kad būtent kisšeninės patogesnės dėl to, kad greičiau džiūna.
Be to išdžiūna, sukaišai tuos papildomus norimus sluoksnius ir lygiai taip pat pasidedi į stalčių. Juk įklotukus galima pasisiūti, kad nereiktų kokių palučių lankstyti ir patogiau būtų įdėti. g.gif
Na, kadangi iš manęs netikusi siuvėja, be to dar ir vaikutis pilvelyje, tai net ir nežinau kokį varintą pasirinkti. Pradžioje vistiek kol mažiukas bus mėginsiu į trikampiukus vystyti, jei noras "neatšoks", biški paaugusiam tikrai siūsiu sauskelnes. Tik žiūriu, kadk kuo toliau tuo sunkiau išsirinkti kokias jas siūti smile.gif
Gal dėl to kai baigėsi senoji tema ir sukūriau šią, kad merginos toliau dalintųsi patirtimi.
Tarkim siųti sauskelnes pagal pirmą temoje esančią nuorodą.. g.gif Na, nežinau ar tikrai pats geriausias variantas. Nors šiaip nuoroda tikrai labai gera, nes man tokiai "siuvėjai" tikrai naudinga buvo, nes kitu atveju net neissivaiduočiau nuo ko pradėti.
Atsakyti
va va, kuo labiau gilinuosi, tuo labiau neaisku sad.gif visgi atrodo tie ranksluosciai turi buti viduje.... tada gaunasi taip, kad flanele flanele, ranksluostis dvigubas ir vel dviguba flanele . ar ne taip?
Atsakyti