Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(vdapr @ 2010 03 18, 11:33)
Aciu... tik gal per kailinius nematyt mano kg  lotuliukas.gif

Nu pabandysiu parasyt apie gimimo diena:

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
visoms labas vakaras smile.gif

na ir lėlyčių pas mus pabyrėjo. aš jau nesusigaudau, pasimečiau tarp tokios gausybės tik spėju naujienas skaityti wub.gif

beje, paskutiniu metu depresuoju. sunku kažkaip. kartais visai nesuvokiu, kuris čia mano gyvenimas tikras. ar tas kuris buvo IKI, ar tas kuris dabar doh.gif . naršiau po savo mobilųjį ir suradau Markučio nuotraukėlių, apie kurias ir pamiršusi buvau, broliukas dar prifotografavęs. kaip tik paskutinės dienos kai buvome kartu. lyg tyčia... dar ir prifilmuota. pasukau galvą, ir pamačiau savo atvaizdą veidrodyje doh.gif . neįsivaizdavau, kaip pati atrodau, skausmo perkreiptu veidu. dabar jau žinau...

MB vakar į komandiruotę išvažiavo dviem savaitėm. taip nejauku namuose. niekad mūsų tiek mažai nebuvo. net sudrebu, kai į duris kas paskambina. o užmigau su įjungta šviesa ir televizoriumi. žodžiu, kaip mano krikšto mama sakydavo, "sudie, razumėli". gal ir būtų juokinga, jei nebūtų liūdna...
Atsakyti
Labukas 4u.gif

na ir as jungiuos i ta liudinciu bureli,jau senai taip bebuvo,siandien kapeliuose taip sukilo ryskus atsiminimai verysad.gif ,akys asaru priipylde ir tas begalinis ilgesio jausmas,na ir namuose ant sienos daug nuotraukyciu,o is ju taip graziai angelelis ziuri cray.gif ,tik va prie MB verkti nesinori,paslapcia nubraukiau kelias asaras ir tvardausi ,geriau kai nemato tu asaru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 03 18, 14:42)
O tai tau irgi CP darys????? unsure.gif
Oi kaip pabiro ir pabirs mazuleliu musu skyreli wub.gif  Nera nieko dziaugsmingiau thumbup.gif

na mano pirmasis buvo cp, tai jau šiokia tokia indikacija. Esu pasimetusi, bijau, gydytoja rekomenduoja cp. Turėsiu vizitą pas ją už savaitės, tai gal jau konkrečiau susidėliosiu savo planą. Nors žinot, kaip su tais planais kartais būna... g.gif Na bet dabar Tinos mažutės laukiam nesulaukiam, kaip greitai jau... wub.gif

kartais man net nesmagu rašyti apie save, nes nesinori dar labiau liūdinti mamyčių, kurias kamuoja ilgesys. Ir pačiai man ne visada būdavo lengva skaityti apie kitų džiaugsmelius, užsimezgusius, gimstančius kūdikėlius. Ilgai truko, kol atėjo šiokia tokia ramybė į dūšią.

Laikykimės, mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 03 18, 20:46)
Labukas 4u.gif

na ir as jungiuos i ta liudinciu bureli,jau senai taip bebuvo,siandien kapeliuose taip sukilo ryskus atsiminimai  verysad.gif ,akys asaru priipylde ir tas begalinis ilgesio jausmas,na ir namuose ant sienos daug nuotraukyciu,o is ju taip graziai angelelis ziuri cray.gif ,tik va prie MB verkti nesinori,paslapcia nubraukiau kelias asaras ir tvardausi ,geriau kai nemato tu asaru verysad.gif

renciuk, kaip tavo pilvukas auga? bek greiciau is to liudinciu burelio del savo stebuklelio, jam tiktai nereik mamuko prastu nuotaiku 4u.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2010 03 18, 21:33)
na mano pirmasis buvo cp, tai jau šiokia tokia indikacija. Esu pasimetusi, bijau, gydytoja rekomenduoja cp. Turėsiu vizitą pas ją už savaitės, tai gal jau konkrečiau susidėliosiu savo planą. Nors žinot, kaip su tais planais kartais būna... g.gif Na bet dabar Tinos mažutės laukiam nesulaukiam, kaip greitai jau...  wub.gif
kartais man net nesmagu rašyti apie save, nes nesinori dar labiau liūdinti mamyčių, kurias kamuoja ilgesys. Ir pačiai man ne visada būdavo lengva skaityti apie kitų džiaugsmelius, užsimezgusius, gimstančius kūdikėlius. Ilgai truko, kol atėjo šiokia tokia ramybė į dūšią.

Laikykimės, mamukai  4u.gif

Ir tau jau nedaug liko  wub.gif

Del nestukiu- leliuku ir liudesiuko del kitu laimes - tai man yra taip - kai kazkur kazkas pasako, kad va pagimde ar laukiasi tai suspaudzia sirdele, sukyla jausmai, akyse asaros ir pan. bet siam skyreli tokias naujienas labai su dziaugsmu priimu, kazkaip mielai ramu patampa "ant dusios", gal del to kad suteikia vilties, kad pagalvoju kad va... gal ir man taip bus ir as dziaugsios... juk joms pavyko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 18 kovo 2010 - 20:52
QUOTE(*Aniri* @ 2010 03 18, 20:49)
bet siam skyreli tokias naujienas labai su dziaugsmu priimu

tikrai kad taip. ir pasiguosti čia gali bet kada. tik kartais nesinori nestuke.gif liūdinti, sukelti liūdnų nuotaikų. už visas kumščius laikau, kad tik viskas gerai, kad tik džiaugsmas lankytų wub.gif . ir vaikučiai mūsų skyrelyje brangesni už pačius brangiausius
Atsakyti
Labas vakarėlis.

vdapr- nu kaip gražiai aprašiai mažylės gimimą wub.gif
lūdesiukams 4u.gif .
nestuke.gif stiprybės ir sveikatėlės 4u.gif .
kaži ko širdis sako kad tuoj vėl sužinosim apie naują nestuke.gif ? kad tik tai pasitvirtintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 18, 21:55)
tikrai kad taip. ir pasiguosti čia gali bet kada. tik kartais nesinori  nestuke.gif  liūdinti, sukelti liūdnų nuotaikų. už visas kumščius laikau, kad tik viskas gerai, kad tik džiaugsmas lankytų wub.gif . ir vaikučiai mūsų skyrelyje brangesni už pačius brangiausius

Cia tai tikra tiesa

QUOTE(kristulee @ 2010 03 18, 21:56)
Labas vakarėlis.

vdapr- nu kaip gražiai aprašiai mažylės gimimą wub.gif
lūdesiukams  4u.gif .
nestuke.gif stiprybės ir sveikatėlės 4u.gif .
kaži ko širdis sako kad tuoj vėl sužinosim apie naują  nestuke.gif ? kad tik tai pasitvirtintų smile.gif

kad tavo zodziai virstu realybe wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 18 kovo 2010 - 21:03
bet siam skyreli tokias naujienas labai su dziaugsmu priimu, kazkaip mielai ramu patampa "ant dusios", gal del to kad suteikia vilties, kad pagalvoju kad va... gal ir man taip bus ir as dziaugsios... juk joms pavyko  wub.gif

as irgi taip pagalvoju dziaugdamasi, jei kitoms pavyko, pavyks ir man, ir as kazkada dziaugsiuosi savo stebukleliu wub.gif
Atsakyti
aišku mergaitės kad pavyks, net kitaip nė negalvokit...Aš visai net neplanavau ir še tau kad nori... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 03 18, 22:21)
aišku mergaitės kad pavyks, net kitaip nė negalvokit...Aš visai net neplanavau ir še tau kad nori... ax.gif

wub.gif va del tokiu ziniu ir smagiausia, tokios zinios neleidzia isprotet, nors, kaip viena is musu mamyciu yra pasakiusi, kad mes visos truputuka "isprotejusios". tai va sitokios jusu nestuke.gif ir susilaukusiu leliuku zinios stumteli siek tiek is tos nevilties.
Atsakyti
renciuk, kaip tavo pilvukas auga?

po biskuti augam ax.gif ,tik kad vis tokio nerimo atsiranda,uzeina pradeda sonus skaudeti,db toks metas kad uzejo persileidimo baime,nu vienu zodziu vis kas nors netaip,na bet reikia tiketis pacio geriausio wub.gif
Atsakyti