Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

Carramele vyk tokias mintis salin... zinau, kad sunku... bus visokiu dar baimiu... bet reik tiket... ir bus gerai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu viena fotke ir as dar imeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 19, 20:25)
Niu viena fotke ir as dar imeciau  ax.gif

jetus kokia mažytė wub.gif ...o kodėl vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 03 19, 20:28)
jetus kokia mažytė wub.gif ...o kodėl vieną mirksiukas.gif

Kad kazkaip mazokai mes cia fotkinames.... g.gif
Atsakyti
carramele, bart gausi kaip priklauso nono.gif . ne laidot atiduos, o po 40 nėštumo savaitės įduos į glėbį ir lieps augint 4u.gif . mesk tas mintis į šoną.
varau leliukų žiūrėt.
labanakt
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as tylioji skaitytoja pasidariau blush2.gif
carramele tikrai bart gausi,kad ne tokiu minciu nebutu,nusiteik tik geram 4u.gif
Tina kiek nedaug teliko ax.gif wub.gif
VJ kokios fainuoles tavo merginos bigsmile.gif
Vadpr o jau tavo mazyle wub.gif jetus man atrodo mano tokios mazytes ne nebuvo,nors pagal svoriuka beveik kilu mazesnes gime ax.gif
ir as parodziau savo pupas,jau beveik pusmetukes smile.gif kaip greit tas laikas bega ax.gif
Atsakyti
Mūsų skyrelio dvynukės - nerealios wub.gif . Norėčiau ir aš dviejų ievų biggrin.gif .

Ir Bicės pinčiukė kaip ūgtelėjus bigsmile.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 20, 08:25)
Mūsų skyrelio dvynukės - nerealios  wub.gif . Norėčiau ir aš dviejų ievų  biggrin.gif .

Ir Bicės pinčiukė kaip ūgtelėjus  bigsmile.gif  wub.gif .

labai grazi garbane Bices mergina wub.gif o kad maniskes mamos plaukus butu paveldeja wub.gif o dabar tiesus kaip stygos,visos i teveli smile.gif
Atsakyti
Niu jau vaikiuku fainums wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas. Šiandien tikrasis kalendorinis pavasaris- ir tikrai tai jaučiasi...ta saulutė už lango taip nuotaiką pakelia kad neklauskit.... bigsmile.gif Tik vat gaila kad šiandien juk darbo diena- tai ir tematau ją tik pro langą....
Tikiuosi kad su saulute ir mamytėms nutaikos pagerės,ko aišku širdingiausiai linkiu....
O aš labai džiaugiuosi - kad gal jau bus pasibaigęs ir ligų-gripų sezonas, tai gal nebeužsinešim.Labai bijojau tų baisių gripų, bet ačiū dievui taip rimtai ir nesirgom, dukra buvo trumpam atgriuvusi, bet palygint lengvai. O mažius va stipruolis mano tai šiemet ir nesirgo (tfu tfu tfu). Kai kalbam su savo gydytoja- tai vis sako čia tas mamos pienas vaiką tokių atspariu padarė...(taip jau juokingai gaunasi, nes kiek sutinkam tiek man tą kartoja, lyg aš pati nežinočiau...). Taigi mano maitinimas MP mažių iki 1,5m, kuris daugeliui laaabai žiauriai akis badė ir juoko sukėlė (net tai pačiai gydytojai) , labai suveikė gerąja prasme...Taigi linkiu ir mamoms visoms gero ir gausaus pienuko... Na taip ne į temą išsiplėčiau.. blush2.gif ..

O dėl foto tai ir aš kelios dienos anksčiau įsidėjau save..... blush2.gif kad nepamirštumėt kad ir aš tokia esu dar... biggrin.gif .nes vaikai mano jau dideli, tai ką jau prieš tuos mažuosius nebeprisimaivysim nei grožiu nei kuo kitu....

O carramelei nu nu nu, jokių blogų minčių kad nebūtų, viskas bus tik gerai. TAip turi būt. mirksiukas.gif

Girdėjot- dar vieną kūdikį atnešė į gyvybės langelį....Baisu, bet džiugu kad ne šiukšlynan. Vistik gal ir gerai tie gyvybės langeliai (nors aš skeptiškai į juosžiūrėjau) , vistik kai mamai stogas pavažiuoja jau geriau lai ten neša nei į konteinerį.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 19, 20:26)
prikroviau nuotraukų, eikit žiūrėkit  4u.gif

sveikos. nuejau ir as susipazinti su naujais leliukais smile.gif
VJ kokia jau didele Ieva, kaip greitai. grazios seses ir mama grazi.

Divejos urtyte labai grazuole lelia. irgi jau kokia paaugus. kai nematai, nedazani uzeinu, tai vis atrodo, tik neseniai gime. ir labai grazi ta nuotrauka kur 33 savaites.

Vdapr, maziausioji kolkas leliuke. labai grazute. Bet uztai pilvas paskutinem dienom, tai labai nemazas atrodo, sunku buvo jau tau.

Zydrutes fainuoles dukrytes. o ir vardai kokie tikri dvynukiski smile.gif

o bices amelija, tai jau visa didele panele.

paziurejau ir kitu nuotraukytes, bet kaikurios mamos ten jau metus nebuve. beveik kaip ir as smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2010 03 20, 11:34)

Girdėjot- dar vieną kūdikį atnešė į gyvybės langelį....Baisu, bet džiugu kad ne šiukšlynan. Vistik gal ir gerai tie gyvybės langeliai (nors aš skeptiškai į juosžiūrėjau) , vistik  kai mamai stogas pavažiuoja jau geriau lai ten neša nei į konteinerį.

jo va ka tik delfi paskaiciau. mums aisku sunkiai suvokiami tokie dalykai, kaip galima...bet tikriausiai ta moteris turejo tam kazkokiu priezasciu. ar nesigailes? nezinia. bet kaip tu sakai, jau geriau, nei i siukslyna.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 03 20, 11:50)
Zydrutes fainuoles dukrytes. o ir vardai kokie tikri dvynukiski smile.gif

va del tu musu dvynukisku vardu daug kas akis bado,ypac anyta nepatenkinta doh.gif ir zinau kodel,nes visiem anukam vardus rinko ji,o sitom mes patys issirinkom,neklausem jos nuomones ax.gif
Atsakyti