Galvojau,kad esu stipri.Aisku nepamirsiu kas nutiko,bet kad vel krisiu i gilia duobe,kaip pirmosiomis dienomis,negalvojau.
Jau senai verkiau.
Galvojau siandien i kapines nueiti,bet su prastom nuotaikom nenoriu.
Pasakykit jus man,snekat su savo vyrais kas nutiko?Prisimenat?
Maniskis nesneka,nenori.Skaudu jam.
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 15, 16:09)
...vakar Ieva užmigo perpietės, o aš pasirėmiau rankom ant palangės ir žiūrėjau žiūrėjau... priešais langą debesėlis matės...baltas, lengvas... žiūrėjau ir šypsojaus... atrodė, akd Ji ant to debesies sėdi... paskui dar vienas prisijungė...dar kitas...dar...ir dar... ir tada nejučiom ėmiau vardint mūsų angelų vardus ir priskirti juos debesėliams... čia Sandrynjos Mildutė, čia Rugsėjės Vytė, čia Jurgiukas Andrytės, čia Eglės Neringutė, čia vdapr Augustas, čia Markas, čia Nojus, Simas.... O šiandien dangus apsiniaukęs ir man Vaivutė nebemoja...
taip parašei, kad nieko pridurt nebelieka. Ir šviesu, ir liūdna...
Papildyta:
QUOTE(viki81 @ 2010 03 15, 22:33)
Mes kažkaip nebesišnekam, tik pačioj pradžio kartu išsiverkdavom. O ant kapelių nuvažiavę tiesiog reikšmingai patylim. Nebeklausiu nieko, nebenoriu vyro skaudint. Žinau, kad jis labai dėl to išgyveno ir tikriausiai tebeišgyvena.
mes nekalbam,nesiskaudinam,ant kapeliu patylim... uzdegam zvakele...
QUOTE(viki81 @ 2010 03 15, 21:33)
Kalbam, jei nekalbėtumėm- išprotėtumėm.
Pačioje pradžioje kalbėjomės LABAI LABAI daug, nes to reikėjo kad nepaklaiktume nuo skausmo, kad neišprotėtume, pasipasakodavome kiekvieną į galvą šovusią mintį, kiekvieną atplaukusį prisiminimą, tai buvo lyg minčių išlaisvinimo terapija, nes tas mintis palikus galvoje ten turbūt smegenys būtų užvirę. Tačiau su laiku tų kalbų natūraliai mažėja
Labas vakarelis
aciu uz namucius
Viki taip jau yra su tom duobem, kai islipi pirmus kartus vis tikiesi, kad jau nebeikrisi, bet ir vel krenti, tik po kurio laiko pripranti kristi, nebestebina nei ju daznumas, nei netiketumas, guodzia tik tai, kad islipti ismoksti ir eiti toliau...Sunkus dar tavo kritimai
O del kapelio lankymo... tai ta vieta, kur gali bet kokia save parodyti, kur nereikia kaukes detis, todel jei tik traukia nueik.
Mes su vyru nesisnekam, snekejomes labai pirmus du menesius, paskui kiekvienas savam kiaute: jis pasinere i rytu filosofija, as atradau sm. Nors kartais labai norisi pasikalbeti, nors kartais... bet kai tas pokalbis pradeda megztis, nebezinau ka pasakyti, zodziai uzstringa gerkleje...taip ir einu nezinodama ar ir jis i duobes krenta, itariu, kad ne, kitoks jis....bet skauda jam, ta irgi zinau, nes matau kaip Amelija saugo, matau jo baime prarasti....
aciu uz namucius

Viki taip jau yra su tom duobem, kai islipi pirmus kartus vis tikiesi, kad jau nebeikrisi, bet ir vel krenti, tik po kurio laiko pripranti kristi, nebestebina nei ju daznumas, nei netiketumas, guodzia tik tai, kad islipti ismoksti ir eiti toliau...Sunkus dar tavo kritimai
O del kapelio lankymo... tai ta vieta, kur gali bet kokia save parodyti, kur nereikia kaukes detis, todel jei tik traukia nueik.
Mes su vyru nesisnekam, snekejomes labai pirmus du menesius, paskui kiekvienas savam kiaute: jis pasinere i rytu filosofija, as atradau sm. Nors kartais labai norisi pasikalbeti, nors kartais... bet kai tas pokalbis pradeda megztis, nebezinau ka pasakyti, zodziai uzstringa gerkleje...taip ir einu nezinodama ar ir jis i duobes krenta, itariu, kad ne, kitoks jis....bet skauda jam, ta irgi zinau, nes matau kaip Amelija saugo, matau jo baime prarasti....
Vaivos juosta
...siandien Oslo padangeje nemaciau nei vieno angelo, dangus buvo zydras zydras, gal mano Sofija ant lietuvos debeselio siandien supuojasi....
Zvelsiuk,tikriausia sunkiau tas neuzdegtas zvakutes ant torto skaiciuoti....
Kepucia, degu ir as ta liudnaja zvake tavo angelui
....
Rense, nera cia zodziu, kurie pades pirmuju metu skausma uzglostyti...nera ir tokiu, kurie ateities vilti iziebtu, bet labai noriu tau palinketi tos vilties, kad ji tyliai be zodziu ateitu ir atejus pasiliktu
...vakar ilindau pasigrozeti Meldute
kartu ir kitas nuotraukeles perziurejau, sutojau ties besisypsancios Neringutes nuotrauka kai vyras paklause kas cia....nurijau gumula ir pralemenau ...angelas....tokiu besisypsanciu angelu tiek daug....
Mirkt uzsuk dazniau, cia ir isgyjusios nuo sm mamytes( nors as netikiu isgyjimu
)visada laukiamos
Egle, Sigute kaip jus laikotes? VIsai jusu nebesigirdi....

Zvelsiuk,tikriausia sunkiau tas neuzdegtas zvakutes ant torto skaiciuoti....
Kepucia, degu ir as ta liudnaja zvake tavo angelui

Rense, nera cia zodziu, kurie pades pirmuju metu skausma uzglostyti...nera ir tokiu, kurie ateities vilti iziebtu, bet labai noriu tau palinketi tos vilties, kad ji tyliai be zodziu ateitu ir atejus pasiliktu
...vakar ilindau pasigrozeti Meldute

kartu ir kitas nuotraukeles perziurejau, sutojau ties besisypsancios Neringutes nuotrauka kai vyras paklause kas cia....nurijau gumula ir pralemenau ...angelas....tokiu besisypsanciu angelu tiek daug....
Mirkt uzsuk dazniau, cia ir isgyjusios nuo sm mamytes( nors as netikiu isgyjimu

Egle, Sigute kaip jus laikotes? VIsai jusu nebesigirdi....
QUOTE(*ermita* @ 2010 03 15, 20:58)

Man seniau nebūdavo nė vieno savaitgalio, kad aš neverkčiau... darbo dienom kažkaip eidavau, versdavaus, bet pargrįžus - sėsdavau ir raudodavau...
Galvojau,kad esu stipri.Aisku nepamirsiu kas nutiko,bet kad vel krisiu i gilia duobe,kaip pirmosiomis dienomis,negalvojau.
Šnekėdavom daug. dabar mažiau. Tiesiog kartais maža smulkmena išveda kalbą apie Ją - vardas nugirstas, aktorė Mainelytė per tv pamatyta, vyro bendradarbių vaikai ( nes vienu metu laukėmės net trys )...
dėl duobių - gerai bicė rašė, - svarbu, kad moki išlipt. man buvę tokių laikotarpių, kai tupėjau toj duobė ir ne tik kad nesiruošiau lipt, bet dar ir dangtį ant viršaus užsidėjus buvau...
QUOTE(bicė @ 2010 03 15, 22:51)
....bet skauda jam, ta irgi zinau, nes matau kaip Amelija saugo, matau jo baime prarasti....
aš pastebiu vyro žvilgsnį į Vaivutės nuotrauką..... ką galvoja tada, nežinau... neklausiu, nes jei manęs užklaustų - pratrūkčiau vėl rauda...
beje, vakar internete radau vienos svetainės pavadinimą www.vaivosjuosta.lt. nepažiūrėjau kas ten.... sutapimas, aišku, bet mintys visai dienai sukosi apie Ją..
QUOTE(bicė @ 2010 03 15, 23:22)
* Vaivos juosta
...siandien Oslo padangeje nemaciau nei vieno angelo, dangus buvo zydras zydras, gal mano Sofija ant lietuvos debeselio siandien supuojasi....
** ...angelas....tokiu besisypsanciu angelu tiek daug....

** ...angelas....tokiu besisypsanciu angelu tiek daug....
*

mes ir beveik nekalbam ,sunku dar labai

visai nekalbam,matau kad jis nenori

pati seniai sėdžiu toj duobėj kaip VJ sakė net dangtį užsidėjus ir nežinau kada panorėsiu išlipt

Labas rytas.
o pas mus šiandien daug debesėlių, ir tikrai ageliukai ras kur prisėst
. žiūrėdavau ir aš į dangų, Matui labai patinka stebėt plaukiančius debesis. bet kad ant jų ir mūsų angeliukai gali suptis- nepagalvodavau. VJ- parašyk kokią knygelę su eilėm ir gražiom mintim.
mano ligoniukai šiandien žvalesni
, net man nuotaika kitokia. nėra nieko baisiau už sergančius vaikus, ir tuomet ištisai mane persekiojančią netekties baimę. Matas vakar skutosi "barzdą". tai iš lūpa tokia praskusta
.
o dėl vaikučių netekties tai kalbam su vyru gan dažnai. kiekvienas atskirai jaučiam kaltę, tad kai pasišnekam lyg ir geriau ant dūšios pasidaro. tik iki šiol jis nemėgsta mano ašarų.
na va ir vėl pripliurpiau
. ginkit mane lauk
.
geros dienos
o pas mus šiandien daug debesėlių, ir tikrai ageliukai ras kur prisėst

mano ligoniukai šiandien žvalesni

o dėl vaikučių netekties tai kalbam su vyru gan dažnai. kiekvienas atskirai jaučiam kaltę, tad kai pasišnekam lyg ir geriau ant dūšios pasidaro. tik iki šiol jis nemėgsta mano ašarų.
na va ir vėl pripliurpiau

geros dienos

QUOTE(Bona -pari @ 2010 03 16, 11:36)
visai nekalbam,matau kad jis nenori
pati seniai sėdžiu toj duobėj kaip VJ sakė net dangtį užsidėjus ir nežinau kada panorėsiu išlipt

želsviuk,linute31,renciuk, viki

QUOTE(kristulee @ 2010 03 16, 10:36)
* ir tikrai ageliukai ras kur prisėst
.
** VJ- parašyk kokią knygelę su eilėm ir gražiom mintim.
*** kiekvienas atskirai jaučiam kaltę,

** VJ- parašyk kokią knygelę su eilėm ir gražiom mintim.
*** kiekvienas atskirai jaučiam kaltę,
*

** turiu nuo paauglystės... tokie vidurnaktiniai.. ne tai kad eilėraščiai, bet mintys, išgyvenimai... apie meilę, aišku...

*** man jūs labai tvirta pora atrodot.. ko, gaila, negalėčiau pasakyt apie save...