Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(vdapr @ 2010 03 16, 18:36)

Mes vakar su MV abu palyginom foto Meldutes ir Augustuko.. kaip du vandes lasai... nu atrodo viens ir tas pats... Bet... Paziuriu as i ja ir vel tas skausmas ateina... taip puikiai supranti ko netekai... taip viskas kyla... bet ir vel kazkokiu budu uzrakinu viska... giliai sukisu ir bandau laikyt... Gi toki dziaugsma pagaliau turiu ant ranku...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as ir labjausiai sito panasumo bijau,bijau kad laikysiu ja VILTE,o juk tai visai kitas zmogutis bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 03 16, 20:13)
as ir labjausiai  sito panasumo bijau,bijau kad laikysiu ja VILTE,o juk tai visai kitas zmogutis  bus wub.gif

Kaip tai pažįstama.... mano Matas identiškas Irmantukui. kartais žiūriu į jį ir ašarų gumulas užstringa gerklėja.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
viki81, tie be proto sunkūs pirmieji metai....... rodos jau susiveri stiprybės karoliukus ant voratinklio gijos, jau kažkiek gali gyvent bandyt, kaip vėl kokia smulkmena, prisiminimas išbarsto karoliukus...... ir vėl palinkęs juos bandai surinkt.......

QUOTE(bicė @ 2010 03 15, 23:22)
Zvelsiuk,tikriausia sunkiau tas neuzdegtas zvakutes ant torto skaiciuoti....
Kepucia, degu ir as ta liudnaja zvake tavo angelui verysad.gif ....

verysad.gif O jų vis daugėja, o ji taip ir liks amžinai užstrigusi vaikystėje............ Net mažoji sesutė ją jau praaugo...........

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 16, 09:00)
dėl duobių - gerai bicė rašė, - svarbu, kad moki išlipt.  man buvę tokių laikotarpių, kai tupėjau toj duobė ir ne tik kad nesiruošiau lipt, bet dar ir dangtį ant viršaus užsidėjus buvau...

Taikliai čia tu pasakei.............
Kristule, smagu kad ligos traukiasi, kad nuotaikos geresnės 4u.gif Sveikit mirksiukas.gif
Tina, su nekantrumu lauksim tavo gražuolytės 4u.gif

QUOTE(rencius* @ 2010 03 16, 20:13)
as ir labjausiai  sito panasumo bijau,bijau kad laikysiu ja VILTE,o juk tai visai kitas zmogutis  bus wub.gif

Norėjos kad mažoji būtų panaši į sesę, bet dar labiau bijojau to panašumo. Kad nebūtų panašus likimas.............

Šiandien mažoji su tėvu parnešė dvi žibutes bigsmile.gif Dar tokios jos trumpais stiebeliais, bet jau praskleidusios žiedlapius.

Viki, Bona-pari, dado, Egle, visoms liūdinčioms po pavasarinį žiedą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 16 kovo 2010 - 22:02
QUOTE(wizija @ 2010 03 15, 22:20)
Kalbam, jei nekalbėtumėm- išprotėtumėm.
Pačioje pradžioje kalbėjomės LABAI LABAI daug, nes to reikėjo kad nepaklaiktume nuo skausmo, kad neišprotėtume, pasipasakodavome kiekvieną į galvą šovusią mintį, kiekvieną atplaukusį prisiminimą, tai buvo lyg minčių išlaisvinimo terapija, nes tas mintis palikus galvoje ten turbūt smegenys būtų užvirę. Tačiau su laiku tų kalbų natūraliai mažėja

As noreciau karts nuo karto su juo pasikalbeti,bet negaliu gi jo versti.Pirma savaite kiek pakalbejom ir viskas.O jei ir uzsimenu ka nors,tai tuoj sako ''Man galva skauda''.Drauges leliuko nuotraukas ziuredamas stipriai atsidusta.Jauciu,kad nenori ju matyti.
Todel sneku su savimi,rasau dienorasti,kitaip....nezinau,nezinau....

Siandien mano berniuku gimtadieniai - 6menesiukai wub.gif

Papildyta:
Aciu uz gelytes! smile.gif
Laukiu normalaus pavasario,daugiau saules.
Gal ir nuotaikos pasitaisys?
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2010 03 16, 23:01)
Labutis  4u.gif
Šiandien mažoji su tėvu parnešė dvi žibutes  bigsmile.gif Dar tokios jos trumpais stiebeliais, bet jau praskleidusios žiedlapius.

Viki, Bona-pari, dado, Egle, visoms liūdinčioms po pavasarinį žiedą
user posted image

jetus kaip gražu ,o pas mus ant kiemo dar kalnas sniego ax.gif žiema nesitraukia nors rėk doh.gif

neseniai ir pas mus mamyte palaidojo 17metį, beriukas pats pasitraukė iš gyvenimo verysad.gif dar mano anytos mokinys buvo doh.gif
Atsakyti
Mamulės,

gal su saulute ir šviesesnės mintys atkeliaus, a?
Nors puikiai žinau, kad ir gražiausiomis saulėtomis dienomis kartais paplūstu ašaromis. Reikėjo čia kažkada perskaityti knygą "Trauma ir išgyjimas". Tai paskaičiau tik pirmą dalį, apie traumą. Nes labai jau juokingai skamba tas "išgyjimas". Ar tai įmanoma? Gal egzistuoja tik "apgyjimas"?

Na, laikykimės...

user posted image
Atsakyti
Sveikutes mamyciukes,
kokiom graiom gelytem prazydo puslapiukas wub.gif

Labai dziaugios del vdapr ir jos stebukleles, grozis neispasakytas wub.gif . dar karteli - aukit didutes ir sveikutes 4u.gif 4u.gif .

Kalbejot apie kritima i duobe... tai as ikritus uzsivertus dangciu ir dar i dangti ikalus kokius 3 vynis... angel_sadangel.gif Galvojau pavasari prasveses mintys, bet kazkaip atvirksciai gaunasi... nu taip sunkiai pasitinku ta pavasari kad net baisu angel_sadangel.gif Kasdien, kas minute mintis sukasi apie ta pati - darbe, namie... visur.
Del pasikalbejimo su vyru - pradzioj kazkiek kalbejom, bet jis pas mane ne is iskalbingiausiu, dabar vis reciau pasikalbam. O kai kada taip noretusi, nors pati neatrandu zodziu ka noreciau pasakyt.
Tai tiek liudnu ziniu is manes 4u.gif kazkaip parasiau isdraikytai, bet matyt atspindi kas galvoj darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 17 kovo 2010 - 09:05
Sveikutės, o mano nuotaikos - tai kaip oras už lango: čia liūdesys ir graudulys užgulęs, čia vėl šypsausi...
Šiandien mano gražuolė eina vertis auskarų - gimtadienio proga wub.gif Labai noriu, kad šie metai būtų daug šviesesni už praėjusius... Ir pasistengsiu, kad taip ir būtų! Turiu susiimti ir gyventi toliau, nors ir skauda labai... ropšiuosi iš tos duobės nagais ir dantimis!
Ačiū už žibutes ir kitas gėlytes wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.

na jau gėlyčių gražumas wub.gif .kaip gali nenorėt pavasario.
aš vakar praverkiau dėl sesers berniukų verysad.gif . kovo 26 bus sesers mirties metinės. didysis jos sūnelis pas mano mamą auga, o mažiukas su tėčiu. ir ten tokia įdomi politika- visos seses nuotraukos pakavotos kad vaiko neskaudint. tai praeitą savaitgalį atvažiavo pas mano mamą ir pamatęs mamos nuotrauką net sustingo ties ja..... žiūrėjo ir sako : kokia graži mano mama..... nu blioviau...
Atsakyti
Aniri, kiek jau laiko praėjo nuo jūsų mergytės išėjimo? Neplanuojat? Aš įsivaizduoju, kaip baisu yra ta tuštuma... Man išsigelbėjimas buvo Miglė, bet aš labai labai norėjau dar vieno vaikelio, nes tie praeiti nėštumo mėnesiai, tos dienos, kai Ją turėjau, man rodos buvo įaugę many. Ir tas suvokimas, kad aš turėjau du vaikus, man nedavė ramybės...
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2010 03 17, 09:26)
. žiūrėjo ir sako : kokia graži mano mama..... nu blioviau...

verysad.gif verysad.gif jetus , kaip graudu... kai mirė mamos sesuo ir liko našlaitėlis pusbrolis ( 5 kl.), jis augo pas močiutę. Paskui 12 klasėj mirė ir toji močiutė... Išaugo jis iki 198 cm., tokių gražių, tvirtų, vyriškų bruožų... Vasarą buvom susitikę, žiūriu į jį ir galvoju: matytų dabar tavo mama, kaip tu išaugai....."
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 14, 18:22)
Laba diena

Aciu Jums visoms uz sveikinimus... ir nuosirdu palaikyma nestumo metu... dar sykeli labai aciu visoms.... Siandien tik ka grizom namo... bet as dar su siulais... ryt vaziuosiu issitraukti...
Bandysiu i fotkes imesti savo mergytes foto i fotkes...

as sveikinuosi biski paveluotai. sveika! tai jau be siuliu tikriausiai smile.gif
Grazus vardas mergaites, svelnus. aukit dideles ir sveikos.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 17, 10:31)
Aniri, kiek jau laiko praėjo nuo jūsų mergytės išėjimo? Neplanuojat? Aš įsivaizduoju, kaip baisu yra ta tuštuma... Man išsigelbėjimas buvo Miglė, bet aš labai labai norėjau dar vieno vaikelio, nes tie praeiti nėštumo mėnesiai, tos dienos, kai Ją turėjau, man rodos buvo įaugę many. Ir tas suvokimas, kad aš turėjau du vaikus, man nedavė ramybės...
Papildyta:

Kovo 29 bus puse metu
Ta tustuma, prisiminimai, viskas varo is proto. Ir dar baisi baime...

Apejau visus gydytojus, va pabaigiu kita savaite (nueinu pas seimos, kad viska susumuotu), ir galima jau bus pagalvot apie planavima.
Atsakyti