:)na,ka galiu atsakyti-tikrai verta kurti gyvenima-tik ne lietuvoj,bent jau ir del vaiku ateities.aisku-sunku bus ziaurei,pradzioj,visko bus,ir pakilimu,ir nuosmukiu,ir nesutarimu-ju neisvengsi-kai viskas daknis-o liks tik itampa...viskas atrodo sklandu,kai pradedi planuoti,bet,viskas gali labai nenumatytai pasisukti kitu kampu-tai,kad beveik nieko suplanuoti nera imanoma,kiek planu bekurtumet cia,lietuvoj,o ten-viskas kitaip pasisuks.
su vaikais is kartsu vaziuoti-tikrai labai sudetinga...i nezinia dar.
pati jau trecias menuo esu Nyderlanduose,staiga gavau pasiulyma del darbo,ir isvykau jau turedama darba,kur gyventi.aisku,apie vaika-net snekos negalejo buti.aisku,viskas kiek kitaip,nei maniau,bet tai buvo mano svajoniu salis,ja ir liko.
ka,sekasi neblogai,nors,ir sunku be galo-isitvirtint cia-nera taip paprasta,gal anglijoj,airijoj paprasciau,o cia-emigrantu neisileidzia taip paprastai,bet visas pragyvenimas ir kita-cia
esu susitvarkiusi jau dokumentus darbui ir gyvenimui cia.dar beliko sutvarkyti pasalpa vaikui ir del soc.busto.
zinau tik viena-nenoriu i Lietuva,ir jau nebegaleciau ten gyventi...

,bet vaika pasiimti galesiu realiai-ne anksciau kaip po metu,o gal-ir dar veliau...
angliskai susisneku sunkiai,beveik nekaip...

,olandu kalba-cia butina,ja ismokti

,bet galima susisneketi anglu ir vokieciu kalbom-laisvai.
na,ka as zinau,gal atsirastu norinciu ir i cia?siuo metu esam keturios lietuves,vaikus palikusios lietuvoj,bet tik dvi norim kurti gyvenima cia,kitoms-neiseina,padirbusios planuoja toliau kolkas likti lietuvoj