Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

QUOTE(FoxLady @ 2012 02 01, 11:24)
Gal bandete sampuna Cutrin BIO+ active?
user posted image

Šampūno nenaudojau, bet naudojau kitą priemonę iš šios serijos, atsimenu, reikėdavo tepti ant dregnų plaukų kaip balzamą ir kažkiek padėjo. Buvau patenkinta šituo produktu, tačiau kaina — ne, todėl nekartojau.

Dabar ploviau galvą Nizoraliu, tai porai mėn esu rami dėl galvos odos. Bet čia tiksinti bomba, nežinai, kada vėl pleiskanos pasirodys. Jau gal kokie 4-5 metai kovoju ir pradedu manyti, kad čia tiesiog genetika — tėtis turėjo pleiskanų nemažai, pusbrolis irgi turi.

Šampūnai, nesuprasi, kokie tinka. Man geras šampūnas ne tas, kuris panaikina pleiskanas, bet tas kuris bent jau jų nesukelia ir nepablogina situacijos dar labiau. Tai iš tokių priskirčiau Faith in Nature lavender&geranium, Pure&Basic, Rasos šampūnas jautriai galvos odai.

O geriausias vaistas, bet reikalaujantis kantrybės ir trijų dienų out'o — čemeryčių vanduo arba svogūnų sultys. Tam reikalui reikia aukoti visą savaitgalį ir neplaunant galvos ištisai kas porą valandų trinti (turiu omeny čemeryčių vandenį), svogūnus užtenka porą valandų palaikyti, ir tai kvapelio dvi savaites neatsikratysi lotuliukas.gif Bet padeda tikrai, o dėl to verta.

Va tokia mano kukli patirtis. beje, Sulsena man netapo panacėja, nelabai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2012 05 18, 14:39)
sulsena thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man irgi ši priemonė buvo efektyviausia kovojant su pleiskanomis smile.gif
Atsakyti
Nuo pat vaikystės vargau su pleiskanom, kiek šampūnų išbandžiau nei vienas nepadėjo (išskyrus head and shoulders, bet ten toks sh***, kad nebesinorėjo paskui savęs nuodyti, o ir apie jo "gydymą" nuo pleiskanų pakankamai prisiskaičiau), žodžiu, prieš metus pradėjau chna dažytis plaukus kas mėnesį ir vuolia! Dingo visos pleiskanos clap.gif Kad ir kokį šampūną nusiperku, nei vienas pleiskanų nebesukelia, žodžiu pats geriausias vaistas, nes anksčiau nei visi specialūs šampūnai nepadėjo, nei papildai, nei dermatologai unsure.gif
Atsakyti
O as kai apskritai nustojau sampuna naudot, pleiskanu nebepasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Skirte @ 2012 10 31, 16:02)
O as kai apskritai nustojau sampuna naudot, pleiskanu nebepasitaiko.

o kuo plaunate?
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2012 08 28, 11:10)
Šampūno nenaudojau, bet naudojau kitą priemonę iš šios serijos, atsimenu, reikėdavo tepti ant dregnų plaukų kaip balzamą ir kažkiek padėjo. Buvau patenkinta šituo produktu, tačiau kaina — ne, todėl nekartojau.

Dabar ploviau galvą Nizoraliu, tai porai mėn esu rami dėl galvos odos. Bet čia tiksinti bomba, nežinai, kada vėl pleiskanos pasirodys. Jau gal kokie 4-5 metai kovoju ir pradedu manyti, kad čia tiesiog genetika — tėtis turėjo pleiskanų nemažai, pusbrolis irgi turi.

Šampūnai, nesuprasi, kokie tinka. Man geras šampūnas ne tas, kuris panaikina pleiskanas, bet tas kuris bent jau jų nesukelia ir nepablogina situacijos dar labiau. Tai iš tokių priskirčiau Faith in Nature lavender&geranium, Pure&Basic, Rasos šampūnas jautriai galvos odai.

O geriausias vaistas, bet reikalaujantis kantrybės ir trijų dienų out'o — čemeryčių vanduo arba svogūnų sultys. Tam reikalui reikia aukoti visą savaitgalį ir neplaunant galvos ištisai kas porą valandų trinti (turiu omeny čemeryčių vandenį), svogūnus užtenka porą valandų palaikyti, ir tai kvapelio dvi savaites neatsikratysi  lotuliukas.gif Bet padeda tikrai, o dėl to verta.

Va tokia mano kukli patirtis. beje, Sulsena man netapo panacėja, nelabai padėjo.
o tai cia kiek dienu reikia trinti su tuo čemeryčių vandeniu taip tris dienas neplaunant galvos kas pora valandų ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nive: 02 lapkričio 2012 - 09:43
Sveikos merginos,
daug vargau su pleiskanomis, bandziau tiek brangius sampunus, tiek pigius ar naminius receptus, taciau niekas nepadejo (tiksliau - ilgesnio teigiamo poveikio nepajauciau) kol nenuejau pas dermatologa. Vizitas truko iki 5 min doh.gif paziurejo galvos oda atskaite morala del netinkamos mitybos (kava, pusfabrikaciai, saldumynai ir t.t. )ir israse vaistu, kuriuos pagal recepta pagamino vaistineje. Kainavo gan pigiai ir iki siandien dziaugiuosi, jog atsikraciau tu bjaurybiu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as nes jau nesmagu negaliu uzsideti juodesnio rubelio, peciai nusesta pleiskanelemis. Pastebejau kad po sito Švelnus žolinis šampūnas, ekologiškas (200 ml), Essential Caree, pradejo ju daugeti, matyt kazkas netiko nepritiko. Gal galetumete parekomenduoti nuo pleiskanu koki gera sampuna naturalesni, kad atstatytu galvos odos bukle. Arba siaip gal koki naturalesni sampuna kuris nesukeldavo pleiskanu atsiradimo, pabandymui. Aciu 4u.gif

Atsakyti
Su galvos oda problemos tęsiasi jau senokai. Jokie Nizoral'iai, sulsenos ar naminės kaukės galvos odai nepadeda..
Vienu metu man labai padėjo VICHY DERCOS Šampūnas nuo pleiskanų (toks baltas buteliukas su žaliu), tačiau gal oda priprato ir vėl pleiskanų karalystė. Tad nusipirkau ALPHA CEDRE nuo seborėjos (nes mano pleiskanos iki žaizdelių kartais nueina, jos tokios pridžiūvę, net nemoku papasakoti) ploviau dar tik porą kartų, tačiau jau matosi kažkoks poveikis. Pleiskanos atšoka ir oda po truputį valosi..
Beje, gal bandėte Cutrin Bio kažkokį galvos pylingą? Vis knieti pabandyti, bet niekur vaistinėse nerandu nors kažkada buvau mačiusi..
Atsakyti
QUOTE(Sielutė @ 2012 11 15, 14:07)
Sveikos merginos, jungiuosi ir as nes jau nesmagu negaliu uzsideti juodesnio rubelio, peciai nusesta pleiskanelemis. Pastebejau kad po sito Švelnus žolinis šampūnas, ekologiškas (200 ml), Essential Caree, pradejo ju daugeti, matyt kazkas netiko nepritiko. Gal galetumete parekomenduoti nuo pleiskanu koki gera sampuna naturalesni, kad atstatytu galvos odos bukle. Arba siaip gal koki naturalesni sampuna kuris nesukeldavo pleiskanu atsiradimo, pabandymui. Aciu  4u.gif

Aš asmeniškai anksčiau naudodavau Elvital šampūną bei kondicionierių nuo pleiskanų. Ir jis man visiškai nepadėdavo, pleiskanų greit vėl atsirasdavo ir galvą dažnai imdavo niežėti. Bet pabandžiusi kažkokių porą kitų šampūnų, kurie veikė taip pat, grįžau vėl prie Elvital, maniau, kad tokia mano oda, kad su bet kokiu šampūnu bus tas pats. Tačiau vieną dieną sugalvojau pabandyti Margaritos šampūną su šalavijais nuo pleiskanų ir pakeičiau kondicionierių. Džiaugiuosi ir dabar į Elvital pusę net nepažiūriu, pleiskanų mažai, net nėra ko lyginti kaip buvo anksčiau, o ir galvos nebeniežti kaip anksčiau thumbup.gif
Merginos rašo, kad daug kam labai tinka Sulsena šampūnas arba pasta. Pati vieną kartą pabandžiau, bet jokio poveikio, matyt todėl, kad naudojau Elvital šampūną. Bet dabar pakeitus šampūną man nebereikia poreikio naudoti Sulseną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 20 lapkričio 2012 - 15:52
QUOTE(nive @ 2012 11 02, 10:40)
o tai cia kiek dienu reikia trinti su tuo čemeryčių  vandeniu taip tris dienas neplaunant galvos kas pora valandų ar kaip?

Aha, aš taip darydavau ir man bent kažkuriam laikotarpiui padėdavo. Dabar neturiu laiko terliotis, tai būna, kad tiesiog kaip kaukę prieš plovimą patepu čemeryčių vandeniu ir einu plaut galvos su šampūnu, bet dabar man ir pleiskanos labai apmažėjo po intensyvaus sulsenos kurso.

O pastebėjimas dėl blogos mitybos, tai nustebino, teks atsisakyti kavos ir saldumynų dar ir dėl pleiskanų... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tokia nelaime su tom pleiskanom. Aciu uz tokia tema! Radau cia kelis daug kam padejusius sampunus, bandysim sulsena. Tikiuosi pades, nes vargina sitas dalykas jau ne vienus metus.
Atsakyti