QUOTE(FoxLady @ 2012 02 01, 11:24)
Šampūno nenaudojau, bet naudojau kitą priemonę iš šios serijos, atsimenu, reikėdavo tepti ant dregnų plaukų kaip balzamą ir kažkiek padėjo. Buvau patenkinta šituo produktu, tačiau kaina ne, todėl nekartojau.
Dabar ploviau galvą Nizoraliu, tai porai mėn esu rami dėl galvos odos. Bet čia tiksinti bomba, nežinai, kada vėl pleiskanos pasirodys. Jau gal kokie 4-5 metai kovoju ir pradedu manyti, kad čia tiesiog genetika tėtis turėjo pleiskanų nemažai, pusbrolis irgi turi.
Šampūnai, nesuprasi, kokie tinka. Man geras šampūnas ne tas, kuris panaikina pleiskanas, bet tas kuris bent jau jų nesukelia ir nepablogina situacijos dar labiau. Tai iš tokių priskirčiau Faith in Nature lavender&geranium, Pure&Basic, Rasos šampūnas jautriai galvos odai.
O geriausias vaistas, bet reikalaujantis kantrybės ir trijų dienų out'o čemeryčių vanduo arba svogūnų sultys. Tam reikalui reikia aukoti visą savaitgalį ir neplaunant galvos ištisai kas porą valandų trinti (turiu omeny čemeryčių vandenį), svogūnus užtenka porą valandų palaikyti, ir tai kvapelio dvi savaites neatsikratysi

Va tokia mano kukli patirtis. beje, Sulsena man netapo panacėja, nelabai padėjo.