Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

noriu pasidalinti, (temos neskaiciau, atsiprasau, jei pakartosiu)
internete kadaise radau aprasyma, kad nuolatinis pleiskanojimas yra kazkas tokio kaip grybelis, ir visai issigydyti ko gero neimanoma, taciau galima naudoti tinkama sampuna ir tiek smile.gif

o stai sarasas veikliuju medziagu, kurios stabdo pleiskanojima.
tiesiog reikia issirinkti sampuna, kuriame butu bent 2-3 ingredientai is sio saraso. tiesa, kiekvienam individualiai tiks ne visi deriniai. bet tokiu budu bus zymiai paprasciau issirinkti sampuna pagal ka tik norite smile.gif

sarasas: (2-3 sudetyje turi butri)
ketoconazole
zinc pyrithione
salicylic acid
selenium sulphide
coal tar

ps: perseskaiciau visa sampunu asortimenta vienoje populiarioje kosmetikos parduotuveje, o ir vaistineje, tai pagal sudeti paaiskejo, kad dauguma sampunu nuo pleiskanu tera sampunai su prierasu..

sekmes! uzsirasykite sita sarasa ir tikiuosi kam nors pravers taip kaip man! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieviene: 19 birželio 2015 - 10:28
oi patinka man visokios patarėjos, prisistatančios visažinėm doh.gif
pradėkim nuo to, kad pleiskanų priežasčių gali būti daugybė. Tai gali būti ir seborėjinis dermatitas, ir žvynelinė, ir tiesiog netikus kažkokiai šampūno daliai kontaktinis dermatitas. negalima visų pleiskanų priskirti tiesiog pleiskanom ir gydytis visoms vienu šampūnu. Pirmiausia, ką reikia padaryti, tai nueiti pas dermatologą. Ką pati ir padariau. Paaiškėjo, kad mano "tiesiog pleiskanos" - tai lenvos formos žvynelinė. Nenorėjau tikėti tokia diagnoze, nuėjau pas antrą gydytoją, deja diagnozė ta pati. Mano konkrečiu atveju gydytis patarė kol kas be hormoninių vaistų. Naudoju tik šampūnus ir pfu pfu pfu viskas thumbup.gif
taigi yra 2 grupės preparatų, kuriuos reikia naudoti esant skirtingai pleiskanojimo fazei:
1. esant stipriam pleiskanojimui naudojami Keratolitikai, kurie paliekami 15-30 min ant galvos (pvz. Bioderma Node emulsija http://www.cocooncen...100ml/6237.html, arba Sulsenos pasta arba Sieros salicilas)
2. esant lengvesnei formai naudoti ( Ducray Squanorm (beje yra riebioms ir sausoms pleiskanoms http://www.cocooncen...00ml/21122.html arba degutinį preparatą arba Noreva Psoriane)

taigi kas tinka vienai, netiks kitai, be to pleiskanų priežastis kiekvienos gali būti skirtinga. Išsiaiškinkit priežastį pas gydytoją, tada bus galima dalintis patirtimi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ieviene @ 2015 06 19, 11:27)
ps: perseskaiciau visa sampunu asortimenta vienoje populiarioje kosmetikos parduotuveje, o ir vaistineje, tai pagal sudeti paaiskejo, kad dauguma sampunu nuo pleiskanu tera sampunai su prierasu..

ps. perskaičiau savo naudojamų priemonių sąrašą, nėra juose jūsų nurodytų medžiagų arba jos slepiasi kitais pavadinimais, bet pleiskanų neturiu, tad jūsų teorija ne visai pateisinama
Atsakyti
tai aišku, juk parašiau, kad kiekvienam individualiai vieni tinka, kiti ne smile.gif.
žvynelinę turiu nuo vaikystės, mama "gydė" mane kuo tik įmanoma ir žibalu ir šlapimu, ir brangiais vaistais. tai tikrai pasirodė neišgydoma. tačiau man paprasčiausiai pavyko atrasti tinkamus šampūnus ir galvą plauti kasdien.
gaila dingo tas straipsnis, kuriame radau veikliųjų medžiagų sąrašą. ten daugiau paaiškinimų buvo kaip kas veikia.
tai, ką jums išrašė gydytoja yra vaistai, kurių taip pat nemažai naudojau. tačiau vėliau vis tiek iškyla šampūno klausimas, po savaitės ar po mėnesio vis tiek galvą ima niežėti.

mano patarimai buvo tiesiog apie šampūnus. ieškančioms šampūno kasdienai smile.gif
džiaugiuosi kad jums padeda vaistai, man šampūnas - visi laimingi, tai ir yra svarbiausia wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš taip pat kovojau su niežtinčia oda ir pleiskanomis. Nei jokie Nizoral, nei kiti produktai nepadėjo. Po to pasidomėjau, kad užsienyje labai populiarūs DSD de Luxe produktai, kuriuos naudoja ir skiria ir gydytojai.
Pabandžiau ir tikrai padėjo. Jau po kelių plovimų ir odos šveitimo situacija pagerėjo. Dabar užtenka tik profilaktiškai panaudoti thumbup.gif
Jų sudėtyje yra ir Salicilo rūgšties, kuri malšina uždegimus, ir piroctone olamine bei climbazole, kurie naikina grybelius. ir rosmarinum officinalis ekstrakto, šalinančio pleiskanas. Ir kitų pagalbinių bei patentuotų medžiagų.
Lietuvoje šie produktai neseniai pasirodė, bet JAV, Rusijoje, Latviijoje jie jau seniai labai populiarūs.
Rekomenduoju! thumbup.gif
Atsakyti