Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(zydrune0916 @ 2010 05 03, 17:26)
niekad nepriksiu garnier balzamu lupoms. tepiau tepiau,isvis nedrekina, vakar pasiemiau, jau buvo like lats galiukas,galvoju kulnams pritepsiu riebiai, tai net kulnu nesudrekino,isvis nesijaute kad kazkas tepta! siaubas kakzkoks.. beje,as turejau ta geltona  smile.gif  nors manau,kad ir kitu spalvu tokie pat s...

na geltonas ir man nelabai toks, bet raudonas riebesnis man patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Iewutee @ 2010 05 16, 23:25)
Man tai is viso nei Avon nei Oriflame kosmetika nepatinka smile.gif
nors bandziau tikrai daug ka - sampunai prastesni net us head and shoulders  lotuliukas.gif Kuno visi tie losjonai, kremai ir visokios terliones, nei kiek nedrekina ir net nesijaucia jokio poveikio, kaip netepus smile.gif
seseliai nepriduoda jokios spalvps, plius labai dirgina ir taip jautrias akis smile.gif
duso zele neputoja, muilas ir tas labiau putoja  lotuliukas.gif
Tusu nebandzius, bet kiek girdejau net neapsimoka bandyti smile.gif
zodziu geriau nusipirkti kad ir is body shop kuno kosmetika  nei is situ  mirksiukas.gif

o man Avon dušo želės labai patiko, taip pat Planet Spa gaminiai thumbup.gif o tušai irgi normalūs, neypatingi, bet dažytis galima smile.gif
O šiaip nemanau, kad The Body Shop galima lygint su Avon ar Oriflame, vien jau kaina daugiau nei dukart skiriasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 05 18, 14:36)
na geltonas ir man nelabai toks, bet raudonas riebesnis man patiko  thumbup.gif
Papildyta:
o man Avon dušo želės labai patiko, taip pat Planet Spa gaminiai  thumbup.gif o tušai irgi normalūs, neypatingi, bet dažytis galima  smile.gif
O šiaip nemanau, kad The Body Shop galima lygint su Avon ar Oriflame, vien jau kaina daugiau nei dukart skiriasi...  g.gif

Ginčytinas klausimas ar Body Shop`as jau toks geras, man rodos panašus š***kas.
Atsakyti
Laveros apelsinu sampuno
Sante roziu sampuno
Down under naturals nude purinancio balzamo plaukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 18 gegužės 2010 - 14:11
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 18, 15:11)
Laveros apelsinu sampuno
Sante roziu sampuno

Kodėl balzamas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 18, 15:11)
Laveros apelsinu sampuno
Sante roziu sampuno

kaip tik toki nusipirkau ax.gif kuo blogas?
Atsakyti
user posted image
nes labai sausina plaukus...
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 02, 22:55)
Ir niekada gyvenime nepirksiu ir niekam nepatarsiu šio avon prausiklio rytui ir vakarui. Sėdžiu dabar visu raudonu, kaistančiu, niežtinčiu veidu, trečia diena kankinuosi ir tepliojuosi visokiais tepalais, po poros dienų prausimosi su juo
user posted image

Nepirksiu tos pačios linijos naktinio veido serumo, taip nubėrė odą, kad jau antras mėnuo galutinai neatreanumuoju jos doh.gif Buvau pavirtus į raupsuotą zombį po kelių vakarų panaudojimo doh.gif
QUOTE(No_Angel* @ 2010 05 18, 14:36)
O šiaip nemanau, kad The Body Shop galima lygint su Avon ar Oriflame, vien jau kaina daugiau nei dukart skiriasi...  g.gif

Kainos tik pas mus LT sukeltos ant TBS, bet UK tai viens ir tas pats š.... ar Avon ar TBS, gal tik pastaroji sudėtimi dėkingesnė tongue.gif Ir kainos niekuo nesiskiria irnesakyk.gif

Niekada nepirksiu L'oreal tušų;
Niekada nepirksiu bet kokios rusiškos kosmetikos (geriau namines kaukes ar pylingus daryt, kokybišku maistiniu aliejum veidą tept nei iš bele kokių atliekų pagamintą šlamštą naudot doh.gif );
Niekada nepirksiu pigių šampūnų - Fructis, Palmolive, Margarita, Rasa, Dove ir t.t. (nuo kurių mano plaukai pablūsta ir tampa nevaldomi doh.gif )
Niekad nepriksiu lūpų blizgesių, tokių kaip Nivea, Maybeline, Essense ir t.t.
Niekada nepirksiu TBS sviestų (man per riebu ir nesusigeria į mano ir taip rieboką odą)
Niekada nepirksiu OVERSA ar SallyHansen nagų lako nuėmėjų (išsausino siaubingai nagus, nors rašo kad drėkina ir sunkiai nuvalo ryškų laką g.gif )
Niekad nepirksiu YSL skaistalų-pieštuko (per intensyvią spalvą duoda, sunku reikiamai atitaikyt)
Niekada nepirksiu ULTIMA kvepalų (pirkau neuosčius, kai gavau, vos nesusivėmiau lotuliukas.gif visai ne mano kvapas)
Atsakyti
ir as turiu kazkokia nepaaiskinama antipatija TBS .veido odai ir dekoratyvines nebandziau gal reiktu kada koki seseli nusipirkt bet kuno sviestai tai blink.gif dry.gif man kaip margarinas is vis nedrekina o kvapai doh.gif dar turiu duskes persiku likuti tai niekaip negaliu prisivest subaigt
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 18, 15:25)
Kodėl balzamas nepatiko?

Absoliuciai jokio purinimo. Pries tai naudojau toki pati tik drekinanti, tai sis purinantis daro beveik tapati ka ir drekinantis - labiau suglotnina nei papurina.
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2010 05 18, 16:18)
kaip tik toki nusipirkau ax.gif kuo blogas?

Labai apsunkina plaukus. Po plovimo buvo toks vaizdas kad plaukai visiskai neplauti, kazkokie 'sulaizyti' pries saknu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 19, 11:18)
Absoliuciai jokio purinimo. Pries tai naudojau toki pati tik drekinanti, tai sis purinantis daro beveik tapati ka ir drekinantis - labiau suglotnina nei papurina.

Dabar naudoju si balzama ir sampuna,na man visai patinka,papurina,balzamo dedu nedaug ir netepu plauku saknu,plaukai mano ilgi normalus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 19 gegužės 2010 - 11:47
Pantene sampuno plaukams ir visos kitos produkcijos , po kiek laiko antra karta nusipirkau jau atnaujintus gaminius ir vel tas pats po keliu plovimu pleikanu atsiranda nors niekad problemu neturiu kitka naudodama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 05 18, 21:28)
1)Nepirksiu tos pačios linijos naktinio veido serumo, taip nubėrė odą, kad jau antras mėnuo galutinai neatreanumuoju jos  doh.gif  Buvau pavirtus į raupsuotą zombį po kelių vakarų panaudojimo  doh.gif
2)Niekada nepirksiu bet kokios rusiškos kosmetikos (geriau namines kaukes ar pylingus daryt, kokybišku maistiniu aliejum veidą tept nei iš bele kokių atliekų pagamintą šlamštą naudot  doh.gif );
3)Niekada nepirksiu pigių šampūnų - Fructis, Palmolive, Margarita, Rasa, Dove ir t.t.  (nuo kurių mano plaukai pablūsta ir tampa nevaldomi  doh.gif )
4)Niekad nepriksiu lūpų blizgesių, tokių kaip Nivea, Maybeline, Essense ir t.t.

1) Man atrodo ziauru tepti Avon gaminius ant veido,beje kuno taipogi...linkiu odelei pasveikti 4u.gif
2) As naudoju Natura Siberica produkcija,ji brangesne ir ingridientai neblogi
3) drinks_cheers.gif
4) As turiu Nivea blizgi tubeleje,man visai patinka,paputlina,nelipnus,laikosi normaliai ir minksitna lupas,o Maybelline man irgi neblogi ax.gif

Siaip yra daug dalyku kuriu nepirkciau,pagrinde tai platinama kosmetika ir kuno bei paluku prieziuros priemones nuo kuriu luzta prekybos centru lentynos,renkuosi naturalias arba naturalesnes (kartais buna isimciu pvz.: vasko juosteles) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 19 gegužės 2010 - 12:10