Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 02, 10:44)
zinokit del sudeties, tai net 1 procento dazniausiai nera. nes dazniausiai 90 procento produkto (kremo ir kt) sudaro Aqua, o likusius 10-5 proc dalinasi Parafinum, parabenai ir kitoks sudas, tai visokiu alieju ar bicio vasku yra geriausiu atveju 0,05proc  biggrin.gif  tai pagalvokit pries pirkdami "geras kosmetika".

(dirbau su kosmetikos sudetimi, maciau tikrus procentus, pati is lempos kuriau kremu aprasymus ir kuriau sudeti ant popieriaus remdamasi Nivea ir kt produktu etiketemis) todel nei atiketemis nei reklama pasikliauti negalima  schmoll.gif

tikra tiesa, todel dabar ir pereidineju prie naturalios kosmetikos, veideli patepu shea sviestuku, sudetis 100% shea sviestukas biggrin.gif ir dar kazkokio kremuko sausai odai esu nugriebusi, pagrindinis ingridientas berods zasies taukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 11:28)
user posted image

Niekada nepirksiu, pradžioje lyg nieko atrodė, bet paskui kažkoks riebalas ir tiek.. Be to, kai mažiau lieka, neįmanoma iškrapštyti iš induko, pusė po nagais prilenda  doh.gif  doh.gif

Man sitas tai lb patinka ir ilgai uztenka. smile.gif
Atsakyti
niekad nepriksiu garnier balzamu lupoms. tepiau tepiau,isvis nedrekina, vakar pasiemiau, jau buvo like lats galiukas,galvoju kulnams pritepsiu riebiai, tai net kulnu nesudrekino,isvis nesijaute kad kazkas tepta! siaubas kakzkoks.. beje,as turejau ta geltona smile.gif nors manau,kad ir kitu spalvu tokie pat s...
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 05 03, 17:26)
niekad nepriksiu garnier balzamu lupoms. tepiau tepiau,isvis nedrekina, vakar pasiemiau, jau buvo like lats galiukas,galvoju kulnams pritepsiu riebiai, tai net kulnu nesudrekino,isvis nesijaute kad kazkas tepta! siaubas kakzkoks.. beje,as turejau ta geltona  smile.gif  nors manau,kad ir kitu spalvu tokie pat s...

Turejau garnier balzama, man taip pat visiskas slamstas, nei kiek nedrekino lupu.
Atsakyti
Man tai is viso nei Avon nei Oriflame kosmetika nepatinka smile.gif
nors bandziau tikrai daug ka - sampunai prastesni net us head and shoulders lotuliukas.gif Kuno visi tie losjonai, kremai ir visokios terliones, nei kiek nedrekina ir net nesijaucia jokio poveikio, kaip netepus smile.gif
seseliai nepriduoda jokios spalvps, plius labai dirgina ir taip jautrias akis smile.gif
duso zele neputoja, muilas ir tas labiau putoja lotuliukas.gif
Tusu nebandzius, bet kiek girdejau net neapsimoka bandyti smile.gif
zodziu geriau nusipirkti kad ir is body shop kuno kosmetika nei is situ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 04 12, 19:23)
user posted image

berysio ir tiek  biggrin.gif

o man kaip tik labai patinka thumbup.gif Visiskai nedirgina odos, ji lieka lyg silkine wub.gif Tik reikia daznai keisti kasetes, kadangi, patirpus tai zele, nebe taip gerai skustuvas slysta oda. Ir butina po naudojimo nusausinti ir jokiu budu nepalikti skustuvo duse, nes zele istirps ir bus The End biggrin.gif

O pati is siuo metu naudojamu priemoniu tikrai nebekartosiu Vichy naktinio kremo, sutraukiancio poras, nes ne tik kad poru nesutraukia, bet ir ryte atsikeliu riebaluotu veidu... Taip pat nebepirksiu Clarins beauty flash balm, nes visiskai jokio poveikio nepajutau, nors konsultante tiesiog zengnojosi, kad labai lygina oda, ja stiprina... Nu man tai nieko jis nedaro... unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Kažkada labai mėgau Gliss kur priemones, bet po kurio laiko pradėjo dirginti odą ir siaubingai niežėti...O tas daiktas dešinėje apskritai kažkoks siaubas buvo, labai sausino plaukus. Galvojau, kad gal tik man netinka, atidaviau draugei, bet ir jai buvo tas pats poveikis. Teko išmesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 17, 17:31)
o man kaip tik labai patinka thumbup.gif Visiskai nedirgina odos, ji lieka lyg silkine wub.gif  Tik reikia daznai keisti kasetes, kadangi, patirpus tai zele, nebe taip gerai skustuvas slysta oda. Ir butina po naudojimo nusausinti ir jokiu budu nepalikti skustuvo duse, nes zele istirps ir bus The End biggrin.gif

na va ir isvardinai visus minusus ax.gif man ekonomiskiau zele + paprasti venus ax.gif
nors ir skuta smagiai, bet tai kaip greitai susinaudoja,tai kad reikia ziureti kaip ji padeti ir kur ir tt-man nepatiko, tarnaut skustuvui nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 02, 12:44)
zinokit del sudeties, tai net 1 procento dazniausiai nera. nes dazniausiai 90 procento produkto (kremo ir kt) sudaro Aqua, o likusius 10-5 proc dalinasi Parafinum, parabenai ir kitoks sudas, tai visokiu alieju ar bicio vasku yra geriausiu atveju 0,05proc  biggrin.gif  tai pagalvokit pries pirkdami "geras kosmetika".

(dirbau su kosmetikos sudetimi, maciau tikrus procentus, pati is lempos kuriau kremu aprasymus ir kuriau sudeti ant popieriaus remdamasi Nivea ir kt produktu etiketemis) todel nei atiketemis nei reklama pasikliauti negalima  schmoll.gif

nu nieko sau,kaip suprantu cia Lietuvoje "dirbote"?
Atsakyti
Ilgai ir nuobodžiai kankinausi su maximose ir kit. panašiose pardėse parduodamais panašaus lygio šampūnais. Visi jie buvo išbandyti per gyvenimą, bet prakeikti ir numesti. Kol kirpėja nepasiūlė iš lorealio serijos atsirinkt. Dabar pamiršau problemas su galvos oda, bet kita problema - to šampūno, kurį vis pirkdavau, nebematau lentynose verysad.gif Negi nebegamina? Naudoju kitą Lorealio, bet to ilgiuosi verysad.gif
Atsakyti
niekad nepirksiu daugiau faberlic dvisluoksniu putu - nei kvepia, nei putoja.
taip pat avon serumu plaukams-jokio poveikio
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 05 17, 20:50)
niekad nepirksiu daugiau faberlic dvisluoksniu putu - nei kvepia, nei putoja.
taip pat avon serumu plaukams-jokio poveikio

Tas serumas tikrai be poveikio, ir itartinai skystas. biggrin.gif
Atsakyti