Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(Ida25 @ 2010 07 28, 09:55)
o as šitą naudoju, niekas nebyra, pirkau Anglije, man tinka ir patinka  thumbup.gif

Vadinasi tik man netiko ir nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 07 28, 09:40)
Pritariu dėl BUK valiklio  4u.gif

Tenka ir man pritart doh.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 07 28, 10:51)
Na, ka esu turejus (tusus, krempudras, pudras ir kt.) tai nepaliko tokio ispudzio, kad noreciau pvz antra karta isigyti..
O Nude krempudra isvis padejo apsispresti  biggrin.gif  Nes nors ir patikdavo pasidazius kaip atrodo veidas, bet va didziulis minusas, kad ji kazkokia keista pasidare - vos issispausdavo is buteliuko, nes dozatorius uzsikimsdavo tais mineralais..

Manes labai irgi Dior nezavi, bet pvz shimmer'iai tikrai puikus. Dar turiu 'nude' presuota pudra, tai ji fantastiska. wub.gif O krmepudros nebandzius, tai nezinau kaip kas... Na bet va tie 2 dalykai tokie labiau traukiantys (nors siuo metu tik presuota 'nude' turiu ir pabaigus nezadu nieko is tos firmos pirkt).
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 28, 10:35)
aš kondicionierių tokį turėjau. po pirmo panaudojimo išmečiau.

drinks_cheers.gif lygiai tą patį galiu pasakyt. Visiškas nesusipratimas.
Atsakyti
Catrice nagų lakų.
tos, kurios sako, kad jie labai faini, nėra bandžiusios tikrai gerų nagų lakų.
tragedija, o ne lakas. Vieno sluoksnio neužtenka, o antras tepa dryžiais, kimba prie pirmo sluoksnio ir gaunas košė doh.gif Pirmą sluoksnį tepant storiau atrodo negražiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 30, 13:21)
Catrice nagų lakų.
tragedija, o ne lakas. Vieno sluoksnio neužtenka, o antras tepa dryžiais, kimba prie pirmo sluoksnio ir gaunas košė  doh.gif Pirmą sluoksnį tepant storiau atrodo negražiai  schmoll.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Spalva buteliuke graži, bet nusilakuot normaliai neina doh.gif O man ir spalva ant nagų kažkokia ne tokia ganasi, nelaiko normaliai, žodžiu dedu jiems minusą tongue.gif
Atsakyti
Dėl pigių nagų lakų ir aš pritariu drinks_cheers.gif Ypač tie, kur Erokose parsiduoda už 5-8Lt doh.gif ax.gif Visiškas nesusipratimas..... cool.gif

Nepatiko ir nepirksiu pieštukinio deziko CK ONE. Kvapas skanus (unisex), bet kažkoks nemalonus pojūtis pasitepus, lyg pažastys sukibusios ir lyg kemša..... O dar ir naudojasi laaaabai ilgai biggrin.gif
Atidaviau MB lotuliukas.gif
user posted image

GlissKur šampūnas Nutri Protect (gerai kad gautas dovanų).
Nesakau kad blogas, kažkam jis ir tinka, bet man plaukai lyg sutaukuoti po plovimo, lyg dar labiau sukibę ir priploti prie galvos doh.gif Nepirksiu niekada....
user posted image

Escada Magnetism kūno losjonas.
Kažkaip sunkokai susigeria, pasitepus kuris laikas oda lyg kimba kol susigeria unsure.gif Dušo želė kitas reikalas drinks_cheers.gif o kūno losjono nebenorėčiau antrąkart pirkt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 30, 13:00)

Escada Magnetism kūno losjonas.
Kažkaip sunkokai susigeria, pasitepus kuris laikas oda lyg kimba kol susigeria  unsure.gif  Dušo želė kitas reikalas  drinks_cheers.gif  o kūno losjono nebenorėčiau antrąkart pirkt.
user posted image

Turėjau losjoną-man patiko.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 30, 12:21)
Catrice nagų lakų.
tragedija, o ne lakas. Vieno sluoksnio neužtenka, o antras tepa dryžiais, kimba prie pirmo sluoksnio ir gaunas košė  doh.gif Pirmą sluoksnį tepant storiau atrodo negražiai  schmoll.gif

Pritariu, geresniu tikrai yra, net nediskutuotina.
Pries kelias dienas nusipirkau pora spalvu, nes labai patiko. Man dryziais pasidenge tik pirmas sluoksnis, antra uzdazius viskas normaliai. Jau trys dienos nulakuoti koju nagai ir kol kas laikosi puikiai. Spalvos taip pat atitiko g.gif
Zodziu jei dar kart pirkciau tai vien del reikiamos spalvos, nes siaip, kaip jau minejau jis ner labai geras.
Atsakyti
Catrice nagų lakų.

Na, nažinau aš turiu tamsiai mėlyną ir jo užtenga vieno sluoksnio ir gerai laiko tik, kad ilgai džiūna
Atsakyti
Catrice nagų lakų.

Bandziau geru laku. Bet Catrice 60 secend lakai isties puikus. Dziuna labai gerai, uztenkdavo 1 sluoksio ir jau ryskiai budavo.Bet as kalbu tik apie sia kolekcija . O kuri jums nepatiko ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 30, 14:37)
Bandziau geru laku. Bet Catrice 60 secend lakai isties puikus. Dziuna labai gerai, uztenkdavo 1 sluoksio ir jau ryskiai budavo.Bet as kalbu tik apie sia kolekcija . O kuri jums nepatiko ? smile.gif

Aš bandžiusi irgi įvairiausių lakų už įvairiausias kainas, Catrice neseniai nusipirkau pirmą kartą (tamsų tokį) - tai kokybe likau labai patenkinta g.gif
Tiesa, jei lakas tamsus ir ryškus, tai man visada reikia dviejų sluoksnių - niekada vienas pilno vaizdo nepadarys. Aišku, vieni geriau, kiti prasčiau... smile.gif
Atsakyti
prisimenu tikrai nevykusį pirkinį - Avon šampūnas žiemai schmoll.gif juo išsiplovus plaukai atrodydavo šlapi - riebini doh.gif
Atsakyti