QUOTE(shopingas @ 2010 07 30, 16:02)
O koki turit dziovikli? Esu bandzius Sephora by OPI, tai man nieko doro nedarydavo - atrodo sausa, uzdziuve, bet vistiek puse nagu susigadindavau.
Naudoju SallyHansen Insta Dry - man jis laaaabai greit nudžiovina bet kokį laką, duoda gražų blizgesį, kartais vieną patį užlakuoju ant švaraus nago, irgi gražiai blizga...
Minusas - toks jausmas, kad jis ne tik kad nelaiko ilgiau spalvos, bet paspartina lupimąsį

Vos nagai gauna drėgmės (plaunant plaukus ar į dušą įšokus), tai jau žiū kampiukai ir atsilupinėja

Ir šiaip, be jo man lakas ilgiau laikosi, o su juo greičiau atsilupa, nutrupa....
Bet vistiek vilioja privalumas, kad bais greit nudžiovina, nereikia sėdėt nagainų ištepmus apie 20min kad ir kiek sluoksnių užsilakuoju....

Patogu kai skubi ir žinai, kad nebus laiko ilgai laukt kol lakas uždžius. O dar ir spalvytę atnaujina, jei matau, kad lakiukas nebeskaidrus, spalva nebesodri - užtepi sluoksniuką ir kaip naujas manikiūras atrodo
Žodžiu turi privalumų ir trūkumų.
Antrą kart nepirksiu jo - ieškosiu kokybiškesnės priemonės, kur ilgiau lako spalvą išlaikytų ir džiovintų taip pat greit, kaip ši....