Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 30, 14:37)
Bandziau geru laku. Bet Catrice 60 secend lakai isties puikus. Dziuna labai gerai, uztenkdavo 1 sluoksio ir jau ryskiai budavo.Bet as kalbu tik apie sia kolekcija . O kuri jums nepatiko ? smile.gif

aš turiu šitą:
user posted image

gal jus čia kitus giriat g.gif
o su tamsesne sp. lakuot paprasčiau, nesimato taip visų liapsusų. o šita šviesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 30, 13:00)
Dėl pigių nagų lakų ir aš pritariu  drinks_cheers.gif  Ypač tie, kur Erokose parsiduoda už 5-8Lt   doh.gif  ax.gif  Visiškas nesusipratimas.....  cool.gif

Nepatiko ir nepirksiu pieštukinio deziko CK ONE. Kvapas skanus (unisex), bet kažkoks nemalonus pojūtis pasitepus, lyg pažastys sukibusios ir lyg kemša..... O dar ir naudojasi laaaabai ilgai  biggrin.gif

Po pagyru SM'e Golden Rose 'ceramic' nagu lakams, nusipirkau keleta atostogaudama LT - va sitie pigus, bet labai puikus: gerai dengiasi, greitai dziusta, ilgai laiko. thumbup.gif Na kiti pas mane Sephora by OPI, Sally Hansen ir Orly nagu lakai, bet is visu Sephora by OPI ir Golden Rose mylimiausi ir geriausi.

O del visu dezororantu, losjonu, dusgeliu kur buna kvepalu kvapo, tai seniai atsiribojus. Nu nepatikes nei vienas. schmoll.gif Nebent dar dusgeliams isimti padaryciau, jei namuose atsirastu, bet pati niekad neperku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 liepos 2010 - 14:01
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 30, 14:58)
aš turiu šitą:
user posted image

gal jus čia kitus giriat  g.gif
o su tamsesne sp. lakuot paprasčiau, nesimato taip visų liapsusų. o šita šviesi  schmoll.gif

user posted image
Gaila, kad jie laikini buvo. Dar Is Nude serijos turejau, bet tas jau nepatiko, jis turejo buti grazus, pieniskas toks, o gaunasi dryziais:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 30 liepos 2010 - 14:12
Turejau kazkada Catrice violetini laka,irgi dryziais lakuoja,kiek kartu bebandziau. Daugiau net nesinori ziureti i Catrice laku puse schmoll.gif Bet va ju prancuzisko manikiuro svelniai rozinis lakas labai fainas,dengia lygiai,grazi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 30, 15:00)

Man GoldenRose lakai išvis pasityčiojimas kažkoks doh.gif
Kiek pasiskaitau SM'e tai vis susigundau tamsesį ar šviesesnį nusipirkt, turiu kokius 5 ir visi baisiau nei baisu, beveik neužkabinu cool.gif Nei lakuoja žmoniškai, nei gražiai dengia, nei laiko schmoll.gif Dėl džiūvimo nežinau, niekad nesėdžiu ir nelaukiu džiovindama, naudoju viršutinį sluoksnį - džioviklį, tai bet kokį laką per 1min "užtraukia"....
Na matyt dar nepataikiau ant tokio, kad likčiau patenkinta GoldeNRose linijos laku biggrin.gif

O dėl CK, tai aš irgi nelinkus pirkt visokių kvepalinės linijos dezikų, geriau kokį iš vaistinės, nes tada veiksmingumo daugiau, bet buvo jis rinkinuke prie kvepalų, tai naudot reikia, negi išmesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 30, 15:14)
Man GoldenRose lakai išvis pasityčiojimas kažkoks  doh.gif
Kiek pasiskaitau SM'e tai vis susigundau tamsesį ar šviesesnį nusipirkt, turiu kokius 5 ir visi baisiau nei baisu, beveik neužkabinu  cool.gif  Nei lakuoja žmoniškai, nei gražiai dengia, nei laiko  schmoll.gif  Dėl džiūvimo nežinau, niekad nesėdžiu ir nelaukiu džiovindama, naudoju viršutinį sluoksnį - džioviklį, tai bet kokį laką per 1min "užtraukia"....
Na matyt dar nepataikiau ant tokio, kad likčiau patenkinta GoldeNRose linijos laku biggrin.gif

Kazkada man teke kitoki GR laka bandyt, tai tikrai eilinis piguskas buvo, bet va sie 'Ceramic' serijos, tai mane nerealiai nustebino. Turejau i Lt dar OPI parsivezus, tai juo diena nusilakavus ir i vakar nagus sudejus viena su kitu jausdavosi kibimas turputi, o su GR idealiai nudziudavo ir niekas nekibdavo. Na man isvis Sephora by OPI (ne paprasti OPI) pirmoje vietoje, bet Golden Rose 'ceramic; tikrai antra duociau siuo metu.

O koki turit dziovikli? Esu bandzius Sephora by OPI, tai man nieko doro nedarydavo - atrodo sausa, uzdziuve, bet vistiek puse nagu susigadindavau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 30, 15:58)
aš turiu šitą:
user posted image

o su tamsesne sp. lakuot paprasčiau, nesimato taip visų liapsusų. o šita šviesi  schmoll.gif

pritariu Jums 100 proc, ir as turiu sita spalvyte, kazkoks kosmaras, nusilakavau ir viska nusivaliau.Niekada nepirksiu, nebent tik tamsia kokia. schmoll.gif
Atsakyti
Man Catrice pilkas nagų lakas kuo puikiausiai ir lakuojasi,ir laikosi

O Golden Rose Ceramic raudonas-iš vis mylimiausias lakas-puikiai lakuoja ir labai graži spalva.Su Top Coat'u apie 4-5 dienas išlaiko,kol nusivalau,nes atsibosta biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Sunaudojau kojoms, tik nerandu tinkamos foto, bronzuojantis kremas dezuteje, labai blizgus ir tamsus atspalvis, nors parasyta sviesiai/vidutinei odai, nei veidui, nei dekolte pasirode netinkamas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 30, 16:02)
O koki turit dziovikli? Esu bandzius Sephora by OPI, tai man nieko doro nedarydavo - atrodo sausa, uzdziuve, bet vistiek puse nagu susigadindavau. doh.gif

Naudoju SallyHansen Insta Dry - man jis laaaabai greit nudžiovina bet kokį laką, duoda gražų blizgesį, kartais vieną patį užlakuoju ant švaraus nago, irgi gražiai blizga...
Minusas - toks jausmas, kad jis ne tik kad nelaiko ilgiau spalvos, bet paspartina lupimąsį doh.gif Vos nagai gauna drėgmės (plaunant plaukus ar į dušą įšokus), tai jau žiū kampiukai ir atsilupinėja verysad.gif Ir šiaip, be jo man lakas ilgiau laikosi, o su juo greičiau atsilupa, nutrupa.... unsure.gif
Bet vistiek vilioja privalumas, kad bais greit nudžiovina, nereikia sėdėt nagainų ištepmus apie 20min kad ir kiek sluoksnių užsilakuoju.... biggrin.gif Patogu kai skubi ir žinai, kad nebus laiko ilgai laukt kol lakas uždžius. O dar ir spalvytę atnaujina, jei matau, kad lakiukas nebeskaidrus, spalva nebesodri - užtepi sluoksniuką ir kaip naujas manikiūras atrodo thumbup.gif
Žodžiu turi privalumų ir trūkumų.
Antrą kart nepirksiu jo - ieškosiu kokybiškesnės priemonės, kur ilgiau lako spalvą išlaikytų ir džiovintų taip pat greit, kaip ši.... smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 07 28, 11:51)
Na, ka esu turejus (tusus, krempudras, pudras ir kt.) tai nepaliko tokio ispudzio, kad noreciau pvz antra karta isigyti..
O Nude krempudra isvis padejo apsispresti  biggrin.gif  Nes nors ir patikdavo pasidazius kaip atrodo veidas, bet va didziulis minusas, kad ji kazkokia keista pasidare - vos issispausdavo is buteliuko, nes dozatorius uzsikimsdavo tais mineralais..

O vat man kaip tik viskas, ka turiu/turejau Dior labai patiko (nors Nude nebandziau) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 30 liepos 2010 - 23:25
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 30, 14:58)
aš turiu šitą:
user posted image

O cia viena is tu dvieju spalvu kurias pirkau biggrin.gif Vakar vakare nusilakavau, nu sita dengesi labai gerai unsure.gif Nors dabar galvoju ar tikrai ta g.gif Maniske vadinasi 'meet me at coral island'
Va sita tai tikrai sunkiau, dryziais
user posted image

Bet ta koraline normaliai, net vieno sluoksnio but uzteke, pavariau du nes is esmes visada du lakuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 31 liepos 2010 - 05:44