Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(shopingas @ 2010 08 02, 13:31)
Po to pirkau Blistex "MedPlus" (ar pan pavadinimas - melynam indelyje), tai va su juo issigydziau visus sausumus.  thumbup.gif

va, šitas superinis. tik vasarą nelabai naudoju, nes su pirštu imamas, tai nesinori terliotis, o va žiemą, rudenį tai pasaka, kai sėdžiu namie. aišku ne stebuklai, turi tokį keistą kvapą ir neskanus, tai bučkintis negaliu tada hihihi.gif bet lūpas tai kaip mat sutvarko ir pagydo... prieš miegą pasitepu, tai ryte minkštutės būna wub.gif
Atsakyti
o man Eucerin balzamas lupoms labai tinka ir patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*karenina* @ 2010 08 02, 21:21)
o man Eucerin balzamas lupoms labai tinka ir patinka  ax.gif

Jis mano favorit mirksiukas.gif Perku jau kelis metus ir geresnio neradau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*karenina* @ 2010 08 02, 20:21)
o man Eucerin balzamas lupoms labai tinka ir patinka  ax.gif

Aš esu turėjusi tą išspaudžiamą, man labai patiko smile.gif
Atsakyti
sveikos,daugiau niekada gyvenime nepirksiu nivea sampuno sviesiems plaukams,po vieno plovimo plaukai tapo siurkstius,nelankstus kaip stagarai ir prarado blizgesi schmoll.gif kazkoks kosmaras.Ismeciau lauk,nes plauku gaila, turiu labai ilgus ir grazius plaukus
Atsakyti
user posted image

nors pats kaip deo-visai neblogas,ir kvapas liuks
bet ***** apynaujui uztrigo rutuliukas ir sakes doh.gif kuri laika tiesiog rankom spausdavau deo buteliuka, isbegdavo pro rutuliuko krastus ir pasitepliodavau, bet poto meciau si reikala doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 05 rugpjūčio 2010 - 19:59
QUOTE(comep @ 2010 08 05, 20:59)
user posted image

bet ***** apynaujui uztrigo rutuliukas ir sakes  doh.gif kuri laika tiesiog rankom spausdavau deo buteliuka, isbegdavo pro rutuliuko krastus ir pasitepliodavau, bet poto meciau si reikala  doh.gif  lotuliukas.gif

mano toks pat tik dezodorantas garnier visai nepatiko, jis man nesulaiko kvapo.. as po keliu valandų kvapa jaučiu ... nurasau garnier mineral.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 05, 23:00)
mano toks pat tik dezodorantas garnier visai nepatiko, jis man nesulaiko kvapo.. as po keliu valandų  kvapa jaučiu ... nurasau garnier mineral..  cool.gif

Man jis irgi visiškai neapsaugo nuo kvapo, o rutuliukas taip pat užstrigo, daugiau niekada nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 08 05, 20:59)
user posted image

bet ***** apynaujui uztrigo rutuliukas ir sakes  doh.gif kuri laika tiesiog rankom spausdavau deo buteliuka, isbegdavo pro rutuliuko krastus ir pasitepliodavau, bet poto meciau si reikala  doh.gif  lotuliukas.gif

as sito del tos pacios priezasties irgi nebeperku ir kuri turejau nei puses neisnaudojau turbutr ir truko kantrybe issvilpinau lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 08 05, 22:39)
Man jis irgi visiškai neapsaugo nuo kvapo, o rutuliukas taip pat užstrigo, daugiau niekada nepirksiu schmoll.gif

Kai uzstringa reikia uzkisti zirklutes ar peiliuka ir patenka ten oras, tada rutuliukas vel veikia, taip darau kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 06, 09:15)
Kai uzstringa reikia uzkisti zirklutes ar peiliuka ir patenka ten oras, tada rutuliukas vel veikia, taip darau kasdien  biggrin.gif

as geriau kita papirkau ir tiek, knaisiotis kas ryta su zirklem ar peiliukais, velniop biggrin.gif butu kainaves bent 20 lt-krapstineciau biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant apie Garnier antiperspirantus,tai manes irgi nesuzavejo schmoll.gif Turiu tepama,nors ir raso "nvisible",bet rubus vistiek tepa ir kazkaip nepakankamai jis man apsaugo,nors nesu is gausiai prakaituojanciu. Man zymiai geresni Adidas arba Lady speed stick rutuliniai. Daugiau Garnier nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti