Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(Anelle @ 2010 10 01, 15:38)
Aš naudoju Garnier mineral dezodorantą ir viskas gerai su rutuliuku, neseniai nukrito nuo lentynėlės ir jam nieko neatsitiko smile.gif Gal kitoms tiesiog pakliuvo brokuoti g.gif aš vieną prikau čia, kitą užsieny, bet priekaištų neturiu nė vienam.

tai turbut labai jau daug tu brokuotu pasitaike, nes turbut puse forumieciu nepatiko del rutuliuko strigimo
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 02, 14:35)
tai turbut labai jau daug tu brokuotu pasitaike, nes turbut puse forumieciu nepatiko del rutuliuko strigimo

nesureikšminkit taip labai to forumo... atsižvelgiant į tai, kad dauguma narių turi po 2 anketas, tai kažin kaip čia su tuo "labai daug" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 02, 18:11)
nesureikšminkit taip labai to forumo... atsižvelgiant į tai, kad dauguma narių turi po 2 anketas, tai kažin kaip čia su tuo "labai daug"  mirksiukas.gif

iš kur tokia info? cool.gif

dėl tų Garnier "primeskit" kokia maža dalelė pirkusių rašo, vien todėl dezodorantų nurašyt nereiktų schmoll.gif
Atsakyti
Daugiau niekada niekada nepirksiu Totes Meer veido kaukės su abrikosų kauliukais ir jūros smėliu. Iššaukė baisią alergiją ant veido doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 16 spalio 2010 - 15:36
QUOTE(Diamonds @ 2010 10 16, 16:35)
Daugiau niekada niekada nepirksiu Totes Meer veido kaukės su abrikosų kauliukais ir jūros smėliu. Iššaukė baisią alergiją ant veido  doh.gif

Uuuu, bet ir be alergijos čia žiaurus daiktas odai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 16, 16:44)
Uuuu, bet ir be alergijos čia žiaurus daiktas odai  blink.gif

kad "Douglas" konsultantė išgyrė kaip puikų poveikį turinčią kaukę į riebumą linkusiai, mišriai odai, pasidaviau provokacijai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 16 spalio 2010 - 15:51
Niekada gyvenime nebepirksiu "Rasos" akių makiažo valiklio. Man tai kažkokia tragedija, nieko nevalo, graužia akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 10 16, 23:02)
Niekada gyvenime nebepirksiu "Rasos" akių makiažo valiklio. Man tai kažkokia tragedija, nieko nevalo, graužia akis  doh.gif

o man kaip tik labai fainas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 23, 14:46)
opalescence dantu pastos, balinancios  doh.gif kazkokia tragedija - nei gerai apnasas valo, nei skoni turi  wacko.gif  wacko.gif baisesnes neteko tureti  biggrin.gif
ilga laika naudojant, tai apnasos susidaro ant dantu vidinio pavirsiaus ir niekaip ju nenuvalo  doh.gif

user posted image

Man ši dantų pasta sukėlė apyburnės dermatitą doh.gif kol išsiaiškinau nuo ko išbėrėdoh.gif
Atsakyti
"Maybelline tusu".Pirmas ispudis geras,po to panaudojus nepatinka...Blakstienos pasidaro klaikios...sulipusios,tusas nubirejes.. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 21, 13:25)
"Maybelline tusu".Pirmas ispudis geras,po to panaudojus nepatinka...Blakstienos pasidaro klaikios...sulipusios,tusas nubirejes.. ohmy.gif

drinks_cheers.gif man nuo sios firmos tusu alergija doh.gif (negaliu dazytis jais) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 10 21, 12:41)
drinks_cheers.gif  man nuo sios firmos tusu alergija  doh.gif (negaliu dazytis jais)  schmoll.gif

pritariu labai bjaurus doh.gif nors pirkau pries simta metu, bet nenoriu net ziureti i ta puse...
Atsakyti