Rasos rožinio dezodoranto. Prastai saugo nuo prakaitavimo.
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 22, 20:04)
pritariu labai bjaurus
nors pirkau pries simta metu, bet nenoriu net ziureti i ta puse...

as ir neziuriu i ta puse

QUOTE(dekoratyvine @ 2010 10 16, 23:02)
Niekada gyvenime nebepirksiu "Rasos" akių makiažo valiklio. Man tai kažkokia tragedija, nieko nevalo, graužia akis 

Kaip tik ruošiausi pirkti lietuvišką valiklį. Ačiū dabar nerizikuosiu.
QUOTE(Šilta @ 2010 10 25, 10:13)
Kaip tik ruošiausi pirkti lietuvišką valiklį. Ačiū dabar nerizikuosiu.
Reikėtų pasiskaityti daugiau nuomonių

QUOTE(Austuja @ 2010 10 25, 11:19)
man jis patinka, negraužia akių, jau ne pirmą naudoju 

Niekada nepirksiu Rasos odos prieziuros priemoniu. Niekada gyvenime neturejau net menkiausios alergijos, bet nuo Rasos paakiu kremo (jautrios odos linijos) TOOOKIA alergija apturejau, kad net nenoriu prisiminti... "Graziai" pora savaiciu atrodziau, o dar "geriau" jauciausi: pora naktu is vis negalejau uzmigti, kaip visa veida dege ir niežtejo, o akiu vietoje tik siauras ruoziukas buvo likes . Jokie priesalerginiai vaistai nepadejo. Pas alergologa pasidariau vsos alergenu paletes tyrima... I nieka nesureagavau, net nezinau ko i ta kosmetika prideta... Pries tai naudojau rasos balzama plaukams, lyg ir patiko jis man. Bet kai po alergijos praejus porai menesiu juo pasitepiau plaukus, dienos pabaigoje vel visas veidas pradejo tinti ir niezteti... ismeciau visa Rasos kosmetika, nes panasu, kad isisgijau alergija kazkokiam i sia kosmetika dedamam komponentui visam gyvenimui.
QUOTE(Gilute @ 2010 10 27, 19:00)
Niekada nepirksiu Rasos odos prieziuros priemoniu. Niekada gyvenime neturejau net menkiausios alergijos, bet nuo Rasos paakiu kremo (jautrios odos linijos) TOOOKIA alergija apturejau, kad net nenoriu prisiminti... "Graziai" pora savaiciu atrodziau, o dar "geriau" jauciausi: pora naktu is vis negalejau uzmigti, kaip visa veida dege ir niežtejo, o akiu vietoje tik siauras ruoziukas buvo likes . Jokie priesalerginiai vaistai nepadejo. Pas alergologa pasidariau vsos alergenu paletes tyrima... I nieka nesureagavau, net nezinau ko i ta kosmetika prideta... Pries tai naudojau rasos balzama plaukams, lyg ir patiko jis man. Bet kai po alergijos praejus porai menesiu juo pasitepiau plaukus, dienos pabaigoje vel visas veidas pradejo tinti ir niezteti... ismeciau visa Rasos kosmetika, nes panasu, kad isisgijau alergija kazkokiam i sia kosmetika dedamam komponentui visam gyvenimui.
O LOPO testą darė Jums? Dedamas ant nugaros.... va jis parodo labai daug (alergijas cheminėms medžiagoms)...

QUOTE(Austuja @ 2010 10 25, 11:19)
man jis patinka, negraužia akių, jau ne pirmą naudoju 

man taip pat jis labai patiko ir akių negraužė

QUOTE(Malena @ 2010 10 29, 16:07)
as ir sampuna buvau toki nusipirkus,nieko gero nedaro,o smarve