Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

Nebepirksiu daugiau niekada šito tušo iš MAYBELLINE:
user posted image

Šiaip, kiek turėjus MAYBELLINE tušų, iš jų labiausiai patiko "The Colossal Volume" ir "Great Lash". O šitas "Falsies" stebėtinai greit uždžiūvo ir apskritai jis man pasirodė toks skystokas, įpusėjus dienai, jau žiūrėk išsitepę vokai lotuliukas.gif .
Atsakyti
labai prastas nagu lako valiklis. gal koki bespalvi valyti ir nieko, bet rysku valant, kazkokia tragedija, reikia trinti be proto ilgai ir tai sunkiai valo...

(foto skolinta)
user posted image
Atsakyti
Margarita akių makiažo valiklis
user posted image

Nežinau, kokios firmos, sudėties ir pan reikia naudot akių makiažą, kad jį nuvalytų. Man jis nieko nenuvalo.

Rasa nenuplaunamas plaukų balzamas.
user posted image

Efekto jokio.

Margarita rankų kremas.
user posted image

Neįspūdingas.

Labai noriu pamėgti lietuviškas kosmetikos priemones, bet kol kas jos nemėgsta manęs.
Atsakyti
Loreal lash Architect 4D schmoll.gif kažkoks nesusipratimas. pradeda trupėt vos tik pasidažius, gumulėliais dažosi, kažkoks niekam tikęs ir lyg akis jautrina.. jau seniai besu turėjus tokį tušą, kuris iškart nutrupa. o pirkau sandariai plėvele aptrauktą. NIEKADA DAUGIAU fear.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 30, 20:49)
labai prastas nagu lako valiklis. gal koki bespalvi valyti ir nieko, bet rysku valant, kazkokia tragedija, reikia trinti be proto ilgai ir tai sunkiai valo...

turėjau ir aš kažkada šitą nesamonę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 03 31, 12:52)
turėjau ir aš kažkada šitą nesamonę  doh.gif

reiskia, kad ne man vienai jis nepatiko
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 31, 17:25)
reiskia, kad ne man vienai jis nepatiko

daug blogų atsiliepimų apie šitą yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2011 04 01, 09:11)
daug blogų atsiliepimų apie šitą yra ax.gif

Galiu dar viena pridet - slamstas kaip reta
Atsakyti
user posted image
Is desines puses zaliasis pieshtukinis dezikas, Nu apsurdas kazkoks, pradzioj patiko kvapas smile.gif , bet nei nuo prakaito pacio saugojo, nei nuo jo kvapo,nepatiko..tikrai daugiau nepirksiu.Gal geriau reikejo purshkiama varianta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 04 01, 12:50)
user posted image
Is desines puses zaliasis pieshtukinis dezikas, Nu apsurdas kazkoks, pradzioj patiko kvapas smile.gif , bet nei nuo prakaito pacio saugojo, nei nuo jo kvapo,nepatiko..tikrai daugiau nepirksiu.Gal geriau reikejo purshkiama varianta  g.gif

Mano ne tos firmos, bet as nusivyliau tokio tipo dezodorantais, irgi nuo prakaito nesaugo ir pliusu ant rubu atsiranda baltos demes doh.gif Kelias juodas golfytes taip sugadinau, kad ismest reikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 03 26, 13:05)
Nebepirksiu daugiau niekada šito tušo iš MAYBELLINE:
user posted image

Šiaip, kiek turėjus MAYBELLINE tušų, iš jų labiausiai patiko "The Colossal Volume" ir "Great Lash". O šitas "Falsies" stebėtinai greit uždžiūvo ir apskritai jis man pasirodė toks skystokas, įpusėjus dienai, jau žiūrėk išsitepę vokai lotuliukas.gif .

Man apskritai Maybelline tušai nelabai patinka schmoll.gif Visokių išbandžiau: ir Maybelinne, ir Nivea, ir dar kažką, kol galų gale atradau Loreal Voluminous x5 thumbup.gif Pamačiau, kad draugės blakstienos fantastiškai atrodo wub.gif ir paklausiau, ką naudoja. Tai va, atsiprašau, kad ne į temą, bet tas tušas - SUPER wub.gif
Atsakyti
o man Margaritos produktai super thumbup.gif naudoju sampuna, duso zele, skysta muila, kremus rankoms ir veidui; esu labai patenkinta:) va ko tikrai nepirkciau tai daugiau niekada nieko is Avon'o - siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti