Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

yes to carrots sampuno visu isgirto, man labai sausina plauka.
garnier minerals deziku, nuo ju pradejau ne tik prakaituoti bet ir smirdeti, baisu.
dar turejau toki makiazo valikli ir eurokos Clinians tai grauze akis.
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 04 06, 11:56)
Man apskritai Maybelline tušai nelabai patinka schmoll.gif Visokių išbandžiau: ir Maybelinne, ir Nivea, ir dar kažką, kol galų gale atradau Loreal Voluminous x5 thumbup.gif Pamačiau, kad draugės blakstienos fantastiškai atrodo wub.gif ir paklausiau, ką naudoja. Tai va, atsiprašau, kad ne į temą, bet tas tušas - SUPER wub.gif

Man tai pats blogiausias turėtas tušas, tikrai niekada nekartosiu doh.gif Ne tik, kad nieko nedažo, bet dar ir trupa siaubingai.
Atsakyti
kalbat apie šitą?
user posted image
o man labai patiko jis, ypač pradžioje. bet aš nesu pirkus jo Lietuvoje, tai gal kokybė skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 07, 19:53)
kalbat apie šitą?
user posted image
o man labai patiko jis, ypač pradžioje. bet aš nesu pirkus jo Lietuvoje, tai gal kokybė skiriasi smile.gif

Ka tik pradejau sita tusa naudoti, daziausi dar tik 2 kartus, tai gal nelabai objektyviai galiu vertinti, bet pirmas ispudis geras, primena man MaXFactor masterpiece Max smile.gif Man patinka tuso juodumas, tikrai padaro grazias blakstienas,tokias juodas, ir pastorina ir truputi pailgina, nunubyrejo, nenutrupejo. Dar per lietu teko pavaiksciot truputi, tai nenuvarvejo, nors yra neatsparus vandeniui smile.gif Bet pirktas ne Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 07, 19:53)
kalbat apie šitą?
user posted image

QUOTE(j-urgit-a @ 2011 04 07, 20:43)
Ka tik pradejau sita tusa naudoti, daziausi dar tik 2 kartus, tai gal nelabai objektyviai galiu vertinti, bet pirmas ispudis geras, primena man MaXFactor masterpiece Max  smile.gif Man patinka tuso juodumas, tikrai padaro grazias blakstienas,tokias juodas, ir pastorina ir truputi pailgina, nunubyrejo, nenutrupejo. Dar per lietu teko pavaiksciot truputi, tai nenuvarvejo, nors yra neatsparus vandeniui smile.gif  Bet pirktas ne Lietuvoje.

Taip apie šį kalbu. Jau trečias žmogus sako, kad šis tušas geras, bet visi trys pirko ne LT. O aš pirkau LT ir galiu pasakyti, kad tikras š... rolleyes.gif Matyt kokybė tikrai skiriasi, reiks nusipirkti ne LT ir išbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 04 08, 09:21)
Taip apie šį kalbu. Jau trečias žmogus sako, kad šis tušas geras, bet visi trys pirko ne LT. O aš pirkau LT ir galiu pasakyti, kad tikras š...  rolleyes.gif Matyt kokybė tikrai skiriasi, reiks nusipirkti ne LT ir išbandyti  g.gif

Na as galiu pasakyti,kad pries kelis metus irgi buvau nusipirkusi si tusa pas mus LT,bet man jis nepatiko,dabar tiksliai nepamenu kodel,bet kad prastas buvo tai tikrai,nes nekartojau daugiau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 23, 15:01)
user posted image
Visiškas nesusipratimas. Kad ir kiek "mirkytum" jame blakstienas vistiek sunkiai nusivalo, reikia tampyt paakių odą. Nuvalius, alink lieka juodi aliejuoti ratilai, akys apsitraukia plėvele. Vienintelis pliuas tas, kad nėra įkyraus kvapo. Vnž, nebepirksiu pati ir kitiems nepatariu  rolleyes.gif

100% pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 04 08, 10:21)
Taip apie šį kalbu. Jau trečias žmogus sako, kad šis tušas geras, bet visi trys pirko ne LT. O aš pirkau LT ir galiu pasakyti, kad tikras š...  rolleyes.gif Matyt kokybė tikrai skiriasi, reiks nusipirkti ne LT ir išbandyti  g.gif

As nesu tikra ar turejau toki, bet ne viena L'oreal/Maybelline tusa pirkta ne LT (JAV) esu bandzius ir nei vienas nepaliko ispudzio, netgi yra kai kurie labai giriami SM'e, o man grynas s.... ax.gif Taip, kad manau nuo kiekvieno lukesciu, blakstienu ir noru priklauso tusas ir kaip jis tiks.
Atsakyti
Būk nagų lako valiklį irgi esu turėjusi - iškeliavo į šiukšlinę, toks jausmas, kad su vandeniu valytum, visiškai nevalė doh.gif
Atsakyti
Niekada niekada daugiau!
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 04 gegužės 2011 - 14:41
QUOTE(overlook @ 2011 05 04, 14:41)

o kas blogai su juo?
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 05 04, 16:36)
o kas blogai su juo?

Na nežinau kaip kitoms, bet man jis toooks tirštas :/ Atsukus buteliuka nuo šepetėlio tiesiog krenta lako sukietėjusio gabaliukai, toks vaizdas, kad jis ten uždžiūsta. Na nežinau, manau už 40lt galima nusipirkti ir geresnį nagų laką nei šis nesusipratimas mirksiukas.gif
Atsakyti