Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

Laba mergaičiukės, anoj (naujoj) temoj paprašiau kad šitą pribaigtumėt, užėjau čia pasižvalgyt, ogi šaunus būrelis susirinkęs! Gal jungtis pas jus galima? Ar čia tik kažkokio konkretaus sutrikimo vaikučių mamos renkasi? bigsmile.gif
Papildyta:
Aha, pati pasižiūrėjau pirmą psl., čia įvairios mamytės. Norėčiau juntis į pliurpalus, jeigu priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 15:17)
Laba mergaičiukės, anoj (naujoj) temoj paprašiau kad šitą pribaigtumėt, užėjau čia pasižvalgyt, ogi šaunus būrelis susirinkęs! Gal jungtis pas jus galima? Ar čia tik kažkokio konkretaus sutrikimo vaikučių mamos renkasi? bigsmile.gif
Papildyta:
Aha, pati pasižiūrėjau pirmą psl., čia įvairios mamytės. Norėčiau juntis į pliurpalus, jeigu priimsit blush2.gif

Junkis ir drasiai pliurpk:mirksiukas:
Atsakyti
Nu tai prisistatau: Rita biggrin.gif Auginu autistuką, jo vardas Augustinas. Ir dar vieną mažylį turiu - Eimusis
Papildyta:
Einu iškepsiu žuvį ir grįšiu pasižvalgyti, kokiom nuotaikom gyvenat
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 22, 11:50)
ta proga virtuliai vaišinu smaližes
user posted image

šampano?
user posted image

Jamu po viena bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Domicele @ 2010 04 22, 12:55)
truksta zodziu...........

Tai jau tikrai doh.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(vikma @ 2010 04 22, 14:50)
jojo AS SND IRGI SKAMBINAU IR ORTOPEDIJOS TECHNIKA UZSIREGISTRUOTI KAD GAMINTU BASUTES,BET PASAKE,KAD KAZKOKIE KVOTAI baiges,tai sustabdyta viskas,tik sake birzelio men galbut prades gaminti,tada mus ir pasikvies

Koks birzelis? blink.gif jei dabar stoji i eile tik rudeniui eile ateis rugseji-spali anksciausiai paskambins primatavimui atvaziuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 22, 13:50)
o dabar va turiu subinej uodega lotuliukas.gif  doh.gif ir kur ja padeti g.gif

hihihi.gif hihihi.gif tai ja gali nukirpti biggrin.gif tik pasiklaust reikia, nes kazkaip kiek pamenu tai ten kas tris narelius reikia kirpti biggrin.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 14:17)
Gal jungtis pas jus galima? Ar čia tik kažkokio konkretaus sutrikimo vaikučių mamos renkasi? bigsmile.gif

Zinoma, prasom, kuo daugiau tuo linksmiau group.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 22, 15:27)
Koks birzelis?  blink.gif jei dabar stoji i eile tik rudeniui eile ateis rugseji-spali anksciausiai paskambins primatavimui atvaziuot  cool.gif

man taip snd pasake,kad birzeli prades gaminti avalines,pastate mus ieile tik issimatavimui,o kada prieis eile,gal ateis ir ruduo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 04 22, 15:28)
hihihi.gif  hihihi.gif  tai ja gali nukirpti  biggrin.gif  tik pasiklaust reikia, nes kazkaip kiek pamenu tai ten kas tris narelius reikia kirpti  biggrin.gif

na reiks tad nukirpti,bet po menesesio,gal nuspresiu grazinti lotuliukas.gif o reiks kokia diena uzsukt ir paklaust ju,ka daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 22 balandžio 2010 - 14:38
Mušam temą doh.gif ir niekaip neprimušam pilnos

Papildyta:

prašom prašom, naujo vėjo mum kaip tik reikia 4u.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 15:27)
Einu iškepsiu žuvį ir grįšiu pasižvalgyti, kokiom nuotaikom gyvenat

ir pas mane vakarienei žuvis biggrin.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 22, 15:27)
Jamu po viena bigsmile.gif  biggrin.gif

čiupk daugiau, ko tik vieną bigsmile.gif

Kaži kur Medutė, Jolita dingę g.gif tikiuosi neserga unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
GREK, ačiū, kad prisimeni 4u.gif
man ir toliau skaitadieniai...su maže kariauju, zyzia ir nežino ko pati nori doh.gif
GREK, šaunios naujienos, ir toliau viskas tik gerės 4u.gif

Rita, sveika prisijungus 4u.gif

Jolita ieško kito buto, ir nuotaikos nelabai kokios..stengiasi laikytis.
Atsakyti
Ačiū, kad šauniai priėmėt. Už lango Vilniuj toks juodas debesis, kad senokai tokio ir nemačius esu blink.gif Ir kas gi čia per kataklizmai tokie daros...

GREK, išskaičiau čia valgydama savo žuvį biggrin.gif , kad dareisi tyrimus (truputį ir onko temoj buvau skaičius) ir parsivežei gerų naujienų bigsmile.gif Labai nuoširdžiai sveikinu ir džiaugiuos
Atsakyti

Ojei o as jau galvojau bart manes atejot,kad nebaige sita tema jau kita sukuriau blush2.gif
Ojunktis visada prasom 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2010 04 22, 15:37)
man taip snd pasake,kad birzeli prades gaminti avalines,pastate mus ieile tik issimatavimui,o kada prieis eile,gal ateis ir ruduo ax.gif

Mums siandien irgi pasake bet visiskai kitaip doh.gif lotuliukas.gif nu zodziu pagyvensim-pamatysim cool.gif

QUOTE(GREK @ 2010 04 22, 17:57)
čiupk daugiau, ko tik vieną

Nuo saldumynu neatsisakysiu bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 18:50)
Už lango Vilniuj toks juodas debesis, kad senokai tokio ir nemačius esu

Pas mus tas debesis jau paejo,jau kaip dejo sniego is jo blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti